Xiaomi Mi Band 4: Έρχεται στις 11 Ιουνίου με NFC, έχγρωμη OLED οθόνη και 135mAh μπαταρία

Xiaomi Mi Band 4, Xiaomi Mi Band 4: Έρχεται στις 11 Ιουνίου με NFC, έχγρωμη OLED οθόνη και 135mAh μπαταρία

Ήρθε η εποχή του χρόνου στην οποία η Xiaomi ανακοινώνει το νέο της wristband. Πέρυσι στις αρχές του καλοκαιριού παρουσιάστηκε το Mi Band 3 και τώρα η εταιρεία προγραμμάτισε μία εκδήλωση για τον διάδοχο του το Xiaomi Mi Band 4.

Η εκδήλωση παρουσίασης του Xiaomi Mi Band 4 θα γίνει στις 11 Ιουνίου και αναμένουμε το προιόν να είναι το πρώτο της σειράς με έγχρωμη οθόνη. Αρχικά, το wristband θα κυκλοφορήσει στην Κίνα και θα γίνει διαθέσιμο στις υπόλοιπες αγορές μέσα στους επόμενους δύο μήνες.

Αναμένουμε η εταιρεία να ανακοινώσει δύο μοντέλα Xiaomi Mi Band 4. Το ένα θα έχει NFC chip και θα υποστηρίζει ανέπαφες πληρωμές, ενώ το άλλο δεν θα έχει το chip και θα κοστίζει λιγότερο.

Όσον αφορά το μέγεθος του wearable, αναμένουμε να είναι αντίστοιχο με τον προκάτοχό του, δηλαδή θα έχει μία οθόνη 0,78 ιντσών, η συσκευή θα έχει σχήμα χαπιού και θα μπορούμε να αλλάξουμε εύκολα το wristband.

Σύμφωνα με πηγές, η μπαταρία του Xiaomi Mi Band 4 θα είναι στα 135 mAh, κάτι που σημαίνει ότι η εταιρεία χώρεσε κατά 20% μεγαλύτερη χωρητικότητα μπαταρίας στο wearable, αφού το Mi Band 3 είχε 110 mAh μπαταρία.

Από τη στιγμή που η οθόνη θα είναι έγχρωμη, θα καταναλώνει περισσότερη μπαταρία, οπότε όπως φαίνεται η Xiaomi ήθελε να διατηρήσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στις 20 ημέρες.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
stavag

το nfc δεν ξερω εαν χρησιμεύει σε μας ακομα
Περίμενα μια οθόνη always on όπως στο bip αυτο θα ηταν μια καινοτομία ,ισως στα επομενα μοντελα

Τακης Χαλκιοπουλος

φυσικα ειναι χρησιμο. Η ΑΛΦΑ το χρησιμοποιει

Christos

Το ίδιο ήθελα να πω και εγώ όσο αφορά το NFC, ακούγεται πως αφορά μόνο Κινέζικο Payment κλπ, δεν νομίζω να μπορέσει να λειτουργεί με κάποια Ελληνική Τράπεζα. Οπότε κάποιος που θα πάρει την NFC θα το πάρει με το σκεπτικό, μήπως, κάπου, κάποτε γίνει Integrated όπως έγινε με την Garmin.

ΘΑΝΑΣΗΣ

ΤΟ NFC ΧΡΙΣΙΜΟΠΙΕΙ Η ALPHA BANG ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΟ POS AΡΑ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ NFC ΣΤΟ ΜΙ 4 ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Note 12 Turbo: Επίσημο με SD 7+ Gen 2, έως 16 GB RAM και 1 TB αποθηκευτικό

H Xiaomi ανακοίνωσε στην Κίνα το Redmi Note 12 Turbo, το πρώτο με chipset Snapdragon 7+ Gen 2, με έως 16 GB RAM και 1 TB αποθηκευτικό.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Note 12S/ Note 12 Pro 4G: Ίσως είναι καθ’ οδόν

Η σειρά Redmi Note 12 διαθέτει μέχρι στιγμής τέσσερα μοντέλα αλλά από ότι φαίνεται περιμένουμε ακόμα τουλάχιστον τρία.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Note 12 Turbo: Teaser εικόνες αποκαλύπτουν ακόμα περισσότερα specs

To Redmi Note 12 Turbo γνωρίζουμε ήδη πως είναι καθ’ οδόν με αναμενόμενη ημερομηνία ανακοίνωσης την 28η Μαρτίου. 

Smartphones Xiaomi Xiaomi Redmi Note

Redmi Note 12 4G: Κάνει το ντεμπούτο του

H Χiaomi φέρνει τη σειρά Redmi Note 12 στην Ευρώπη και μας συστήνει το Redmi Note 12 4G με τιμή από 199 ευρώ.