Sony SmartBand, Φορετό περικάρπιο και εφαρμογή Lifelog

Η Sony ανακοίνωσε το έξυπνο περικάρπιο SmartBand από τη νέα σειρά φορετών ηλεκτρονικών συσκευών SmartWear. Η καρδιά της συσκευής είναι ένα μικρό αποσπώμενο gadgetάκι με NFC και Bluetooth που προσαρμόζεται σε λουράκια σιλικόνης διαφορετικών χρωμάτων και σαν σύνολο είναι πλήρως αδιάβροχο. Θα μπορούμε να το φοράμε συνεχώς στον καρπό μας και προσφέρει διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και 5 ημέρες.

Το SmartBand ενσωματώνει δόνηση και μας ενημερώνει για εισερχόμενες κλήσεις, μηνύματα και άλλες ειδοποιήσεις ενώ συνεργάζεται άψογα με την ειδικά σχεδιασμένη εφαρμογή Lifelog που έχει αναπτύξει η Sony Mobile ειδικά για αυτό.

H Sony σχεδιάζει να αναπτύξει περαιτέρω το SmartBand διαθέτοντας το SDK σε developers ώστε να δημιουργηθούν δεκάδες εφαρμογές για αυτό.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 7 Ιανουαρίου 2014 9:03

Σχόλια

  • κωστα συνεργαζεται με ολα τα κινητα???τιμουλα?? διαθεση στην ελλαδα?

    εχει και gps?

    αν ναι, ειναι 1000 φορες καλυτερο απο κατι μουφο nike fuelband που δε μετρανε ουτε καρδιακους παλμους, ουτε εχουν nfc, ουτε gps και αποτι βλεπω το sony εχει και πολυ πιο ομορφο interface απ'το nike! (που και αυτο εχει ομορφο interface για να ειμαστε δικαιοι ,αλλα οχι τοσο πολυ οσο το νεο sony)

    το fuelband ειχε κανα 250 δολλαρια αν θυμαμαι καλα οποτε καπου τοσο θαχει και αυτο και να ξερετε οτι θα βγαλει ιδιο και η lg και η samsung οποτε θαχουμε πολλες επιλογες!

  • @tiamat

    Αν κρίνω από την τιμολόγηση των τωρινών smartwatches της sony όπου το mn2 (περήφανος ιδιοκτήτης) κάνει 70€ και το sw2 130€, τότε αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα παίζει στο 100€.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.