TappLock: Το λουκέτο που ξεκλειδώνει με το δαχτυλικό αποτύπωμα

Οι αισθητήρες δαχτυλικών αποτυπωμάτων δεν χρησιμοποιούνται πλέον μόνο σε smartphones για να έχεις μεγαλύτερη ασφάλεια στα προσωπικά σου δεδομένα, αλλά έχουν εφαρμογή και σε άλλα καθημερινά αντικείμενα όπως οι κλειδαριές.

Μέσα από το Indiegogo ξεκίνησε μια νέα καμπάνια για το TappLock, ένα λουκέτο το οποίο έχει ενσωματωμένο αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων για να ξεκλειδώνει μόνο με το δάχτυλό σας χωρίς να χρειάζεται να θυμάστε κάποιον κωδικό.

Το λουκέτο είναι κατασκευασμένο από ατσάλι, για να μην μπορεί κάποιος να το παραβιάσει ή να το κόψει εύκολα. Όταν αντιληφθεί ότι κάποιος προσπαθεί να το παραβιάσει ή να το κόψει, τότε αρχίζει να χτυπά ο ενσωματωμένος συναγερμός. Το TappLock μπορεί να μπει σε ντουλάπια, πόρτες, τσάντες, ποδήλατα κλπ. Έχει ενσωματωμένη μπαταρία που διαρκεί μέχρι και 3 χρόνια με μια φόρτιση και σας ειδοποιεί όταν χρειάζεται νέα φόρτιση. Επιπλέον, είναι αδιάβροχη για να χρησιμοποιηθεί και σε εξωτερικούς χώρους.

Το θετικό είναι ότι δεν χρειάζεται να είναι συνδεδεμένο με το κινητό για να λειτουργήσει, όμως υπάρχει ειδικό app μέσω του οποίου μπορείς να επιτρέψεις σε κάποιον τρίτο να ξεκλειδώσει την κλειδαριά.

Υπάρχουν 2 εκδόσεις, το TappLock Lite και το TappLock, με το δεύτερο να χρησιμοποιείται και ως power bank για να μην μένετε ποτέ χωρίς μπαταρία στο κινητό. Η τιμή του TappLock Lite είναι στα 29 δολ. και του TappLock στα 66 δολ.

Το project μπήκε στο Indiegogo, ζητά χρηματοδότηση 40.000 δολ., έχει μαζέψει περίπου 30.000 δολ. και απομένουν ακόμη 29 μέρες μέχρι να λήξει η καμπάνια.

Δείτε το video:

Πηγή

Σχόλια

  • καλημερα σας θα ηθελα να με πληροφορησετε που θα προμηθευτω το λουκετο που ανοιγει με τα αποτυπωματα εδω στην αθηνα ειναι για καθε χρηση ευχαριστω χρηστος

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.