Διαγωνισμός Techblog και Sony, Κερδίστε ένα πλήρες ηχοσύστημα αυτοκινήτου

Η Sony αγαπάει τη μουσική και δίνει την ευκαιρία σε ένα τυχερό να αποκτήσει ένα πανίσχυρο ηχοσύστημα αυτοκινήτου. Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό του Techblog και κερδίστε το πακέτο που αποτελείται από Ράδιο/CD με ειδική υποδοχή για iPod, ενισχυτή 1100 W, ένα 15ιντσο γούφερ και ένα ζευγάρι ηχεία εταζέρας 400W.

update 23 Δεκεμβρίου 15:35 – Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε, δείτε το βίντεο εδώ. Νικητής είναι ο Ανδρέας Πανουσιάκης και έχει ενημερωθεί με email για την παραλαβή του δώρου. Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας. Καλές γιορτές.

update 23 Δεκεμβρίου 14:01 – Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Σήμερα, τις επόμενες ώρες θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση και ο νικητής θα ενημερωθεί με email αλλά και από εδώ με νέο update. Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας. Καλή επιτυχία.

Όροι Διαγωνισμού:
Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό του Techblog με τα δώρα της Sony, θα πρέπει να αφήσετε σε αυτό εδώ το άρθρο ένα σχόλιο-συμμετοχή αναφέροντας το είδος της μουσικής που σας αρέσει. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει έως την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου στις 14:00 και ο νικητής (ένας) θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης. Ο νικητής θα ενημερωθεί με email και θα επιβαρυνθεί με τα έξοδα αποστολής. Παρακαλώ σημειώστε τη διεύθυνση της σελίδας του διαγωνισμού, γιατί εδώ θα γίνει η ανακοίνωση του νικητή.

Σημαντικό: Διπλές-τριπλές συμμετοχές, με διαφορετικά email και ονόματα, δεν θα γίνονται δεκτές και θα αποκλείονται. Καλή επιτυχία σε όλους!

Όσοι είχατε λάβει μέρος στον διαγωνισμό για το iPad, μπορείτε να μάθετε τον νικητή εδώ.

Sony Xplod Car Audio System
Ράδιο/ CD: DSX-S300BTX (Υποδοχή για iPod (το iPod δεν περιλαμβάνεται), θύρα USB, Bluetooth)
Ενισχυτής: XM-GTR3301D (Ψηφιακός. 1x1100W/ 2Ω, 1x600W/ 4Ω)
Ηχεία: XS-GTX6931 (100W-400W)
Γούφερ: XS-L156P5 (15 ιντσών)



Παιδιά, παίξτε γρήγορα να το κληρώσουμε να φύγει, γιατι μου πιάνει χώρο στο γραφείο!

Επεξεργάστηκε την 23 Δεκεμβρίου 2010 15:39

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.