Υπολογιστής που φοριέται στον καρπό, το μέλλον της Sony

Η Sony λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει με τις χαμηλές πωλήσεις των smartphones της και τα οποία της κοστίζουν πολλά εκατομμύρια δολάρια, αποφάσισε να μειώσει τον αριθμό των μοντέλων για την επόμενη τριετία. Όμως, φαίνεται να επικεντρώνεται στην κατασκευή καινοτόμων και πρωτοποριακών συσκευών.

Πριν από λίγες μέρες είδαμε τις πληροφορίες για το smartwatch που ετοιμάζει και θα είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο από e-paper, το ρολόι και το λουράκι του. Όμως οι καινοτομίες της δεν αρκούνται μόνο στα έξυπνα ρολόγια με έξυπνα design. Θέλει να φέρει έναν υπολογιστή ο οποίος θα φοριέται στον καρπό του χεριού.

Όλα αυτά τα χρόνια η τεχνολογία εξελίχθηκε από τα μεγάλα desktops, στα laptops, στη συνέχεια στα tablets και τώρα ήρθαν οι συσκευές που φοριούνται στον καρπό. Ακριβώς εκεί θέλει να φτάσει η Sony με τον υπολογιστή καρπού τον οποίο θέλει να κάνει πραγματικότητα μέχρι το 2020. Με την ανάγκη μας να είμαστε όλο και περισσότερο συνδεδεμένοι, οι υπολογιστές όπως το Nextep Computer είναι η φυσική συνέχεια.

Έχει σχεδιαστεί να φοριέται σαν βραχιόλι στον καρπό, το παρακάτω prototype έχει κατασκευαστεί από εύκαμπτη OLED touchscreen. Δημιουργήθηκε από τον Hiromi Kiriki ως η επόμενη γενιά ultra-portable υπολογιστών. Όταν φοριέται ο υπολογιστής παίρνει το σχήμα του καρπού.

sony wrist computer, Υπολογιστής που φοριέται στον καρπό, το μέλλον της Sony

sony wrist computer, Υπολογιστής που φοριέται στον καρπό, το μέλλον της Sony

sony wrist computer, Υπολογιστής που φοριέται στον καρπό, το μέλλον της Sony

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manolis

χαχα τυφλα να χουν ολες οι sci fi ταινιες που εδειχναν και καλα γκατζετ του μελοντος.Αυτο βεβαια που σκεφτομαι θα ναι η τιμη του

alxgiann

Χωρίς λόγο ύπαρξης, ούτε ως concept. Σύντομα θα υπάρχουν foldable οθόνες για οποιονδήποτε χρειάζεται μεγαλύτερη οθόνη πάντοτε μαζί του, χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρει ταμπλετ ή λαπτοπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Απολαύστε το πρώτο teardown βίντεο της συσκευής

Το πρώτο teardown βίντεο του Sony Xperia 1 VI είναι διαθέσιμο και αποκαλύπτει λεπτομερώς τα εξαρτήματά του.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 5 VI: Διέρρευσαν εικόνες από τον κατασκευαστή της θήκης

Ένα δημοσίευμα από τον περασμένο μήνα έδειξε ότι η Sony μπορεί να καταργήσει σταδιακά τη σειρά Xperia V, ωστόσο αυτό μάλλον ανατρέπεται.

Gear PlayStation PlayStation 5 Sony

Sony: Αφαιρεί το λογότυπο «8K» από τη συσκευασία του PS5

Όταν έφτασε το PlayStation 5 από τη Sony το 2020, είδαμε με έκπληξη το λογότυπο “8K” στο κουτί και την υπονοούμενη υπόσχεσή του.

Gear PlayStation PlayStation 5 Sony

Sony PSVR 2: Έρχεται προσαρμογέας για PC – Θα φέρει αύξηση των πωλήσεων του headset;

Τo PSVR 2 headset της Sony κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2023 με τιμή 549,99 $/599,99 € και συμβατότητα αποκλειστικά με την κονσόλα PlayStation 5 της εταιρείας.