Gear

Xiaomi Mi Band 7 Pro: Με AMOLED οθόνη 1.64”

Μαζί με τη σειρά 12S η Xiaomi παρουσίασε και το πρώτο της Mi Band Pro, το Xiaomi Mi Band 7 Pro. Το wearable ακροβατεί ανάμεσα σε band και smartwatch, ερχόμενο με μια μεγάλη AMOLED οθόνη 1.64″.

Η οθόνη έχει πυκνότητα pixel 326ppi και, χάρη στη μεγαλύτερη επιφάνεια, υπάρχει περισσότερος χώρος για την εμφάνιση δεδομένων υγείας και ειδοποιήσεων. Ακόμα, έχει ανάλυση 280 x 456 px.

Μια ακόμα βελτίωση είναι ο αισθητήρας φωτός περιβάλλοντος, ο οποίος επιτρέπει την αυτόματη φωτεινότητα. Η λειτουργία Always On Display είναι επίσης διαθέσιμη, ενώ Xiaomi σχεδίασε περισσότερα από 180 νέα watch faces για το band.

Υπάρχουν έξι κλασικά χρώματα για να διαλέξετε, τα οποία κοστίζουν 39 CNY (7,3 $/7 €), συν δύο ειδικές επιλογές με δερμάτινη υφή – Πράσινο Βαν Γκογκ και Γκρι Monet (59 CNY ή 8,8 $/8,4 €).

Το Pro έχει ενσωματωμένο δέκτη GPS. Υποστηρίζει GPS, GLONASS, Galileo, Beidou και QZSS. Διαθέτει ολοήμερο καρδιακό ρυθμό και παρακολούθηση αίματος-οξυγόνου. Θα ειδοποιεί αν αισθανθεί ότι τα επίπεδα SpO2 του χρήστη είναι πολύ χαμηλά, ενώ παρακολουθεί και τα τρία στάδια του ύπνου: ελαφρύ, βαθύ και ύπνο REM.

Το band προσφέρει 117 τρόπους άσκησης, συμπεριλαμβανομένων 10 μαθημάτων τρεξίματος. Μεταξύ αυτών είναι τρέξιμο με διαλείμματα σε διάφορα επίπεδα δυσκολίας, Μέτριας Έντασης Διαλειμματική Προπόνηση (MIIT),

Το band έχει αντοχή στο νερό 5 ATM, ώστε να μπορείτε να το πάρετε μαζί στο κολύμπι. Με μπαταρία 235 mAh, η ζώνη αναμένεται να διαρκέσει 12 ημέρες κανονικής χρήσης ή 6 ημέρες βαριάς χρήσης, ενώ ο χρόνος φόρτισης είναι περίπου μία ώρα. Τέλος, έχει NFC.

Το Xiaomi Mi Band 7 Pro κυκλοφορεί στην Κίνα για 400 CNY (60$/57€/4.700 ₹) και δεν έχει γίνει κάποια νύξη για το εάν και πότε θα γίνει διαθέσιμο παγκόσμια.

Επεξεργάστηκε την 4 Ιουλίου 2022 18:06

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.