Xiaomi: Θα ανακοινώσει 20 νέα προϊόντα την 1 Απριλίου ή μήπως είναι κάποια φάρσα;

Xiaomi, Xiaomi: Θα ανακοινώσει 20 νέα προϊόντα την 1 Απριλίου ή μήπως είναι κάποια φάρσα;

Το Mi Fan Festival της Xiaomi θα γίνει τον Απρίλιο και η εταιρεία σχεδιάζει ένα μεγάλο λανσάρισμα προϊόντων πριν το επερχόμενο φεστιβάλ ώστε να ικανοποιήσει τους καταναλωτές της. Στις 18 Μαρτίου, ο αντιπρόεδρος της Redmi, Lu Weibing, ανέφερε ότι η Xiaomi θα ανακοινώσει διάφορα νέα προϊόντα την 1 Απριλίου. Η Xiaomi επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Lu Weibing στη εκδήλωση της ανακοίνωσης του Redmi 7, όπου και ανακοίνωσε μία ακόμη σειρά νέων προϊόντων.

Ωστόσο, σήμερα η Xiaomi δημοσίευσε μία αφίσα με την οποία μας δίνει μια πρώτη γεύση για το τι να περιμένουμε από την εκδήλωση που θα κάνει τη Δευτέρα 1 Απριλίου.

Xiaomi, Xiaomi: Θα ανακοινώσει 20 νέα προϊόντα την 1 Απριλίου ή μήπως είναι κάποια φάρσα;

Σύμφωνα με την αφίσα, η Xiaomi θα ανακοινώσει συνολικά 20 νέα προϊόντα, κάτι που αν ισχύει τότε η εταιρεία θα κάνει νέο ρεκόρ μαζικής παρουσίασης νέων προϊόντων. Πέραν του πλήθους των αντικειμένων, στην αφίσα υπάρχουν σχέδια από κάποια προϊόντα, τα οποία ενδεχομένως να αποτελούν sneak peek για το τι θα παρουσιάσει η Xiaomi. Στην αφίσα βλέπουμε, ένα νέο Mi Notebook, ένα VR headset, κάποια Mi Walkie-Talkie, μία ζυγαριά, ένα θερμόμετρο, βαλίτσες, πικάπ, γυαλιά, ακόμη και μία ρουκέτα.

Κάπου εδώ πρέπει να θυμίσουμε ότι η Xiaomi τη Δευτέρα θα ανακοινώσει την ειδική έκδοση του Xiaomi Mi 9 Roy Wang. Τη συγκεκριμένη έκδοση του flagship της εταιρείας θα την παρουσιάσει ο CEO της Xiaomi Κίνας, Wang Yuan.

Το γεγονός ότι η Xiaomi επέλεξε την πρωταπριλιά για την ανακοίνωση 20 προϊόντων σίγουρα εγείρει ερωτήματα. Ωστόσο, θέλουμε να πιστεύουμε ότι καμία εταιρεία δεν θα ανακοίνωνε ολόκληρη εκδήλωση έτσι απλά ως πρωταπριλιάτικο αστείο. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η πρωταπριλιά γιορτάζεται κυρίως στον Δυτικό κόσμο.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚώσταςD.

Δεν βλέπω πουθενά το κ*λ*χαρτο… Άρα δεν θα παρουσιάσει κάτι πιο νέο και εξελιγμένο στον τομέα αυτό… Κρίμα… 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

NikosAr

Για εντύπωση θα πει ότι είναι αστείο … αλλά τις επόμενες μέρες … ότι δεν ήταν ακριβώς αστείο …. να μη μας κάνει εντύπωση από τους ανατολίτες τίποτα ….με το κιλό τα πάντα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.

Smartphones Xiaomi

Με το Xiaomi 14 Ultra γυρίστηκε η ταινία “Roma Noir” – Οι λειτουργίες που εντυπωσίασαν

To Xiaomi 14 Ultra αδιαμφισβήτητα είναι ένα από τα πιο ισχυρά τηλέφωνα για φωτογραφία στην αγορά, ωστόσο η εταιρεία προσβλέπει και σε δημιουργία ταινιών.