Ρολόι με Bluetooth από τη Sony Ericsson

Με τα τρία χαρακτηριστικά ρολόγια Bluetooth από τη Sony Ericsson πραγματικά μπορείς να αποκτήσεις το στυλ που σου ταιριάζει. Επέλεξε αυτό που σου ταιριάζει από τη σειρά των Bluetooth MBW-150 και απόλαυσε τον έλεγχο του τηλεφώνου σου μέσα από το ρολόι σου.

Σε συνεργασία με τη Fossil, παγκόσμιο ειδικό στην τεχνολογία των ρολογιών , αυτή η νέα σειρά των MBW-150 Bluetooth ρολογιών της Sony Ericsson πραγματικά προπορεύεται της εποχής της και συνδυάζει το σύγχρονο σχεδιασμό και την προηγμένη τεχνολογία Bluetooth.

Σε οποιαδήποτε περίσταση, όταν χτυπάει το τηλέφωνο σας πρέπει να μπορείτε να ελέγξετε γρήγορα ποιος σας καλεί χωρίς να διακόψετε αυτό που κάνετε με άλλους ανθρώπους εκείνη τη στιγμή. Όταν δέχεστε μια κλήση ή ένα μήνυμα, το ρολόι Bluetooth MBW-150 δονείται απαλά πάνω στον καρπό σας έτσι ώστε με μια γρήγορη ματιά να μπορέσετε να δείτε ποιος σας καλεί πάνω στην οθόνη. Πιέζοντας ελαφρά ένα κουμπί πάνω στο ρολόι μπορείτε να αποφασίσετε εάν θέλετε να απορρίψετε, να βάλετε την κλήση στο αθόρυβο ή να τη δεχτείτε .

Δεν χρειάζεται να κρατάτε το τηλέφωνο στα χέρια σας για να χειριστείτε τις κλήσεις ή τη μουσική σας. Χρησιμοποιείστε το ρολόι Bluetooth MBW-150 σαν τηλεχειριστήριο μουσικής όταν το τηλέφωνο σας είναι στην άλλη άκρη του δωματίου ή αν το έχετε συνδέσει με τα ηχεία του σπιτιού σας. Δείτε τα κομμάτια, ρυθμίστε την ένταση του ήχου, αλλάξτε συχνότητα ή απενεργοποιήστε τη μουσική, όλα μέσα από το ρολόι σας και χωρίς να σηκωθείτε από την καρέκλα σας.

Επεξεργάστηκε την 15 Απριλίου 2008 16:32

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.