Xiaomi NoteBook Pro 120G με οθόνη 2,5K 120Hz, Smart TV Series X σε τρία μοντέλα

Xiaomi NoteBook Pro 120G, Xiaomi NoteBook Pro 120G με οθόνη 2,5K 120Hz, Smart TV Series X σε τρία μοντέλα

Την περασμένη εβδομάδα, η Xiaomi ανακοίνωσε ότι θα αποκαλύψει το laptop NoteBook Pro 120G και τις τηλεοράσεις Smart TV Series X στην Ινδία στις 30 Αυγούστου. Tα φύλλα προδιαγραφών δεν έχουν γίνει γνωστά αλλά η εταιρεία αποκάλυψε μερικές λεπτομέρειες για τα νέα προϊόντα και μοιράστηκε κάτι από τα σχέδιά τους.

Xiaomi NoteBook Pro 120G

Xiaomi NoteBook Pro 120G, Xiaomi NoteBook Pro 120G με οθόνη 2,5K 120Hz, Smart TV Series X σε τρία μοντέλα

Η εικόνα που μοιράστηκε η Xiaomi στην επίσημη ιστοσελίδα της αποκαλύπτει ότι ο φορητός υπολογιστής έχει μια θύρα USB-A στη δεξιά πλευρά και μια θύρα HDMI στην αριστερή πλευρά, πλαισιωμένη από μια θύρα Thunderbolt και μια υποδοχή ακουστικών 3,5 mm. Επίσης φαίνεται το λογότυπο της Xiaomi στο καπάκι του laptop.

Aκόμα, το Notebook Pro 120G θα διαθέτει οθόνη 2,5K True-life με ρυθμό ανανέωσης οθόνης 120Hz.

Xiaomi Smart TV Series X

Xiaomi NoteBook Pro 120G, Xiaomi NoteBook Pro 120G με οθόνη 2,5K 120Hz, Smart TV Series X σε τρία μοντέλα Xiaomi NoteBook Pro 120G, Xiaomi NoteBook Pro 120G με οθόνη 2,5K 120Hz, Smart TV Series X σε τρία μοντέλα

Θα περιλαμβάνει τρία μοντέλα – 43″, 50″ και 55″. Όλα έχουν λεπτά πλαίσια και η κινεζική μάρκα επιβεβαίωσε ότι οι οθόνες θα έχουν ανάλυση 4K.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.