Gear

TCL: Παρουσίασε οθόνη 10.95″ με ρυθμό ανανέωσης 120Hz

Η TCL παρουσίασε μία οθόνη 10.95 ιντσών η οποία έχει μεταβλητή συχνότητα ανανέωσης από τα 15 έως και τα 120 Hz. Η δυναμική συμπεριφορά της οθόνης αυτής εκτιμάται ότι θα έχει σημαντικά πλεονεκτήματα για την αυτονομία των συσκευών που θα τη χρησιμοποιούν.

Με τη λειτουργία στα 15 Hz, σε απλές εφαρμογές όπου δεν απαιτείται υψηλή συχνότητα προβολής περιεχομένου γίνεται και η μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας. Η υψηλή συχνότητα των 120 Hz, παρόλο που καταναλώνει περισσότερη ενέργεια, θεωρείται ιδανική λύση για απαιτητικές εφαρμογές, όπως είναι το gaming.

H οθόνη της TCL βασίζεται σε ένα panel LTPS και προσφέρει ανάλυση 2560×1600 pixels. H αναλογία της οθόνης είναι 16:10 και προορίζεται προς χρήση στο μοντέλο Mi Pad 5, συνοδευόμενη από στερεοφωνικά ηχεία με ήχο Dolby. O συνδυασμός αυτός εκτιμάται ότι θα προσφέρει άριστα αποτελέσματα σε εφαρμογές ψυχαγωγίας.

Αναφορικά με το σχεδιασμό του επερχόμενο Mi Pad 5, εκτιμάται ότι η οθόνη θα είναι χωρίς κάμερα στο μπροστινό μέρος, με την selfie camera να θεωρείται ότι θα βρει τη θέση της στο πλαίσιο πάνω από την οθόνη.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.