Τα Samsung Galaxy Buds 2 αποκαλύπτονται

, Τα Samsung Galaxy Buds 2 αποκαλύπτονται

Τα Samsung Galaxy Buds 2 έρχονται στο φως της δημοσιότητας μέσα από τη διαδικασία έγκρισης από την FCC στις ΗΠΑ. Τα νέα ακουστικά της Samsung εκτιμάται ότι έχουν πλέον ήδη μπει σε μαζική παραγωγή και σύντομα θα τα δούμε στα ράφια των καταστημάτων.

Τα Samsung Galaxy Buds 2 θα μοιάζουν αρκετά με τα Galaxy Buds Pro με το ακουστικό να είναι στο κάτω μέρος. Οι πληροφορίες τα θέλουν να είναι εφοδιασμένα με δύο μικρόφωνα, ένα εξωτερικό και ένα ακόμα στο εσωτερικό τους. Μαζί θα υπάρχει και ένας αισθητήρας υπερύθρων, ο οποίος θα χρησιμοποιείται για να σταματά η μουσική αυτομάτως, μόλις τα βγάζει κανείς από τα αυτιά του.

, Τα Samsung Galaxy Buds 2 αποκαλύπτονται

Υπάρχει ένα ερώτημα αναφορικά με το εάν θα υπάρχει η λειτουργία του Active Noise Cancellation. Η εικόνα που έχει διαρρεύσει έκανε πολλούς να θεωρήσουν ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αλλά υπάρχουν αρκετές αντίθετες απόψεις που θεωρούν δεδομένο ότι τα νέα ακουστικά έχουν Active Noise Cancellation.

Το κουτί των Samsung Galaxy Buds 2 θα είναι και ο φορτιστής τους, ενώ ο σχεδιασμός του μάλλον θα είναι ίδιος με εκείνον της θήκης των Samsung Galaxy Buds Pro.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.