Soundcast: Δυνατά ασύρματα ηχεία Bluetooth για κάθε χρήστη και περίσταση

Soundcast, Soundcast: Δυνατά ασύρματα ηχεία Bluetooth για κάθε χρήστη και περίσταση

Ένα αρκετά διαδεδομένο είδος ασύρματων συσκευών είναι τα ασύρματα ηχεία Bluetooth, τα οποία μπορούμε να συνδέουμε με αμέτρητες συσκευές και συνήθως είναι ιδιαίτερα εύκολο να τα έχουμε μαζί μας. Η Soundcast είναι μία από τις καλύτερες εταιρείες στον χώρο των ασύρματων ηχείων Bluetooth και προσφέρει μία γκάμα επιλογών που θα καλύψει και τους πιο απαιτητικούς.

Ποια είναι η Soundcast

Η εταιρεία Soundcast ιδρύθηκε το 2000 στην Αμερική και ο αντιπρόσωπος της στην Ελλάδα είναι η Oceanic Blue. Με εμπειρία δέκα ετών, σχεδιάζει ηχεία τα οποία είναι ανθεκτικά σε κάθε είδους καιρικές συνθήκες, καθώς και τους κραδασμούς.

Τα ηχεία της Soundcast προσφέρουν ήχο υψηλής ποιότητας ο οποίος συναγωνίζεται αυτόν που παράγουν οπτικοακουστικά συστήματα εσωτερικού χώρου. Η απόδοση των ηχείων της εταιρείας διατηρείται σε υψηλά επίπεδα τόσο σε εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους.

Soundcast, Soundcast: Δυνατά ασύρματα ηχεία Bluetooth για κάθε χρήστη και περίσταση

Τι είναι αυτό που κάνει τα ηχεία Soundcast να ξεχωρίζουν

Ένα από τα πιο δυνατά στοιχεία των ηχείων της Soundcast είναι ο all-in one σχεδιασμός τους που περιλαμβάνει ενισχυτές, πολλαπλά ηχεία, subwoofers και πλήκτρα ελέγχου.

Σημαντικό στοιχείο ενός ασύρματου ηχείου Bluetooth είναι η δυνατότητα σύνδεσης. Η ασύρματη σύνδεση που χρησιμοποιούν τα ηχεία της Soundcast είναι τόσο ισχυρή που επιτρέπει τη μετάδοση του ήχου από το εσωτερικό του σπιτιού σε οποιονδήποτε εξωτερικό χώρο, χωρίς να μειώνεται η ποιότητα του.

Το ενσωματωμένο Bluetooth 4.2 των ασύρματων ηχείων της Soundcast εξασφαλίζει βελτιωμένη ταχύτητα σύνδεσης, συνδεσιμότητα True Wireless Stereo με την οποία επιτυγχάνεται ο συγχρονισμός δύο ηχείων για ταυτόχρονη δεξιά και αριστερή αναπαραγωγή καναλιών, συμβατότητα με Sharp Bluetooth για απόδοση υψηλής ευκρίνειας με aptX και AAC αποκωδικοποιητές, και hands-free εντολές με τεχνολογία DSP.

Soundcast, Soundcast: Δυνατά ασύρματα ηχεία Bluetooth για κάθε χρήστη και περίσταση

Ένα μεγάλο ατού των προϊόντων της εταιρείας είναι η επαναφορτιζόμενη μπαταρία τους η οποία είναι ικανή να προσφέρει έως και μία ημέρα αυτονομίας. Επιπλέον, η μπαταρία τους μπορεί αντεπεξέλθει στη χρήση πολλαπλών μεγαφώνων που αποδίδουν surround ήχο.

Σε επίπεδο προσαρμογής, ο χρήστης μπορεί να τροποποιήσει τις ρυθμίσεις των ηχείων της Soundcast ανάλογα με το σημείο στο οποίο βρίσκεται, δηλαδή αν ακούει μουσική μέσα στο σπίτι ή κάπου έξω. Επιπλέον, χάρη στον σχεδιασμό και την ανθεκτική κατασκευή τους, τα ηχεία της εταιρείας αντέχουν πραγματικά σε όλες τις καιρικές συνθήκες, χωρίς αυτό να επηρεάζει την απόδοση τους.

Τα ασύρματα ηχεία της Soundcast

Η σειρά ασύρματων ηχείων της Soundcast περιέχει τα VG1, VG3, VG5, VG7, VG7se, και VG10. Όλα τους ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κάθε χρήστη και προσφέρουν ποιοτικό ήχο σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

 

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Hands-on Soundcast Ηχεία Bluetooth

Soundcast VG5 ελληνικό hands-on review

Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το ασύρματο ηχείο Bluetooth Soundcast VG5 με 2 ηχεία 3″ για ήχο 360 και woofer 6″ κάθετα τοποθετημένο και υψηλής ευκρίνειας με aptX-HD και AAC αποκωδικοποιητές.

Gear Black Friday 2019 Soundcast Ηχεία Bluetooth

Black Friday 2019: Αποκτήστε τα ηχεία της Soundcast σε BF τιμή

Η Black Friday 2019 έχει ξεκινήσει και είναι η καλύτερη ευκαιρία για να αποκτήσετε ένα από τα ποιοτικά ασύρματα ηχεία Bluetooth της Soundcast, σε BF τιμή.

Gear featured Soundcast Ηχεία Bluetooth

Soundcast: Με τεχνολογία Qualcomm aptX HD για ασύρματο ήχο υψηλής ποιότητας

Τα φορητά ασύρματα ηχεία της Soundcast ενσωματώνουν την τεχνολογία Qualcomm aptX HD προσφέροντας ήχο υψηλής ποιότητας τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

Gear Black Friday 2019 featured Soundcast Ηχεία Bluetooth

Black Friday 2019: 5 δυνατά ασύρματα ηχεία Bluetooth

Η Black Friday 2019 έρχεται στην Ελλάδα. Για να ακούμε μουσική παντού, χρειαζόμαστε ένα από τα 5 πιο δυνατά ασύρματα ηχεία Bluetooth.