The Sinch, Gadget για τα ακουστικά hands-free του κινητού σας

Πολλοί από μας χρησιμοποιούμε το κλασικό hands-free που έρχεται πακέτο με το κινητό μας. Σίγουρα σας έχει τύχει την ώρα ακριβώς που πρέπει να απαντήσετε σε κλήση να είναι μπλεγμένο σε εκνευριστικό βαθμό. Μπορεί να ακουστεί σαν διαφήμιση της “Αρβύλα – Teleshopping” αλλά πραγματικά υπάρχει λύση.

Σήμερα λοιπόν από τις εταιρείες Dune Road Design και Frog (η εταιρεία που παρουσίασε το Imerj με τις δύο οθόνες αφής και λειτουργικό Android) παρουσιάστηκε το Sinch. Μπορεί να υπάρχουν και άλλοι “τακτοποιητές” για καλώδια και hands-free, αλλά το Sinch είναι κομψό, πανάλαφρο και εξαιρετικά μικρό σε διαστάσεις.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες περνάμε από την ειδική υποδοχή το βύσμα του hands-free, τυλίγουμε το καλώδιο γύρω του και κατόπιν κουμπώνει και ασφαλίζει χάρις τον μαγνήτη που έχει στην άλλη του άκρη.

Η τιμή του ανέρχεται στα 11,72 ευρώ (15,99 δολλάρια Αμερικής) και κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να το παραγγείλει μέσω Facebook ή από το site τους. Αρχικά θα είναι διαθέσιμο σε μαύρο και άσπρο χρώμα, αλλά σύντομα, αναμένονται και έξτρα χρωματικές επιλογές.

Πηγή

Marios1508

Επεξεργάστηκε την 12 Σεπτεμβρίου 2011 23:09

Σχόλια

  • Να σας πω εγω μια αλλη λυση..Beats By Dr.Dre.. το συρμα τους ειναι ειδικα φτιαγμενο ετσι οστε να μην μπλεκονται ΠΟΤΕ

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.