Gear

Valve Steam Deck: Καθυστερούν οι παραδόσεις των παραγγελιών

Φαίνεται ότι είναι η… μοίρα των παιχνιδομηχανών να καθυστερούν να φτάσουν στα χέρια των gamers που τις έχουν προπαραγγείλει… Το Valve Steam Deck αναμένεται να καθυστερήσει αρκετά να γίνει διαθέσιμο στην αγορά.

Οι προπαραγγελίες του Valve Steam Deck είχαν ανοίξει εδώ και αρκετό καιρό, με τις πρώτες παραδόσεις να είχαν προγραμματιστεί για τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου, κάτι που τελικά δεν πρόκειται να συμβεί. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η φορητή παιχνιδομηχανή της Valve θα ξεκινήσει να παραδίδεται σε όσους έχουν προβεί σε παραγγελία από τις πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου του 2022 και έπειτα.

Πολλοί σπεύδουν να προειδοποιήσουν ότι και αυτή η ημερομηνία δεν θα τηρηθεί από την πλευρά της Valve, αλλά καλό θα ήταν να μην προτρέχουμε. Ο λόγος που συμβαίνουν αυτές οι καθυστερήσεις είναι οι σοβαρές ελλείψεις επιμέρους ανταλλακτικών για την ολοκλήρωση της παραγωγής, ένα φαινόμενο που επηρεάζει και άλλους κατασκευαστές σε παγκόσμιο επίπεδο.

Με τους ρυθμούς αυτούς, η Valve προειδοποιεί ότι εάν κάποιος κάνει την παραγγελία του σήμερα, θα αποκτήσει στα χέρια του το Steam Deck, μετά από το δεύτερο τρίμηνο του 2022…

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.