Soundcast: Για όσους παίρνουν την ποιότητα της μουσικής στα σοβαρά

soundcast Bluetooth Ελλάδα Oceanic Blue, Soundcast: Για όσους παίρνουν την ποιότητα της μουσικής στα σοβαρά

Η εταιρεία Soundcast, η οποία αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα και στη Κύπρο από την εταιρεία Oceanic Blue, ιδρύθηκε το 2000 στην Αμερική και διαθέτει φορητά ασύρματα ηχεία ανθεκτικά σε καιρικές συνθήκες και κραδασμούς, τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες του καθενός προσφέροντας ήχο υψηλής ποιότητας τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

Με γνώμονα την καινοτομία στο σχεδιασμό προϊόντων ήχου και εμπειρία δέκα ετών, η εταιρεία Soundcast σχεδιάζει φορητά αυτοτροφοδοτούμενα ασύρματα ηχεία τα οποία είναι ανθεκτικά στις σκληρές συνθήκες ικανά να συναγωνιστούν τον ήχο των οπτικοακουστικών συστημάτων εσωτερικού χώρου.

Τα στοιχεία που τα κάνουν να ξεχωρίζουν είναι ο σχεδιασμός all-in one που περιλαμβάνει ενισχυτές, πολλαπλά ηχεία, subwoofers, πλήκτρα ελέγχου και επαναφορτιζόμενη μπαταρία η οποία δίνει μεγάλη αυτονομία και πολλές ώρες μουσικής διασκέδασης προσαρμοσμένη στις ανάγκες του καθενός.

Η ασύρματη μετάδοση στην οποία βασίζεται η λειτουργία τους, είναι μακράς εμβέλειας και μπορούν να μεταδώσουν μουσική από το εσωτερικό του σπιτιού σε οποιοδήποτε σημείο μιας μεγάλης αυλής ή εξωτερικών χώρων με απόδοση υψηλής ποιότητας για να απολαμβάνουν οι φίλοι της μουσικής στιγμές διασκέδασης βιώνοντας τον ήχο στη γνησιότερη μορφή του.

Η τεχνολογία στην οποία βασίζονται τα ηχεία της Soundcast είναι το ενσωματωμένο Bluetooth 4.2 που εξασφαλίζει βελτιωμένη ταχύτητα σύνδεσης, συμβατότητα με Sharp Bluetooth για απόδοση υψηλής ευκρίνειας με aptX και AAC αποκωδικοποιητές, hands-free εντολές με τεχνολογία DSP και συνδεσιμότητα True Wireless Stereo για το συγχρονισμό δύο ηχείων για ταυτόχρονη δεξιά και αριστερή αναπαραγωγή καναλιών.

soundcast Bluetooth Ελλάδα Oceanic Blue, Soundcast: Για όσους παίρνουν την ποιότητα της μουσικής στα σοβαρά

Η απόδοση των προϊόντων της Soundcast βασίζονται σε επαναφορτιζόμενη μπαταρία ικανεί να αντέξει μέχρι και μια ολόκληρη μέρα καθώς και πολλαπλά μεγάφωνα που αποδίδουν surround ήχο. Ο χρήστης μπορεί να ορίσει τις ρυθμίσεις ανάλογα με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, δηλαδή να προσαρμόσει τον ήχο είτε για εσωτερική ή εξωτερική χρήση έχοντας εξασφαλισμένη την αντοχή στις δύσκολες συνθήκες μιας και διαθέτουν ανθεκτική κατασκευή και αντοχή σε όλες τις καιρικές συνθήκες που μπορεί κάποιος να συναντήσει.

Τα προϊόντα της Soundcast αποτελούνται από τη σειρά VGX και πιο συγκεκριμένα από τα VG1, VG3, VG5, VG7, VG7se, VG10 τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες όλων προσφέροντας ποιοτικό ήχο τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

Σχετικά με την Soundcast

Στις αρχές της δεκαετίας του 2000 ιδρύθηκε η Soundcast στην Αμερική με όραμα την αναπτύξη αξιόπιστων και υψηλής απόδοσης, ασύρματων ηχείων που αποδίδουν το μέγιστο σε ποιότητα ήχου και προσαρμόζονται με ευκολία στον σύγχρονο τρόπο ζωής. Το όνομα Soundcast είναι συνώνυμο της καινοτομίας στον σχεδιασμό προϊόντων ήχου.

WWW: Soundcast.gr | FB: Soundcast | Instagram: @Soundcast

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Soundcast Ηχεία Bluetooth

Soundcast: Δυνατά ασύρματα ηχεία Bluetooth για κάθε χρήστη και περίσταση

Η Soundcast είναι από τις καλύτερες εταιρείες ασύρματων ηχείων Bluetooth και προσφέρει μία γκάμα επιλογών που θα καλύψει και τους πιο απαιτητικούς.

Gear Hands-on Soundcast Ηχεία Bluetooth

Soundcast VG5 ελληνικό hands-on review

Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το ασύρματο ηχείο Bluetooth Soundcast VG5 με 2 ηχεία 3″ για ήχο 360 και woofer 6″ κάθετα τοποθετημένο και υψηλής ευκρίνειας με aptX-HD και AAC αποκωδικοποιητές.

Gear Black Friday 2019 Soundcast Ηχεία Bluetooth

Black Friday 2019: Αποκτήστε τα ηχεία της Soundcast σε BF τιμή

Η Black Friday 2019 έχει ξεκινήσει και είναι η καλύτερη ευκαιρία για να αποκτήσετε ένα από τα ποιοτικά ασύρματα ηχεία Bluetooth της Soundcast, σε BF τιμή.

Gear featured Soundcast Ηχεία Bluetooth

Soundcast: Με τεχνολογία Qualcomm aptX HD για ασύρματο ήχο υψηλής ποιότητας

Τα φορητά ασύρματα ηχεία της Soundcast ενσωματώνουν την τεχνολογία Qualcomm aptX HD προσφέροντας ήχο υψηλής ποιότητας τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.