Το επερχόμενο Huawei Watch D με μετρήσεις αρτηριακής πίεσης

, Το επερχόμενο Huawei Watch D με μετρήσεις αρτηριακής πίεσης

Η Huawei πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα νέο wearable και θα έχει ένα αρκετά σπάνιο χαρακτηριστικό. Η εταιρεία έλαβε πιστοποίηση για ρολόι που παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση.

Οι πληροφοριοδότες βρήκαν μια promo εικόνα της συσκευής με το όνομα Huawei Watch D και τη δημοσίευσαν αμέσως στο Weibo. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα κυκλοφορήσει στα τέλη Δεκεμβρίου.

Το προϊόν βρίσκεται στα τελευταία του στάδια δοκιμής και σύμφωνα με τον πληροφοριοδότη, το ποσοστό ακρίβειας είναι πραγματικά καλό. Το Watch D θα είναι ένα από τα λίγα έξυπνα ρολόγια που μετρούν την αρτηριακή πίεση και θα είναι επίσης μοναδικό στο χαρτοφυλάκιο φορητών συσκευών της Huawei με τη σχεδίασή του.

, Το επερχόμενο Huawei Watch D με μετρήσεις αρτηριακής πίεσης

Όλα τα άλλα ρολόγια της εταιρείας έχουν είτε κυκλική όψη με δύο κουμπιά, είτε ορθογώνια οθόνη αφής με ένα αρκετά προσεγμένο κουμπί στη δεξιά πλευρά.

Το Watch D έχει ήδη λάβει πιστοποιητικό ως ιατρική συσκευή Κλάσης ΙΙ της Κρατικής Υπηρεσίας Φαρμάκων, αλλά μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος έως ότου η Huawei να λάβει την απαιτούμενη έγκριση σε άλλες χώρες.

Η Μένια Ράπτη σπουδάζει δημοσιογραφία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασχολείται με τα social media και τη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

Αυτο ναι ειναι ενα πολυ καινοτομο χαρακτηριστικο…Βεβαια μπορει να παρει καιρο μεχρι να παρει αδεια να λειτουργει σε καθε χωρα.

Stathis

Σίγουρα δεν θα είναι το πρώτο, πχ το Galaxy Watch 4 μετράει πίεση (μαζί με ηλεκτροκαρδιογράφημα, ανάλυση σώματος κτλ). Στην κατηγορία του όμως, ναι είναι κάτι πρωτότυπο και αν δουλεύει σχετικά καλά και με μια πραγματικά καλή διάρκεια μπαταρίας θα είναι δυνατό χαρακτηριστικό.
Αυτό που δεν ξέρω είναι πως θα την κάνει την μέτρηση για να είναι αξιόπιστη, πχ στο galaxy πρέπει μια φορά τον μήνα να κάνεις βαθμονόμηση με κανονικό πιεσόμετρο.
Επίσης μιλάμε για huawei και πολύ φοβάμαι πως αντίθετα με πχ την Samsung ή την Apple που τους δίνουν άδεια για πλάκα για ότι θέλουν, στην Huawei θα της βγάλουν την πίστη και πιθανόν να μην πάρει καν στο τέλος για την Ευρώπη.

man

καλά κάνετε για με τα τηλέφωνα δεν βλέπω να τσουλαει ,,,και σκούπες ,drone,τετοια..μα 4g 1000ευρο,,😀😀

Last edited 2 years πριν by man

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.