Η Tesla κοροϊδεύει την Apple με τη Cyberwhistle για το κομμάτι ύφασμα

, Η Tesla κοροϊδεύει την Apple με τη Cyberwhistle για το κομμάτι ύφασμα

Η Tesla παρουσιάζει την Cyberwhistle, μία… σφυρίχτρα των 50 δολαρίων που θέλει να κοροϊδέψει το Apple Cloth. Μέσα από ένα tweet, ο Elon Musk, ζητά από τους ακολούθους του να ρίξουν… ένα σφύριγμα στην Tesla.

Η παρουσίαση του Apple Cloth, ενός απλού υφάσματος που προορίζεται για τον καθαρισμό των προϊόντων της και ζητά 19 δολάρια για να το αγοράσει κανείς έχει γίνει αντικείμενο αρκετής κριτικής και σχολιασμού. Βέβαια, αργότερα είδαμε την Samsung να παρουσιάζει ένα ειδικό τζιν για τα αναδιπλούμενα κινητά της.

Σειρά έχει τώρα η Tesla, η οποία παρουσιάζει την Cyberwhistle, μία απλή σφυρίχτρα που ακολουθεί τις σχεδιαστικές γραμμές της αυτοκινητοβιομηχανίας και η οποία κοστίζει 50 δολάρια. Όλο το concept λειτουργεί ως μία έμμεση διαφήμιση της Tesla για το επερχόμενο ηλεκτρικό της pickup, το Cybertruck.

Το μήνυμα του Elon Musk στο Twitter, με το οποίο συνόδευε την ανακοίνωση της Cyberwhistle ήταν “Blow The Whistle on Tesla”, προτρέποντας τους ακολούθους του να μην ξοδέψουν χρήματα για το Apple Cloth, αλλά να προτιμήσουν την… σφυρίχτρα της Tesla.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Cars Tesla Tesla Cybertruck

Η μαζική παραγωγή του Tesla Cybertruck δεν θα ξεκινήσει μέχρι το 2024

Το πολυαναμενόμενο Cybertruck της Tesla δεν θα έχει πλήρη παραγωγή μέχρι το 2024, δήλωσε ο Elon Musk κατά τη διάρκεια της παρουσίασης κερδών του τέταρτου τριμήνου της εταιρείας.

Cars SpaceX Tesla Tesla Cybertruck

Η Tesla θα χρησιμοποιήσει διαφορετικό κράμα για την κατασκευή του Cybertruck

Ο Musk γνωστοποιεί την αλλαγή συστατικών του κράματος των πυραύλων της SpaceX, κάτι που θα φέρει αλλαγές και στο Cybertruck.

Cars Tesla Tesla Cybertruck

Tesla Cybertruck: Περισσότερες από 650.000 προπαραγγελίες για το ηλεκτρικό SUV

650.000 προπαραγγελίες για το Tesla Cybertruck. Αν αυτός ο αριθμός δε σας φαίνεται εντυπωσιακός, τότε η μετατροπή σου σε περίπου 40 δισ. δολάρια ίσως σας πείσει.

Gear Tesla Tesla Cybertruck

Tesla Cybertruck: Η Mattel δημιούργησε Hot Wheels RC αξίας 400 δολαρίων Αμερικής

Για όσους θέλουν ένα Tesla Cybertruck, αλλά δεν έχουν τα λεφτά ή τη διάθεση να τα ξοδέψουν σε ένα τέτοιο όχημα, η Mattel δημιούργησε μινιατούρες.