Techblog, Απολογισμός 2009 -2010

Δεκατρία άρθρα μέσα σε ένα μήνα, είναι πραγματικά λίγα. Τόσο διήρκεσαν φέτος οι καλοκαιρινές μου διακοπές στο χωριό μου στην Κρήτη (www.meronas.gr). Τι και αν κράταγα μαζί μου το laptop και είχα ίντερνετ με Vodafone (GPRS) και Cosmote (3G+). Τι και αν είχα κατεβάσει την κάμερα του TechblogTV και όλο τον τεχνικό εξοπλισμό του Techblog για να μη χάσω επαφή. Τελικά την έχασα;

, Techblog, Απολογισμός 2009 -2010

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που δίνει το Google Analytics, αν και Αύγουστος μήνας, αν και τα νέα άρθρα ελάχιστα (13), η επισκεψιμότητα του Techblog παρέμεινε σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα, σημειώνοντας κάμψη μόλις 5-10%. Τα σχόλια δεκάδες, σε παλαιότερα άρθρα, που όμως επειδή τα γράφουμε πρώτοι εδώ στο Techblog, ήταν φρέσκα, επικαιρότητας.

Η χρονιά που πέρασε ήταν επιτυχημένη για εμάς εδώ στο Techblog.gr. Φέραμε πρώτοι στην Ελλάδα το XPERIA X10 από τον περασμένο Νοέμβριο, επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες μας για το Toshiba TG02, δείξαμε από τους πρώτους στον κόσμο spy φωτογραφίες του HTC HD2, φέραμε πρώτοι το Samsung Galaxy S ενώ τα πρόσφατα βίντεο “Κόντρα” με τις οθόνες LCD, Super AMOLED και AMOLED έκαναν το γύρο του κόσμου και μπήκαν σε Engadget, Gizmodo και PhoneArena. Τα Techblog Workshop συνεχίστηκαν με μεγάλη επιτυχία και συγκέντρωσαν δεκάδες φίλους της τεχνολογίας που είδαν πρώτοι από κοντά τα πιο φρέσκα τεχνολογικά καλούδια.

Τελικά δεν έχασα την επαφή μου μαζί σας και το Techblog. Τη νέα σεζόν υποσχόμαστε ακόμα περισσότερες αποκλειστικότητες, περισσότερη ύλη, την ίδια αγάπη και το μεράκι που δείχνουμε αυτά τα 3,5 χρόνια της ύπαρξής του και σας θέλουμε δίπλα μας με τα σχόλιά σας, τις υποδείξεις σας και την αγάπη σας. Καλή συνέχεια σε όλους.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas

Egw kathe era empena na dw an eixe kainouria arthra all a dn eixe Gia polu kairo…all a dn pirazei…einai akoma to no 1 site Gia texnologia Gia mena…!

Tsabino

Μπραβο ρε Κωστα.. και γενικα στο Techblog!! Συνεχιστε ετσι..και πιστευω πως θα εχετε τεραστια υποστηριξη.. και παλι μπραβο..καλο χειμωνα! και να μην ξεχναμε.. θελουμε αποκλειστικοτητα για το Microsoft Kinect!!

shodan

Μα είπα και εγώ που χάθηκες. Το reader παρέμενε άδειο. Καλή επάνοδο!!

λefteris

Τιμούμε το site σου γιατί είναι προσεγμένο και με ενδιαφέρον περιεχόμενο. Καλή συνέχεια!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Κωστα συνεχισε την καλη δουλεια !! Απο εμας θα εχεις την καθε υποστηριξη !!

Aύγουστος

καλά έκανες, σε θέλουμε φρέσκο και ανανεωμένο…

Χάρης

Σύντεκνε ελπίζω να πέρασες καλά στις διακοπές σου στην Κρήτη,όπως κ εγώ τις δικές μου 2 μήνες στα Χανιά.Σε περιμένουμε με νέα άρθρα και νέες αποκλειστικότητες και του χρόνου το καλοκαίρι να οργανώσεις και ένα workshop στην Κρήτη για όσους δεν μπορούν να παραβρίσκονται σε αυτά της Αθήνας.
Καλή συνέχεια!!!!!!

Dimitris

Κώστα καλή δύναμη για το φθινόπωρο! Το γεγονός ότι δεν “δούλεψες” όσο περίμενες σημαίνει ότι ξεκουράστηκες καλά και έκανες καλές διακοπές!

Καλή επάνοδο και καλή συνέχεια!

Αντώνης

κοντευε να με πιασει καθλιψη (αληθεια)..καθε μερα εμπενα 2-3 φορες για να δο αν μπηκε κατι νεο …

thanos

που χαθηκες ρε κωστα?εμπαινα στο techblog πρωι, μεσημερι ,βραδυ αλλα κανενα καινουριο αρθρακι.καλα εκανες oμως και ξεκουραστηκες γιατι το φθινοπωρο σε θελω ανανεωμενο με καινουρια gadgets

Marios Basileiou

Καλως ηρθες πισω Κωστα.Επιτελους μπορω να πω γιατι εμπαινα καθε μερα και ανυπομονουσα να διαβασω κανενα αρθρο σου αλλα τσιφος, σε καταλαμβαινω ομως(το χωριο μου ουτε σημα δεν πιανει σε μερικα σημεια,αλλα μονο 3 μερες πηγα).

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Συνεχίστε έτσι παιδιά…

chris

wb wb 😉

zan

kosta t xronou ela diakopes crete sitia 8a peraseis kala polu kala!!!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured Techblog TechblogTV

Τα πιο δημοφιλή YouTube βίντεο του Techblog για το 2020

‘Hρθε η ώρα να παρουσιάσουμε τα αγαπημένα σας, τα 10 κορυφαία βίντεο του Techblog που είδατε περισσότερο στο κανάλι μας στο YouTube.

Smartphones featured poll Techblog

Ποιο form-factor πιστεύετε ότι είναι το μέλλον των smartphones; [Poll]

Ψηφίστε στο poll και πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια. Τα αποτελέσματα και ο δικός σας “νικητής” θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα.

Games featured PlayStation 5 poll

Αυτές είναι οι προτιμήσεις σας για τη νέα γενιά κονσόλων [Αποτελέσματα poll]

Οι αναγνώστες του Techblog.gr ψήφισαν τις δικές τους αγαπημένες next-gen κονσόλες και εμείς σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα.

Smartphones featured Sony Ericsson Techblog

Sony Ericsson K800i: Το πρώτο Cyber-shot [Throwback]

Αφήνοντας για λίγο το Walkman brand στην άκρη, η Sony Ericsson μας έδειξε τι θα πει πραγματικά καλή κάμερα σε κινητό τηλέφωνο.