Gear

Xiaomi Mi VR: Η νέα προσπάθεια της Xiaomi στα VR headset

Με πολλές εταιρείες, σαν την Google, Samsung και LG, να έχουν δημιουργήσει τα δικά τους VR headsets, δεν ήταν έκπληξη το ότι η Xiaomi τον περασμένο Αύγουστο κυκλοφόρησε το δικό της, με την ονομασία Xiaomi Mi VR Play. Παρόλα αυτά, σε λιγότερο από 3 μήνες, αποφάσισε να προσθέσει και ένα δεύτερο VR headset στην συλλογή της, το Xiaomi Mi VR.

Το Xiaomi Mi VR έχει έναν πιο λείο και φουτουριστικό σχεδιασμό, σε αντίθεση με το Xiaomi Mi VR Play το οποίο ήταν τετραγωνισμένο. Σύμφωνα με την Xiaomi, το νέο VR headset θα έχει αισθητήρα κίνησης, 16 ms latency και θα συνοδεύεται με ένα 9-axis χειριστήριο κίνησης με ενσωματωμένο trackpad.

Το καλύτερο όμως κομμάτι του Xiaomi Mi VR είναι η τιμή του. Στην Κίνα θα κοστίζει περί τα 199 Yuan, τα οποία σε αντιστοιχία είναι 29 δολάρια. Αυτό το καθιστά εξαιρετικά φθηνό, αν σκεφτείς ότι αντίστοιχα VR headsets από την Sony, HTC και Oculus κοστίζουν τουλάχιστον δέκα φορές παραπάνω.

Φυσικά, κάθε τι καλό κάπου τελειώνει, αφού το Xiaomi Mi VR θα λειτουργεί θα λειτουργεί μόνο με συσκευές της Xiaomi, και συγκεκριμένα τα Mi Note 2, Mi 5S, Mi 5S Plus και Mi5.

Πηγή 1,2

Επεξεργάστηκε την 24 Ιανουαρίου 2022 13:14

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λάμπρος Κοσμόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.