Soundcast: Για όσους παίρνουν την ποιότητα της μουσικής στα σοβαρά

Η εταιρεία Soundcast, η οποία αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα και στη Κύπρο από την εταιρεία Oceanic Blue, ιδρύθηκε το 2000 στην Αμερική και διαθέτει φορητά ασύρματα ηχεία ανθεκτικά σε καιρικές συνθήκες και κραδασμούς, τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες του καθενός προσφέροντας ήχο υψηλής ποιότητας τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

Με γνώμονα την καινοτομία στο σχεδιασμό προϊόντων ήχου και εμπειρία δέκα ετών, η εταιρεία Soundcast σχεδιάζει φορητά αυτοτροφοδοτούμενα ασύρματα ηχεία τα οποία είναι ανθεκτικά στις σκληρές συνθήκες ικανά να συναγωνιστούν τον ήχο των οπτικοακουστικών συστημάτων εσωτερικού χώρου.

Τα στοιχεία που τα κάνουν να ξεχωρίζουν είναι ο σχεδιασμός all-in one που περιλαμβάνει ενισχυτές, πολλαπλά ηχεία, subwoofers, πλήκτρα ελέγχου και επαναφορτιζόμενη μπαταρία η οποία δίνει μεγάλη αυτονομία και πολλές ώρες μουσικής διασκέδασης προσαρμοσμένη στις ανάγκες του καθενός.

Η ασύρματη μετάδοση στην οποία βασίζεται η λειτουργία τους, είναι μακράς εμβέλειας και μπορούν να μεταδώσουν μουσική από το εσωτερικό του σπιτιού σε οποιοδήποτε σημείο μιας μεγάλης αυλής ή εξωτερικών χώρων με απόδοση υψηλής ποιότητας για να απολαμβάνουν οι φίλοι της μουσικής στιγμές διασκέδασης βιώνοντας τον ήχο στη γνησιότερη μορφή του.

Η τεχνολογία στην οποία βασίζονται τα ηχεία της Soundcast είναι το ενσωματωμένο Bluetooth 4.2 που εξασφαλίζει βελτιωμένη ταχύτητα σύνδεσης, συμβατότητα με Sharp Bluetooth για απόδοση υψηλής ευκρίνειας με aptX και AAC αποκωδικοποιητές, hands-free εντολές με τεχνολογία DSP και συνδεσιμότητα True Wireless Stereo για το συγχρονισμό δύο ηχείων για ταυτόχρονη δεξιά και αριστερή αναπαραγωγή καναλιών.

Η απόδοση των προϊόντων της Soundcast βασίζονται σε επαναφορτιζόμενη μπαταρία ικανεί να αντέξει μέχρι και μια ολόκληρη μέρα καθώς και πολλαπλά μεγάφωνα που αποδίδουν surround ήχο. Ο χρήστης μπορεί να ορίσει τις ρυθμίσεις ανάλογα με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, δηλαδή να προσαρμόσει τον ήχο είτε για εσωτερική ή εξωτερική χρήση έχοντας εξασφαλισμένη την αντοχή στις δύσκολες συνθήκες μιας και διαθέτουν ανθεκτική κατασκευή και αντοχή σε όλες τις καιρικές συνθήκες που μπορεί κάποιος να συναντήσει.

Τα προϊόντα της Soundcast αποτελούνται από τη σειρά VGX και πιο συγκεκριμένα από τα VG1, VG3, VG5, VG7, VG7se, VG10 τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες όλων προσφέροντας ποιοτικό ήχο τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

Σχετικά με την Soundcast

Στις αρχές της δεκαετίας του 2000 ιδρύθηκε η Soundcast στην Αμερική με όραμα την αναπτύξη αξιόπιστων και υψηλής απόδοσης, ασύρματων ηχείων που αποδίδουν το μέγιστο σε ποιότητα ήχου και προσαρμόζονται με ευκολία στον σύγχρονο τρόπο ζωής. Το όνομα Soundcast είναι συνώνυμο της καινοτομίας στον σχεδιασμό προϊόντων ήχου.

WWW: Soundcast.gr | FB: Soundcast | Instagram: @Soundcast

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Samsung

Galaxy Upcycling: Παλιά smartphones χρησιμοποιούνται για διάγνωση οφθαλμολογικών παθήσεων

Η Samsung Electronics αξιοποιεί smartphones που δεν χρησιμοποιούνται πλέον για να προσφέρει σε ευπαθείς ομάδες ανά τον κόσμο τη δυνατότητα καλύτερης πρόσβασης σε οφθαλμολογική περίθαλψη.

Gear Science AI

Νευρωνικό Δίκτυο με τη χρήση απλού PC κάνει διάγνωση ασθένειας

Το Πανεπιστήμιο του Χιούστον δημιούργησε μία αρχιτεκτονική νευρωνικού δικτύου που μπορεί να εντοπίσει εγκαίρως τη συστημική σκλήρυνση.

Gear Voucher 200

Ψηφιακή Μέριμνα: Οι καλύτερες επιλογές για να αξιοποιήσεις το Voucher των 200 ευρώ

Άνοιξε η πλατφόρμα για το voucher 200 ευρώ για αγορά laptop, tablet ή desktop. Μάθε πως θα το πάρεις και δες τις καλύτερες επιλογές για να το αξιοποιήσεις.

Gear Science

Νέα υλικά για μπαταρίες που θα φορτίζουν 10 φορές πιο γρήγορα

Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του St. Petersburg στις ΗΠΑ εξερευνούν νέους τύπους αποθήκευσης ενέργειας με πολλά υποσχόμενα αποτελέσματα.