Το Pixel Watch μπορεί να είναι πιο ακριβό από το Samsung Galaxy Watch5

pixel watch, Το Pixel Watch μπορεί να είναι πιο ακριβό από το Samsung Galaxy Watch5

Για το Google Pixel Watch δεν έχουν κυκλοφορήσει πολλές λεπτομέρειες, ακόμα κι αν η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι θα κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο μαζί με τη σειρά Pixel 7. Το τελευταίο leak, ωστόσο, ισχυρίζεται ότι αποκαλύπτει την τιμή του.

Σύμφωνα με αυτό, λοιπόν, η παραλλαγή LTE του Pixel Watch θα πωλείται για 399 $ στις ΗΠΑ, κάτι που είναι λίγο πιο ακριβό από το Samsung Galaxy Watch5 330 $ με συνδεσιμότητα LTE. Το Watch5 Pro από την άλλη είναι πολύ πιο ακριβό στα 500 $.

Εάν οι πληροφορίες αποδειχθούν σωστές, η Google μάλλον θα δυσκολευτεί πολύ να πουλήσει το smartwatch της με το ξεπερασμένο chipset Exynos 9110 και μια μικρή μπαταρία 300 mAh. Συγκριτικά, η Samsung χρησιμοποιεί το νεότερο Exynos W920 SoC από την περσινή σειρά Galaxy Watch4.

Η έκδοση που δεν είναι LTE μπορεί να είναι πιο λογική, αλλά για αυτό το μοντέλο δεν υπάρχουν πληροφορίες για την τιμή, επομένως θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι η Google να το ανακοινώσει επίσημα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Watch

Samsung Galaxy Watch: Το φθηνότερο μοντέλο δεν θα ονομαστεί τελικά FE

Η Samsung εργάζεται σε ένα φθηνότερο wearable που λεγόταν ότι θα βασίζεται στο Watch 4 αλλά θα ονομάζεται Galaxy Watch FE.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Watch Fe: Φήμες ότι έρχεται σύντομα με επιρροές από το Galaxy Watch 4

Εάν η Samsung επανακυκλοφορούσε το ξεπερασμένο Galaxy Watch 4 με ένα συναρπαστικό νέο όνομα θα σας ενδιέφερε;

Software featured Google Pixel

Google Pixel Feature Drop: Το Circle to Search έρχεται στα Pixel 7

To νέο Pixel Feature Drop από τη Google φέρνει, μεταξύ άλλων, τη δυνατότητα Circle to Search στα Pixel 7 και Pixel 7 Pro.

Gear Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Watch

Samsung Galaxy Watch: Αποκτούν δυνατότητα ανίχνευσης υπνικής άπνοιας στις ΗΠΑ

Λειτουργία ελέγχου της υπνικής άπνοιας θα αποκτήσουν μοντέλα Galaxy Watch μέσω της εφαρμογής Samsung Health Monitor.