Gear

SPECK: Ανθεκτικές θήκες σχεδιασμένες για σύγκρουση!

Η αμερικάνικη εταιρεία κατασκευής θηκών SPECK είναι θυγατρική της Samsonite και ιδρύθηκε το 2001. Σήμερα δημιουργεί premium θήκες για premium μοντέλα smartphones όπως iPhone και Samsung και Huawei τα ακριβά αλλά και για άλλες συσκευές όπως iPad και MacBook. Στην Αμερική είναι δεύτερος μεγαλύτερος κατασκευαστής θηκών. Γιατι αν ειναι να δώσεις 800 ευρώ και πάνω για ένα smartphone καλό θα είναι να το προστατεύεις όπως του χρειάζεται.

Αυτές τις μέρες χρησιμοποιώ τις θήκες Presidio Stay Clear, έχω μία για το Huawei P30 Pro και μια το Samsung Galaxy S10+. Η SPECK αναφέρει ότι οι συγκεκριμένες θήκες έχουν δοκιμαστεί και προσφέρουν ασφάλεια αν το κινητό πέσει από ύψος έως και 2.4 μέτρα. Εγώ το έχω δοκιμάσει και με τα δυο κινητά και μάλιστα τα αφήνω να πέσουν κάτω χτυπώντας σε μια από τις γωνίες και δεν έπαθαν τίποτα.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η SPECK σας δίνει εγγύηση ότι το κινητό που θα προστετεύει δεν θα πάθει ποτέ τίποτα, αν δείτε όμως τις θήκες από κοντά θα καταλάβετε ότι έχουν “τεχνολογία” μέσα τους και δεν είναι απλές θήκες σιλικόνης. Σύμφωνα με την SPECK το υλικό κατασκευής των θηκών της σειράς Presidio Stay Clear δεν κιτρινίζει με την πάροδο του χρόνου.

Τις θήκες SPECK μπορείτε να τις βρείτε και στην Ελλάδα σε επιλεγμένα σημεία πώλησης αλλά και στις μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρονικών προϊόντων όπως COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Vodafone, iStorm και ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ. Η COSMOTE τρέχει μια προσφορά όπου με την αγορά θήκης SPECK για smartphones δίνει δώρο και ένα Speck Grab Tab δωρεάν αξίας 9.99 ευρώ.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτήν για το P30 Pro στο 21:10 λεπτό του hands-on video review.

Επεξεργάστηκε την 15 Μαΐου 2019 10:10

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.