Tablet για μωρά, Με Android για Hi-Tech μπαμπάδες

Όσοι έχετε παιδιά δεν θα σας φανεί περίεργο που κυκλοφόρησε Tablet για μωρά. Κάθε φορά που συναντάω τα ανιψάκια μου σε κάποιο οικογενειακό τραπέζι αμέσως μου ζητάνε το κινητό και παρότι το έχω πάντα με αγγλικό μενού, ξέρουν αμέσως να πάνε στο μενού με τα παιχνίδια και να μου στραγγίξουν την μπαταρία!

Κάτι παρόμοιο μου συνέβει το περασμένο καλοκαίρι όταν επισκέφτηκε ένα φιλικό ζευγάρι με το μικρό τους αγοράκι να μην είναι καλά καλά ενός χρόνου. Κλάμα το μωρό, μόλις όμως κάθισα μπροστά του και scrollαρα το Android μενού του XPERIA X10, εκεί να δείτε γέλια, χαρές και παλαμάκια!

Το Vinci Tab προορίζεται για μωρά και μικρά παιδιά ηλικίας έως 3 χρονών και από αυτό απουσιάζει Wi-Fi και 3G για να μένουν ήσυχοι οι γονείς και να μην ψάχνονται με SAR και άλλες “διαβολικές” μέτρησης ακτινοβολίας. Το Vinci βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Android και τρέχει τα δικά του παιχνίδια μέσα από μια βάση δεδομένων που θα εμπλουτίζεται συνεχώς. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, το Vinci είναι σχεδιασμένο για να αποφεύγονται οι τραυματισμοί και θυμίζει κουδουνίστρα! Περισσότερες πληροφορίες για το Vinci Tab θα βρείτε εδώ.





Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.