Soundcast: Με τεχνολογία Qualcomm aptX HD για ασύρματο ήχο υψηλής ποιότητας

Soundcast φορητά ασύρματα Qualcomm aptX HD, Soundcast: Με τεχνολογία Qualcomm aptX HD για ασύρματο ήχο υψηλής ποιότητας

Η εταιρεία Soundcast σχεδιάζει φορητά αυτοτροφοδοτούμενα ασύρματα ηχεία Bluetooth τα οποία είναι ανθεκτικά στις σκληρές συνθήκες ικανά να συναγωνιστούν τον ήχο των οπτικοακουστικών συστημάτων εσωτερικού χώρου μιας και διαθέτουν την τεχνολογία Qualcomm aptX HD για ασύρματο ήχο υψηλής ποιότητας.

Τα στοιχεία που κάνουν τα ασύρματα ηχεία της Soundcast να ξεχωρίζουν είναι ο σχεδιασμός all-in one που περιλαμβάνει ενισχυτές, πολλαπλά ηχεία, subwoofers, πλήκτρα ελέγχου και επαναφορτιζόμενη μπαταρία η οποία δίνει μεγάλη αυτονομία και πολλές ώρες μουσικής διασκέδασης και συμβαδίζουν απόλυτα με τα χαρακτηριστικά της τεχνολογίας Qualcomm aptX HD η οποία αναπτύχθηκε για να ανταποκριθεί στην αναπαραγωγή ήχουν υψηλής ποιότητας.

Soundcast φορητά ασύρματα Qualcomm aptX HD, Soundcast: Με τεχνολογία Qualcomm aptX HD για ασύρματο ήχο υψηλής ποιότητας

Ο αναβαθμισμένος codec υποστηρίζει μουσική 24-bit μέσω ασύρματης Bluetooth αναπαραγωγής, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να ακούν μέχρι και την πιο μικρή λεπτομέρεια στη μουσική που απολαμβάνουν. Επιπλέον, η συγκεκριμένη τεχνολογία είναι έτσι διαμορφωμένη που ελαχιστοποιεί το θόρυβο στον ήχο που ακούγεται στο background διασφαλίζοντας ακόμα καλύτερη ακουστική εμπειρία.

Σημαντική είναι και η έλλειψη παραμόρφωσης στον ήχο κατά την αναπαραγωγή της μουσικής, κάτι το οποίο διασφαλίζει η λειτουργία Total Harmonic Distortion, ενώ σε δοκιμές που έχουν πραγματοποιηθεί, η ποιότητα του ήχου της τεχνολογίας Qualcomm aptX HD, η οποία είναι στα 48kHz/24bit, ήταν εφάμιλλη με τον ήχο στα 96kHz/24bit.

Αυτό που είναι σημαντικό είναι το ότι η ποιότητα ήχου που προσφέρουν τα ασύρματα ηχεία της Soundcast με την τεχνολογία Qualcomm aptX HD, θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς χρήστες που θέλουν καθαρή και ζωντανή μουσική χωρίς παραμορφώσεις τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.