Wacom Bamboo Stylus duo, Για τo iPad και Android tablets μαζί

Το νέο stylus για tablets της Wacom είναι γεγονός και απευθύνεται τόσο στους Android χρήστες όσο και στους κατόχους iPad, προσπαθώντας να φέρει κάτι από τη λειτουργικότητα του Samsung Galaxy Note 10.1 στην καθημερινή χρήση της ταμπλέτας σας. Στη μια άκρη είναι το σημείο επαφής με την οθόνη της ταμπλέτας και στην άλλη υπάρχει ένα κανονικό στυλό για το χαρτί.

Το Stylus συνοδεύεται από τις αντίστοιχες apps για iOS και Android, οι οποίες σας επιτρέπουν να σχεδιάσετε, να γράψετε και να ζωγραφίσετε στην οθόνη σα να ήταν χαρτί, ενώ συνεργάζεται και με ήδη υπάρχουσες apps για τα δύο λειτουργικά. Εδώ, όμως, δεν έχουμε να κάνουμε με ένα ψηφιακό στυλό όπως αυτό που βρίσκει κανείς στα Samsung Galaxy Note, αν και πολλοί είναι εκείνοι που θα πουν ότι με αυτό το gadget γίνεται προσπάθεια να αντιγραφεί το Galaxy Note και στις δύο εκδοχές του. Εσείς τι πιστεύετε;

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 10 Απριλίου 2012 15:27

Σχόλια

  • Μαγκια της samsung που εφερε στο προσκηνιο τα πενακια στις capacitive οθονες,για εμενα ειναι πολυ χρησιμο,ομως δε θα ελεγα οτι οποια εταιρια βαλει πενακι απο εδω και περα στα tablet/κινητα της αντιγραφει την samsung.Μην αρχισουμε τα καραγκιοζιλικια της apple!Πενακι και touch screen ειναι μια ιστορια που παει πολλαααα χρονια πισω!

  • Τι σχέση έχει αυτό με το stylus της samsung?? Ένα απλό capacitive stylus είναι δεν είναι ενεργό πενάκι... Αυτά υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό στην αγορά. Εγώ εχω ένα της Targus 7-8 μήνες... Η μόνη διαφορά είναι ότι εκείνο δεν έχει στυλό (για χαρτί) αλλά υπήρχαν και τέτοια όταν έψαχνα. Όσο για το ότι δουλεύει σε android και iOS αυτό εννοείται… Είναι σαν να χρησιμοποιείς δάχτυλο. Δουλεύει σε όλες τις capacitive οθόνες. Έχουν και χοντρή μύτη αυτά σαν σφουγγάρι, δεν είναι σαν στυλό!

  • Από το ebay το είχα πάρει. Θα το βρεις σαν targus griffin ή boxwave (απ' ότι είχα δει μόνο το logo άλλαζε). Επίσης είχα πάρει και παλιότερα κάποιο no name από τον Κωτσόβολο αλλά δεν θα το πρότεινα.

  • Μπορεις σε παρακαλώ να μου στειλεις ενα λινκ...δεν μπορώ να το βρω....αν γράψεις σχόλιο κανε το επικολλιση εκεί......

  • Τα έβαλα σε comment αλλά για κάποιο λόγο τα comment μου σβήστηκαν. Ψάξε στο ebay (στο com) για "Targus stylus". Θα σου βγάλει αρκετά

  • Ευχαριστώ παντως. Ειδα και στα multirama. Κατι βρήκα και εκει

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.