Gear

Xiaomi Mi Mouse: Επίσημα με τιμή 15 δολάρια και αλουμινένια κατασκευή

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα το Mi Mouse, ένα ασύρματο laser mouse με dual-mode συνδεσιμότητα. Το dual-mode του επιτρέπει να συνδεθεί ταυτόχρονα σε δυο υπολογιστές. Στην κάτω πλευρά υπάρχει ένας επιλογέας για να γίνεται η αλλαγή μεταξύ των δυο υπολογιστών.

Το Xiaomi Mi Mouse έχει κατασκευή από αλουμίνιο και κυκλοφορεί σε ασημί και χρυσό χρώμα. Μπορεί να συνδεθεί μέσω Bluetooth 4.0 και Wi-Fi 2.4 GHz. Στο promo υλικό φαίνεται ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το MacBook Pro. Παίρνει 2 AA μπαταρίες, λειτουργεί σε pads, γυαλί, χαρτί και άλλες επιφάνειες. Ο αισθητήρας του είναι ικανός για ανάλυση 1200dpi.

Οι διαστάσεις του Mouse είναι 110.2×57.2×23.6 χλστ και ζυγίζει 77.5 γραμμάρια. Η κυκλοφορία του για την Κίνα έχει προγραμματιστεί για τις 11 Νοεμβρίου με τιμή περίπου 15 δολάρια.


Πηγή

Επεξεργάστηκε την 8 Νοεμβρίου 2016 17:44

Σχόλια

  • Θα το πάρω με τη μία. Απίστευτα χρήσιμο αν έχεις δύο υπολογιστές ή όπως εγώ στο γραφείο που κάνω χρήση και του προσωπικού μου λαπτοπ

  • @Nick_GR

    ψάξε λίγο τι προιόντα έχει η xiaomi και θα καταλάβεις ότι τόσο καιρό μόνο το ποντίκι της έλλειπε :P

  • Η εταιρια εχει παρει φορα, εχει καλους μηχανικους και σχεδιαστες και με την ποιοτητα / τιμη που προσφερει στα προιοντα της θα γινει τοπ πολυ συντομα.

  • @ster ποιοι σχεδιαστές ακριβώς;ότι έχει βγάλει αυτή η εταιρία είναι copy paste κατευθείαν από apple και samsung.Ειστε σοβαροί ; μη λέτε ότι θέλετε.Για το laptop που λέγεται "air" δεν υπάρχει κάτι άλλο να σχολιάσω.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.