Διαγωνισμός Techblog, Κερδίστε ένα σύστημα ήχου 2.1 Sony SRS-D25

Νέος διαγωνισμός Techblog! Κερδίστε το Sony SRS-D25, ένα σύστημα ήχου 2.1 με δύο ηχεία δορυφόρους και κεντρική μονάδα με subwoofer συνολικής ισχύος 25W. Compact αλλά παράλληλα και ισχυρό κατάλληλο για το γραφείο σας και τον υπολογιστή ή το MP3 σας. Τα ηχεία του είναι μανγητικά θωρακισμένα και μπορεί να συνδεθεί με οποιαδήποτε συσκευή μέσω της υποδοχής εισόδου 3.5 χλστ. Μάθε πως να το κάνει δικό σου!

update: Τρίτη 23 Οκτωβρίου. Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε και τυχερό νικητής είναι το “RapidOs” με το σχόλιο συμμετοχή Νο.571. Ο νικητής έχει ενημερωθεί με email για την παραλαβή του δώρου. Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας.

update: Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012. Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε, τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση και ο νικητής θα ενημερωθεί με email. Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας.

Όροι Συμμετοχής, παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά:
1. Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό με δώρο ένα σύστημα ήχου 2.1 Sony SRS-D25 θα πρέπει να αφήσετε απλά ένα σχόλιο-συμμετοχή αναφέροντας ποιο είναι το αγαπημένο σας μοντέλο smartphone.
2. Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου στις 23:00 το βράδυ και ο νικητής θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης. Ο νικητής θα ενημερωθεί με email ενώ θα ανακοινωθεί και μέσα από το Fan Page μας στο Facebook. Ο νικητής θα επιβαρυνθεί με τα έξοδα αποστολής του δώρου. Καλή επιτυχία σε όλους!

Παρακαλώ αφήστε ένα σχόλιο-συμμετοχή ο κάθε ένας. Μην σχολιάζετε με διαφορετικά ονόματα και email. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες!

Σημαντικό: Είναι φυσιολογικό αν το σχόλιό σας δεν εμφανιστεί άμεσα. Παρακαλώ μην επιλέγετε “θέλω να ενημερώνομαι για νέα σχόλια με email” γιατι θα σας έρχονται αυτόματα όλες οι συμμετοχές!

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 12:45

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.