Xmas Tech Guide 2020: 5 προτάσεις για δώρο tablet έως 200 ευρώ

Xmas, Xmas Tech Guide 2020: 5 προτάσεις για δώρο tablet έως 200 ευρώ

Επειδή όλοι ψάχνουμε δώρα για τα Χριστούγεννα, το δικό μας Xmas Tech Guide σας δίνει 5 προτάσεις για δώρο tablet έως 200 ευρώ. Τα tablet μπορεί να μην είναι μία κατηγορία που μας είχε απασχολήσει πολύ μέχρι σήμερα, όμως με την εξαφάνιση των οικονομικών laptop και την αύξηση της τηλεργασίας αλλά και της τηλεκπαίδευσης, είναι μία άριστη εναλλακτική, ειδικά για δώρο. Πάμε να δούμε τις 5 προτάσεις μας για δώρο tablet μέχρι 200 ευρώ:

Xmas, Xmas Tech Guide 2020: 5 προτάσεις για δώρο tablet έως 200 ευρώ

Samsung Galaxy Tab A (2019)

Ίσως η καλύτερη πρόταση σε αυτά τα λεφτά είναι το περσινό tablet της Samsung. Πέραν της μεγάλης οθόνης των 10.1 ιντσών τεχνολογίας TFT και ανάλυσης FHD+, είναι η μόνη πρόταση σε αυτά τα χρήματα με SoC στα 14nm, το οποίο θα σας δώσει καλές αποδόσεις με χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας. Επιπλέον, έχει stereo ηχεία, κάτι που είναι βασικό για τις multimedia ικανότητες του. Η μπαταρία του ανέρχεται στα 6.150mAh.

Xmas, Xmas Tech Guide 2020: 5 προτάσεις για δώρο tablet έως 200 ευρώ

Huawei MediaPad M5 Lite

Η δεύτερη πρόταση μας είναι το Huawei M5 Lite, ένα αρκετά οικονομικό tablet της Huawei που μπορεί όμως να ανταποκριθεί στις καθημερινές σας ανάγκες. Επειδή είναι εξοπλισμένο με τον Kirin 659 και είναι από τα τελευταία μοντέλα με Google Play Store, ενώ σε αντίθεση με τις περισσότερες προτάσεις διαθέτει 3GB μνήμης RAM. Επιπλέον, η 10.1 ιντσών FHD+ οθόνη του σε συνδυασμό με τα τέσσερα ηχεία του προσφέρει μία πολύ καλή εμπειρία multimedia. Η μπαταρία του ανέρχεται στα 7.500mAh.

Xmas, Xmas Tech Guide 2020: 5 προτάσεις για δώρο tablet έως 200 ευρώ

Lenovo Tab M10

Μία πολύ ικανοποιητική πρόταση μας έρχεται και από τη Lenovo. Το Tab M10 έρχεται με οκταπύρηνο SoC Snapdragon 450, το οποίο μπορεί να προσφέρει μία αξιοπρεπέστατη εμπειρία χρήσης, σίγουρα όμως όχι gaming. Εξοπλίζεται με 3GB μνήμης RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου, αλλά και με FHD οθόνη 10.1 ιντσών. Προσφέρει stereo ήχο, όμως η μπαταρία των 4.850mAh δεν το καθιστά ιδανικό για πολύωρες εργασίες.

Xmas, Xmas Tech Guide 2020: 5 προτάσεις για δώρο tablet έως 200 ευρώ

Samsung Galaxy Tab A (2019) 8″

Αν δε θέλετε μεγάλη οθόνη και θέλετε ένα μικρό και προσιτό tablet, τότε το μικρό Galaxy Tab A μπορεί να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες του. Η συσκευή διαθέτει HD+ οθόνη, Snapdragon 429 SoC στα 12nm, 2GB μνήμης RAM και 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Επιπλέον, τα stereo ηχεία του θα σας προσφέρουν τρομερή εμπειρία ήχου για την τιμή, ενώ και η μπαταρία των 5.100mAh θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους. Αρνητικό είναι η θύρα microUSB.

Xmas, Xmas Tech Guide 2020: 5 προτάσεις για δώρο tablet έως 200 ευρώ

Amazon Fire HD 10

Αν το δώρο σας προορίζεται για κάποιον που δεν έχει πολλές ανάγκες από εφαρμογές, το Amazon Fire HD 10 ίσως είναι η ιδανική επιλογή. Στα χαρτιά έχει τον καλύτερο επεξεργαστή της κατηγορίας (Helio P60T), προσφέρει 2GB μνήμης RAM, stereo ήχο, USB-C και FHD+ οθόνη. Όμως, δεν έχει Google Play Store, οπότε ο μόνος τρόπος για εγκατάσταση εφαρμογών είναι το αντίστοιχο Amazon Store.

Αυτές είναι οι δικές μας προτάσεις για δώρο tablet έως και 200 ευρώ. Πείτε μας στα σχόλια αν έχετε κάποιο από τα παραπάνω ή αν έχετε να μας κάνετε κάποια καλύτερη πρόταση. Υπάρχουν επιλογές με λίγα παραπάνω ευρώ που προσφέρουν πολύ καλύτερα specs, όμως θέλουμε να μείνουμε μόνο σε όσους έχουν αυστηρά αυτό το budget.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.