Θήκες Speck: Η καλύτερη προστασία από τις πτώσεις για το κινητό σου

Speck θήκες, Θήκες Speck: Η καλύτερη προστασία από τις πτώσεις για το κινητό σου

Η Speck αναπτύσσει και κατασκευάζει drop protected – προστατευτικές – θήκες για premium μοντέλα smartphones, έχοντας να επιδείξει ένα σωρό κατοχυρωμένες πατέντες, ένδειξη της τεχνολογίας που διαθέτει.

Σίγουρα εκεί έξω κυκλοφορούν αρκετές premium θήκες που όμως δεν προστεύτουν το κινητό μας από τις πτώσεις τουλάχιστον όσο υποστηρίζει ότι το κάνει η Speck.

Η Speck ασχολείται με την ανάπτυξη τεχνολογιών για θήκες προστασίας από το 2001 και είναι μέλος του Ομίλου της Samsonite. Οι θήκες της έχουν αποσπάσει βραβεία για τον ανθεκτικό σχεδιασμό τους.

Οι θήκες Presidio Stay Clear αποτελούν την premium σειρά της Speck και προστατεύουν το smartphone σου από πτώσεις από ύψος έως και 2.4 μέτρα. Το υλικό κατασκευής τους είναι ένα ειδικό πατενταρισμένο υλικό που απορροφά τους κραδασμούς κατά την πρόσκρουση και τους διαχέει πάνω στη θήκη μειώνοντας την έντασή της.

Ενδιαφέρον αποτελεί το γεγονός ότι αυτά τα παντενταρισμένα υλικά κατασκευής της σειράς Presidio Stay Clear δεν “κιτρινίζουν” με την πάροδο του χρόνου γιατι όπως γνωρίζουμε οι απλές θήκες σιλικόνης κιτρινίζουν μετά από μερικούς μήνες χρήσης.

Τις θήκες SPECK μπορείτε να τις βρείτε και στην Ελλάδα σε επιλεγμένα σημεία πώλησης αλλά και στις μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρονικών προϊόντων όπως COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Vodafone, iStorm και ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Samsung Galaxy S21 Ultra SPECK

Τα 3 καλύτερα Cases για το νέο σου Samsung Galaxy S21 Ultra

Εάν πρόκειται να επενδύσετε στο Samsung Galaxy S21 Ultra τότε λογικό είναι να θέλετε να κάνετε ό,τι μπορείτε για να προστατεύσετε την επένδυση σας. Ξεχωρίσαμε 3 θήκες προστασίας.

Gear featured SPECK

iPhone 12: Έφτασαν οι νέες, ανθεκτικές θήκες Speck Presido 2 Pro

Η Speck προστατεύει και αγαπάει το νέο σας iPhone 12 με τις νέες θήκες Presido 2 Pro ειδικά κατασκευασμένες θήκες για όσους θέλουν την απόλυτη αντοχή.

Gear SPECK

Οι νέες θήκες της Speck διαθέτουν ειδική αντιβακτηριδιακή επίστρωση

Η Speck ασχολείται με τον σχεδιασμό θηκών προστασίας από το 2001. Οι νέες σειρές θηκών της εταιρείας προσφέρουν 99% προστασία από βακτήρια και μικρόβια.

Gear SPECK

Speck: Ανθεκτικές θήκες προστασίας για τα νέα Galaxy S20, S20+ και S20 Ultra

Τα νέα Samsung Galaxy S20, S20+ και S20 Ultra είναι εδώ και μαζί τους έφτασαν στην Ελλάδα οι αντίστοιχες θήκες προστασίας της Speck.