Τα Apple AR Glasses θα κυκλοφορήσουν το 2020;

, Τα Apple AR Glasses θα κυκλοφορήσουν το 2020;

Τα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας ή όπως ονομάζονται AR Glasses είναι ένα προϊόν το οποίο φημολογείται ότι εργάζεται η Apple εδώ και αρκετό καιρό ωστόσο, οι πληροφορίες γύρω από αυτό συγκρούονται. Μία πληροφορία που κυκλοφόρησε το προηγούμενο διάστημα υποστήριζε ότι η Apple σταμάτησε την ανάπτυξη των AR Glasses σήμερα όμως, μία αναφορά του Bloomberg υποστηρίζει ότι η Apple θα κυκλοφορήσει τα πρώτα της γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας μέσα στο 2020.

Τα AR Glasses λέγεται ότι θα ενσωματώνουν ένα ζευγάρι ολογραφικών (holographic) οθονών οι οποίες θα συγχρονίζονται με το iPhone του χρήστη και θα παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες σε αυτόν όπως μηνύματα, e-mail και καιρικές συνθήκες. Ο Αμερικανικός κολοσσός θα μπορούσε να δώσει την δυνατότητα εμφάνισης και της Apple Maps εφαρμογής στα γυαλιά καθώς και πληθώρα παιχνιδιών. Ας μην ξεχνάμε ότι η Apple μαζί με τα iPhone 11 αποκάλυψε και πληροφορίες για την συνδρομητική πλατφόρμα, Apple Arcade.

Επιπλέον, η Apple λέγεται ότι έχει προσλάβει έμπειρους προγραμματιστές πάνω στην ανάπτυξη παιχνιδιών και στα γραφικά για να εξασφαλίσει την κυκλοφορία διάφορων τίτλων σε αυτά τα γυαλιά. Πιθανόν, αυτό να σημαίνει ότι οι χρήστες των iPhone θα γνωρίσουν και ένα ειδικά σχεδιασμένο κατάστημα για τα AR Glasses το οποίο θα φιλοξενεί μόνο τις εφαρμογές που θα υποστηρίζονται από αυτά. Βέβαια, αυτό θα μπορούσε να υλοποιηθεί με μία κατάλληλα σχεδιασμένη ενότητα στο ήδη υπάρχον App Store.

Τα AR Glasses ίσως αποκαλυφθούν μαζί με το iPhone SE 2 το οποίο μάλλον θα αποκαλυφθεί τον Μάρτιο.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.