Tα δώρα από την COSMOTE και τον ΓΕΡΜΑΝΟ συνεχίζονται

, Tα δώρα από την COSMOTE και τον ΓΕΡΜΑΝΟ συνεχίζονται

Ανεξάρτητα από την ηλικία του καθενός, είναι αλήθεια πως όλοι μας περιμένουμε με λαχτάρα τα δώρα τις ημέρες των Χριστουγέννων από τον Άι Βασίλη, με την προσμονή για να φέρει αυτό που του έχουμε ζητήσει να μεγαλώνει όσο περνάνε οι μέρες. Δεν είναι άσχημο να πιστεύουμε στο θαύμα των Χριστουγέννων, όμως είναι πολύ καλύτερο το να έχουμε δώρα που είναι σκέτο θαύμα πριν έρθουν καν τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά, με τα καταστήματα COSMOTE-ΓΕΡΜΑΝΟΣ να μοιράζουν δώρα που θα κάνουν μέχρι και τον ίδιο τον Άι Βασίλη να ζηλέψει!

Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά πλησιάζουν με γρήγορους ρυθμούς και όλο και περισσότεροι από εμάς κάνουμε την εξόρμησή μας για τα εορταστικά ψώνια, με τη βόλτα στα μαγαζιά και τους στολισμένους δρόμους να είναι μια ευκαιρία για να χαλαρώσουμε και να αρχίσουμε να ανεβάζουμε όλο και περισσότερες φωτογραφίες ή video από τις δραστηριότητές μας, με τα data στα smartphone μας να τρέχουν ασταμάτητα.

Αυτό είναι λογικό να προκαλέσει κάποιο άγχος μήπως ξεφύγουμε και χρεωθούμε παραπάνω από το πρόγραμμα κινητής που έχουμε επιλέξει και δε θέλουμε με τίποτα να χαλάσει η διάθεσή μας, ειδικά αυτές τις εορταστικές ημέρες που θέλουμε να τις αφιερώσουμε και στην προσωπική μας ευχαρίστηση και την επικοινωνία μας με φίλους και γνωστούς.

Για αυτό το λόγο, η COSMOTE προσφέρει δωρεάν απεριόριστα δεδομένα για το κινητό και απεριόριστο χρόνο ομιλίας από το σταθερό, για δεκαπέντε ημέρες σε όλους τους συνδρομητές της, για την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, έτσι ώστε να μπορούν όλοι να επικοινωνούν με τους οικείους τους χωρίς άγχος μήπως εξαντλήσουν τα δεδομένα ή το διαθέσιμο χρόνο ομιλίας τους.

Ωστόσο, λόγω των ημερών και της διάθεσής μας η οποία είναι αλήθεια πως χαλαρώνει και όλο και κάτι παραπάνω θα παραγγείλουμε, είτε πρόκειται για έναν καφέ, κάποιο γλυκό ή και το φαγητό μας, η COSMOTE προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές της 30% επιστροφή σε BOX πόντους για τρεις παραγγελίες.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να αναφέρουμε πως το BOX app είναι μια εφαρμογή εύκολη στη χρήση, με περισσότερα από 9.000 συνεργαζόμενα καταστήματα σε 60 πόλεις της χώρας, μέσω της οποίας παραγγέλνεις φαγητό, καφέ αλλά κάνεις και τα ψώνια του supermarket (Μασούτης, Κρητικός), κερδίζοντας πόντους τους οποίους εξαργυρώνεις σε επόμενη παραγγελία ή σε GB αν έχεις κινητό COSMOTE.

Θα πρέπει να αναφέρουμε πως οι παραπάνω προσφορές μπορούν να ενεργοποιηθούν μέσω των εφαρμογών My COSMOTE και What’s Up μέχρι τις 2 Ιανουαρίου 2022.

Στο ρυθμό των Χριστουγέννων κινούνται και τα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ όπου μπορούμε να επισκεφθούμε για να αγοράσουμε τα χριστουγεννιάτικα δώρα τεχνολογίας για τους αγαπημένους μας, αλλά και για εμάς τους ίδιους, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία.

, Tα δώρα από την COSMOTE και τον ΓΕΡΜΑΝΟ συνεχίζονται

Πιο συγκεκριμένα, στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, αλλά και online στα www.cosmote.gr και www.germanos.gr, έως και τις 31 Δεκεμβρίου, οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν, smartphones, tablets, laptops, smartwatches, τηλεοράσεις, gadgets και αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας φθηνότερα και με δυνατότητα πληρωμής με έως 48 άτοκες δόσεις.

Επιπλέον, για ακόμα μεγαλύτερο όφελος, όσοι κάνουν αγορές με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, κερδίζουν 10% €πιστροφή αν έχουν το €πιστροφή App ή 20% €πιστροφή για όσες αγορές γίνουν μέσω των digital Wallet. Ακόμα, με κάθε αγορά Smartphone ή Tablet αξίας 300€ και άνω, παίρνουν δώρο ασφάλεια συσκευής για 1 χρόνο, έτσι ώστε να μην ανησυχούν σε περίπτωση που εμφανίσει κάποιο πρόβλημα μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Ειδικότερα, θα βρείτε:

● το iPhone XR 64GB και το iPhone 11 256GB, με οθόνη Liquid Retina HD 6.1’’, πανίσχυρο επεξεργαστή Bionic και στο χρώμα που επιθυμούν, με 389€ και 689€ αντίστοιχα, και δώρο 12μηνη κάρτα συνδρομής The Coach (αξίας 119€), την πρώτη ελληνική online πλατφόρμα για την ευεξία (το δώρο δεν ισχύει για αγορά από το cosmote.gr)
● το 5G Smartphone XIAOMI 11T 128GB|256GB, με 3πλή ΑΙ κάμερα με κύρια 108MP και μνήμη RAM 8GB, από 549,90€ και μαζί δώρο η σκούπα “Mi Robot Vacuum-Mop Essential” (αξίας 199€, δεν ισχύει για αγορά από το cosmote.gr)
● το Tablet LENOVO Tab M10 HD WiFi 2/32GB, με οθόνη HD 10.1”, τετραπύρηνο επεξεργαστή και χωρητικότητα 32GB, από 169,99€ στα 119,90€
● το Laptop HUAWEI MATEBOOK D15, , με οθόνη IPS Full HD 15.6’, επεξεργαστή Intel Core i3-10110U και μνήμη RAM 8GB, από 599€ στα 499€.
● την Smart TV 55 ιντσών 4K TCL 55P615, με λειτουργικό Android, ευκρίνεια 4Κ Ultra HD, υποστήριξη HDR και Dolby Audio, από 539€ στα 389€
● το HUAWEI Watch GT 2 46mm, αδιάβροχο σε βάθος έως 50 μέτρα, με ενσωματωμένο GPS και μπαταρία που διαρκεί έως 14 μέρες, από 199€ στα 149€ και μαζί δώρο 12μηνη κάρτα συνδρομής The Coach
● το XIAOMI Mi Wi-Fi Range Extender Pro, που ενισχύει το δίκτυο WiFi εύκολα, γρήγορα και χωρίς καλώδια, συνδέοντας ταυτόχρονα έως 16 συσκευές, από 24,90€ στα 14,90€
● την ΧΙΑΟΜΙ Mi Robot Vacuum-Mop P, την έξυπνη σκούπα, ιδανική και για σφουγγάρισμα, με σχεδιασμό βέλτιστης διαδρομής και αποφυγή εμποδίων, από 499€ στα 299€
● το XIAOMI Mi Electric Scooter 1S, με μέγιστη αυτονομία έως 30 χλμ. και συνδεσιμότητα Bluetooth με το Smartphone, από 449€ στα 399€.
● τα AirPods 2nd generation, από 149€ στα 129€
● τα HUAWEI FreeBuds Pro, με τεχνολογία ενεργούς ακύρωσης εξωτερικών θορύβων (Active Noise Cancellation), ταυτόχρονη σύνδεση με 2 συσκευές και μεγάλη αυτονομία μπαταρίας, από 199€ στα 89€.

Οι ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι ημέρες γιορτής και χαράς, κατά τη διάρκεια των οποίων μπορούμε να κάνουμε δώρο σε εμάς ή και στους φίλους μας, προϊόντα τεχνολογίας που όχι μόνο βελτιώνουν και αναβαθμίζουν την καθημερινότητά μας αλλά θα γεμίσουν με χαρά όσους τα αποκτήσουν, έτσι ώστε το 2022 να έρθει γεμάτο χαμόγελα.

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet COSMOTE

Pαyzy pro: Νέα εφαρμογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ήδη περισσότερες από 400 επιχειρήσεις αξιοποιούν καθημερινά τα οφέλη του payzy pro, τέσσερις μόλις μήνες μετά την εμπορική του διάθεση.

Business GERMANOS

Στον ΓΕΡΜΑΝΟ από σήμερα θα βρεις σόμπες, καφετιέρες και πιστολάκια μαλλιών

Μια μεγάλη γκάμα από οικιακές μικροσυσκευές, από κορυφαία brands της αγοράς και σε προσιτές τιμές, θα βρουν πλέον οι καταναλωτές στον ΓΕΡΜΑΝΟ.

Gear GERMANOS

Ολοκληρωμένες λύσεις για ένα “έξυπνο” σπίτι από το ΓΕΡΜΑΝΟ

Το “έξυπνο” σπίτι έχει να κάνει με τη διασύνδεση συσκευών που έχουμε εγκαταστήσει στο σπίτι μας και τις οποίες θα βρούμε στο ΓΕΡΜΑΝΟ.

Internet COSMOTE COSMOTE 5G

Αναμνήσεις από ένα Τριήμερο στα Τζουμέρκα: Φωτογραφία και Ψηφιακή Συνδεσιμότητα παντού

Τα Τζουμέρκα, ένας ορεινός όγκος που στέκεται περήφανος στην καρδιά της Ελλάδας, αποτέλεσαν τον ιδανικό προορισμό για το τριήμερο φωτογραφικό workshop που επέλεξα να παρακολουθήσω το προηγούμενο ΠΣΚ.