Κερδίστε, Σύστημα ηχείων 2.1 JBL Creature III

Η Τρίτη Γενιά του επιτυχημένου συστήματος JBL Creature “προσγειώθηκε” πρόσφατα στην Ελληνική αγορά. Το νέο σύστημα ηχείων 2.1 JBL Creature III, είναι σίγουρο ότι μόλις το συνδέσετε στoν υπολογιστή σας θα αποτελέσει για εσάς την τέλεια λύση για να ακούσετε μουσική, για να απολαύσετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια ή εφαρμογές ήχου. Κάντε το δικό σας.

Ενημέρωση: Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Νικητής είναι η Vicky με το σχόλιο-συμμετοχή Νο. 445. Ο νικητής έχει ενημερωθεί με email και θα παραλάβει το δώρο του από την εταιρεία Wave Motion. Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας.

Η διαδικασία είναι απλή. Αφήστε σε αυτό εδώ το post ένα σχόλιο-συμμετοχή έως και την Κυριακή 2 Μαΐου στις 23:59 αναφέροντας γιατι θα θέλατε να κερδίσετε τα “φαντασματάκια” της JBL. Ο νικητής θα αναδειχθεί κατόπιν κλήρωσης και θα ενημερωθεί μέσω email.

Προσοχή: Δεν επιτρέπονται διπλές-τριπλές συμμετοχές. Όσες από αυτές γίνονται αντιληπτές θα ακυρώνονται και δεν θα συμμετάσχουν στην κλήρωση.

JBL Creature III
Τα “φαντασματάκια” της JBL θα σας εντυπωσιάσουν με το πρωτότυπο σχεδιασμό τους και το δυνατό στερεοφωνικό, πλούσιο ήχο τους. Τα Creature III διαθέτουν συνολική ισχύ 25W (δύο δορυφόρους x 5W, τεχνολογίας ODYSSEY για καθαρό ήχο και αποφυγή της ηχητικής παραμόρφωσης και ένα subwoofer 15W), δύο πλήκτρα αφής για την απλή και γρήγορη αυξομείωση της έντασης, καθώς και ξεχωριστή ρύθμιση των πρίμων και μπάσων. Τα Creature ΙΙΙ “έχουν πολύ καλή μνήμη” και αποθηκεύουν την τελευταία στάθμη της έντασης που είχατε ρυθμίσει, ώστε μόλις τα ενεργοποιήσετε ξανά, να παραμένουν αυτόματα σε αυτήν. Είναι συμβατά με υπολογιστές (PC και Mac) και με φορητές συσκευές αναπαραγωγής ήχου MP3, μέσω της εξόδου 3.5mm που διαθέτουν.

Tα JBL Creature III είναι διαθέσιμα σε άσπρο και μαύρο φινίρισμα και διατίθενται στη λιανική τιμή των 99 ευρώ μέσω των συνεργαζόμενων Δικτύων Λιανικής (Public, Media-Markt, Saturn, κ.τ.λ.) και των εξουσιοδοτημένων καταστημάτων υψηλής τεχνολογίας και αισθητικής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα JBL Multimedia
μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη WaveMotion, τον αποκλειστικό διανομέα της Harman Consumer International στην Ελλάδα,
στο τηλ.: 210-9244505 ή να επισκεφθείτε τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις:
www.JBL.com, www.wavemotion.gr

Επεξεργάστηκε την 4 Μαΐου 2010 11:37

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.