Κυριακή
03/09/2017

Sony WH-1000XM2: Ακουστικά που ρυθμίζουν τον ήχο ανάλογα με το περιβάλλον [IFA 2017]

Αναμφισβήτητα, η παρουσίαση που όλοι περιμέναμε από τη Sony στην IFA 2017, ήταν η ανανεωμένη σειρά των smartphone της σειρά Xperia. Ωστόσο, η εταιρεία επέδειξε κι άλλα προϊόντα, με χαρακτηριστικά τα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου WH-1000XM2, τα οποία αναγνωρίζουν το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται ο χρήστης και ρυθμίζουν τον ήχο ανάλογα με αυτό.

Το νέο σετ ακουστικών προσφέρει αυτονομία μέχρι και 30 ώρες και έρχεται με λειτουργία surround και εντοπισμού του ήχου. Επίσης, με 10 λεπτά φόρτισης, ο χρήστης μπορεί να έχει απόδοση 70 λεπτών αναπαραγωγής.

Με αυτόν τον τρόπο, ο χρήστης μπορεί να έχει βελτιστοποιημένο ήχο για διαφορετικά περιβάλλοντα ακρόασης και να επιλέξει την κατεύθυνση από την οποία θέλει να προέρχεται ο ήχος, όπως κάνει και με τα ασύρματα ηχεία.

Σύμφωνα με τη Sony, χάρη στον έλεγχο προσαρμόσιμου ήχου, η ακρόαση προσαρμόζεται αυτόματα στις δραστηριότητές του χρήστη και αφήνει τον εξωτερικό ήχο να περνάει ανάλογα με τη δραστηριότητα.

Για παράδειγμα, αν ο χρήστης βρίσκεται στο αεροδρόμιο, ο ήχος θα χαμηλώσει όταν γίνεται μια ανακοίνωση κλπ.

Η εξατομίκευση του ήχου γίνεται με την εφαρμογή Sony Headphones Connect.

sony WH-1000XM2

sony-WH-1000XM2

Επιπρόσθετα, αν ο χρήστης τοποθετήσει το χέρι του πάνω στο περίβλημα των ακουστικών, μπορεί να χαμηλώσει τον ήχο και να συνομιλήσει με κάποιον. Έτσι, δεν χρειάζεται να αφαιρέσει τα ακουστικά του.

Διαθέτει είσοδο Micro USB και στερεοφωνική υποδοχή mini.

Η τιμή του είναι 404,50 ευρώ.

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .

3 Σχόλια

  1. Ο/Η manos13 λέει:

    Ενδιαφέρομαι για τη λειτουργεία εξουδετέρωσης θορύβου. Γνωρίζει κανείς αν πρέπει τα ακουστικά να είναι συνεχώς συνδεδεμένα με το κινητό ασύρματα; Ενσύρματα γίνεται;

  2. Ο/Η Andrew cat λέει:

    @Manos13 φίλε έχω τα mdr 100 abn και μου είχαν έρθει με καλώδιο για να γίνονται ενσύρματα. Λογικα και αυτά ετσι θα είναι 😜

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.