Υπηρεσία προηγμένης ανταλλαγής για πλήρη υποστήριξη των Microsoft Surface

, Υπηρεσία προηγμένης ανταλλαγής για πλήρη υποστήριξη των Microsoft Surface

Για να είναι μια επιχείρηση επιτυχημένη, θα πρέπει να πετυχαίνει τους στόχους της, κάτι το οποίο μπορεί να καταφέρει αν δώσει στους εργαζόμενους τα κατάλληλα εργαλεία, έτσι ώστε να “χτίσουν” όλοι μαζί το δρόμο προς την κορυφή. Λύσεις υπάρχουν πολλές, άλλες οικονομικές και άλλες υψηλού κόστους, ενώ οι έξυπνες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά έτσι ώστε επενδύοντας σε αυτές, κάθε διεργασία πραγματοποιείται άμεσα, αξιόπιστα και ξεκούραστα.

Δεν είναι μόνο το ότι επενδύοντας σε αξιόπιστο εξοπλισμό, η επιχείρηση αποκτά τα κατάλληλα εφόδια για να πετύχει τους στόχους της, αλλά δίνει χαρά και ευχαρίστηση σε κάθε εργαζόμενο, καθώς και κίνητρο, να δώσει το μέγιστο των δυνατοτήτων του για να φέρει τη δουλειά του εις πέρας. Ο εργαζόμενος νιώθει πως η εταιρεία επενδύει σε αυτόν, τον εμπιστεύεται και νιώθει πλήρης εργασιακά, αφού πλέον θα χρησιμοποιεί εξοπλισμό αιχμής που θα τον κάνει να ξεχωρίζει.

Και πως να μην ξεχωρίζει αφού τα νέα Microsoft Surface, και συγκεκριμένα τα Surface Pro 7, Surface Laptop 4 και Surface Go, έρχονται να αλλάξουν τον τρόπο που κάθε επιχείρηση λειτουργεί, αφού δίνοντας στους εργαζόμενους υπολογιστές κορυφαίας ποιότητας και απόδοσης, κάθε εργασία γίνεται μια ευχάριστη εμπειρία, μέσα από τη διαχρονική αξιοπιστία της Microsoft, τόσο στον τομέα του software όσο και του hardware.

Θα πρέπει όμως να επισημάνουμε πως η Microsoft δεν εγγυάται μόνο την αξιοπιστία και τις υψηλές επιδόσεις των Surface υπολογιστών που μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις αλλά και τους εργαζόμενους να πετύχουν τους στόχους τους, αλλά και το τι θα συμβεί σε περίπτωση που μια συσκευή παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα. Η Microsoft δείχνει πως έχει μεριμνήσει και για αυτό το ζήτημα, με το πρόγραμμα προστασίας των Surface για τις επιχειρήσεις, όπου παρέχεται η υπηρεσία προηγμένης ανταλλαγής. Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη υπηρεσία, αν προκύψει πρόβλημα με κάποια συσκευή, η Microsoft αποστέλλει μια συσκευή αντικατάστασης στην επιχείρηση μέχρι την επιστροφή της ελαττωματικής συσκευής, κάτι το οποίο είναι πολύ αξιόλογο καθώς η εταιρεία δε μένει χωρίς εξοπλισμό, ειδικά σε περιπτώσεις που δεν πρέπει να σταματήσουν κάποιες εργασίες. Έτσι, μέσω της προηγμένης ανταλλαγής, η ροή της δουλειάς σε μια επιχείρηση δε διακόπτεται και οι εργαζόμενοι δε χάνουν πολύτιμο χρόνο στην εκπλήρωση των στόχων τους.

, Υπηρεσία προηγμένης ανταλλαγής για πλήρη υποστήριξη των Microsoft Surface

Microsoft Surface Pro 7+

Το Surface Pro 7+ είναι ένας επαγγελματικός φορητός υπολογιστής 2-σε-1 ο οποίος ξεχωρίζει τόσο για τις κορυφαίες επιδόσεις αλλά και για το σχεδιασμό του, ο οποίος δίνει μια αναβαθμισμένη εμπειρία στον τομέα της φορητότητας, καθώς ενώ αρχικά δείχνει πως είναι ένα tablet, στην ουσία, με την προσθήκη του Surface Pro Signature Type Cover πληκτρολογίου, γίνεται ένας φορητός υπολογιστής με υψηλή αυτονομία εξοπλισμένος με ό,τι χρειάζεται για να λειτουργεί αψεγάδιαστα.

Πιο συγκεκριμένα, το Surface Pro 7+ έρχεται με λειτουργικό σύστημα Windows 10 Pro και με οθόνη αφής που στηρίζεται στην τεχνολογία PixelSense στις 12.3 ίντσες και ανάλυση 2736×1824 pixel. Στο εσωτερικό του μπορούμε να βρούμε ποικιλία από επιλογές όσον αφορά τον επεξεργαστή, αφού μπορούμε να τον αποκτήσουμε με τον 11ης γενιάς διπύρηνο Intel Core i3-1115G4, ή έναν από τους τετραπύρηνους Intel Core i5-1135G7 και Intel Core i7-1165G7, ενώ σε συνδυασμό με τις επιλογές για 8GB/16GB/32GB LPDDR4x μνήμης RAM, οι επιδόσεις μπορούν να φτάσουν σε κορυφαία επίπεδα, ενώ τα γραφικά τα αναλαμβάνει το chip Intel UHD Graphics για το μοντέλο με επεξεργαστή i3 ενώ στα μοντέλα με τον i5 και i7 επεξεργαστή, έχουμε το Intel Iris X Graphics.

, Υπηρεσία προηγμένης ανταλλαγής για πλήρη υποστήριξη των Microsoft Surface

Στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο έχουμε επιλογή για δίσκο SSD χωρητικότητας 128GB/256GB/512GB/1TB, δίνοντας στους εργαζόμενους την άνεση να αποθηκεύσουν κάθε υλικό για τις εργασίες τους, ενώ στα οπτικά μέρη έχουμε την απαραίτητη selfie camera στα 5.0MP με βίντεο ανάλυσης full HD 1080p, έτσι ώστε οι τηλεδιασκέψεις να γίνονται πιο ζωντανές από ποτέ, κάτι το οποίο ενισχύεται και από το διπλό μικρόφωνο αλλά και τα στερεοφωνικά ηχεία με Dolby Atmos. Φυσικά υπάρχει και η πίσω camera στα 8.0MP με βίντεο ανάλυσης full HD 1080p για να καταγράφεται κάθε στιγμή όποτε το επιθυμούμε.

Τέλος, το Surface Pro 7+ αλλάζει την έννοια της φορητότητας σύμφωνα με τα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, καθώς τόσο η διάρκεια ζωής της μπαταρίας που μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 15 ώρες, αλλά και το βάρος που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 796g, το κάνουν μια πολύ αξιόπιστη λύση που συνδυάζει την εύκολη μεταφορά, τον ελκυστικό σχεδιασμό αλλά και τις υψηλές επιδόσεις για τις επιχειρήσεις που θέλουν να ξεχωρίζουν.

, Υπηρεσία προηγμένης ανταλλαγής για πλήρη υποστήριξη των Microsoft Surface

Surface Laptop 4

Το Surface Laptop 4 αποτελεί μια λύση για τις επιχειρήσεις που συνδυάζει στυλ, ταχύτητα και επιδόσεις έτσι ώστε οι πολυδιεργασίες να εκτελούνται ταχύτατα μέσω ενός φορητού υπολογιστή που είναι ικανός να ανταπεξέλθει σε κάθε εργασία που ο εργαζόμενος επιθυμεί, πάντα μέσα από την αξιοπιστία που η Microsoft προσφέρει.

Υπάρχουν δύο επιλογές για το μέγεθος της οθόνης του Surface Laptop 4, η οποία είναι τεχνολογίας PixelSense, καθώς έχουμε την επιλογή για οθόνη αφής στις 13.5 ίντσες με ανάλυση 2256×1504 pixel ή στις 15 ίντσες με ανάλυση 2496×1664 pixel. Στο εσωτερικό θα βρούμε εκτός από το λειτουργικό σύστημα Windows 10 Pro, επιλογή για επεξεργαστή Intel ή AMD. Πιο συγκεκριμένα, για το μοντέλο των 13.5 ιντσών έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα στον τετραπύρηνο 11ης γενιάς Intel Core i5-1145G7 και Intel Core i7-1185G7, ή στον εξαπύρηνο AMD Ryzen 5 4680U και οκταπύρηνο AMD Ryzen 7 4980U, δίνοντας ένα πλήθος επιλογών για την επεξεργαστική ισχύ του υπολογιστή που θα επιλέξουμε.

Όσον αφορά το μοντέλο των 15 ιντσών, έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα στον τετραπύρηνο 11ης γενιάς Intel Core i5-1145G7 και τον οκταπύρηνο AMD Ryzen 7 4980U, ενώ θα πρέπει να τονίσουμε πως τα γραφικά και για τις δύο διαστάσεις οθόνης, εξαρτώνται από μοντέλο του επεξεργαστή, καθώς για τα μοντέλα με επεξεργαστή Intel, τα γραφικά αναλαμβάνει το chip Intel Iris X ενώ για το μοντέλο με επεξεργαστή AMD, το chip AMD Radeon, με τις δύο επιλογές να είναι ποιοτικές και ικανές να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις καθημερινής πολύωρης χρήσης από τον κάθε εργαζόμενο.

, Υπηρεσία προηγμένης ανταλλαγής για πλήρη υποστήριξη των Microsoft Surface

Στον τομέα του εσωτερικού χώρου αποθήκευσης, δε θα μπορούσαμε να έχουμε κάτι λιγότερο από έναν SSD δίσκο με χωρητικότητα που ξεκινάει από τα 256GB/512GB και φτάνει ακόμα και το 1TB, έτσι ώστε να μη χάνεται ούτε ένα αρχείο από τις καθημερινές εργασίες των εργαζομένων, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιούν το Surface Laptop 4 συνεχώς λόγω της μεγάλης αυτονομίας που φτάνει μέχρι και τις 19 ώρες. Τα οπτικά μέρη του φορητού υπολογιστή αποτελούνται από τη selfie κάμερα των 720p η οποία εξασφαλίζει ποιοτικές βιντεοκλήσεις στο χώρο εργασίας, και όχι μόνο, ενώ το διπλό μικρόφωνο και τα στερεοφωνικά ηχεία με Dolby Atmos, θα αλλάξουν τη συνολική οπτικοακουστική εμπειρία σε κάθε εργασία.

Τέλος, όταν αναφερόμαστε σε φορητό υπολογιστή, θα πρέπει να είναι ένας υπολογιστής εύκολος στη μεταφορά και τη φορητότητα, με τα Surface Laptop 4 να φτάνουν μέχρι και τα 1.542g, κάνοντάς τα εύκολα στο να μεταφερθούν οπουδήποτε και αν το απαιτήσουν οι συνθήκες εργασίας.

, Υπηρεσία προηγμένης ανταλλαγής για πλήρη υποστήριξη των Microsoft Surface

Surface Go 2

Μπορεί το Surface Go 2 να φαίνεται μικρό αλλά είναι πολύ ποιοτικό και ικανό να δώσει σε κάθε εργαζόμενο τα εργαλεία που χρειάζεται για να συνδέεται, να συνεργάζεται αλλά και να βελτιώσει τη δουλειά του, προσαρμόζοντάς το σε κάθε του εργασία. Είναι εξοπλισμένο με το λειτουργικό σύστημα Windows 10 Pro και εφοδιασμένο με τεχνικά χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη εργασία του κάθε εργαζόμενου, με αυτονομία 10 ωρών συνεχούς λειτουργίας.

Το Surface Go 2 είναι ένας 2-σε-1 υπολογιστής και έρχεται με οθόνη αφής που στηρίζεται στην τεχνολογία PixelSense στις 10.5 ίντσες με Full HD ανάλυση 1920×1080 pixel και Gorilla Glass 3 που κάνει την οθόνη ακόμα πιο ανθεκτική στις κακουχίες. Στο εσωτερικό του μπορούμε να επιλέξουμε για επεξεργαστή τον 8ης γενιάς Intel Core m3 ή τον Intel Pentium Gold 4425Y, όπου μαζί με τα 4GB/8GB μνήμης RAM, εγγυάται υψηλές επιδόσεις και ικανότητα να ανταποκριθεί σε κάθε απαιτητική εργασία.

Τα γραφικά της συσκευής τα αναλαμβάνει το chip Intel UHD Graphics 615 ενώ ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος ξεκινάει από τα 64GB (eMMC) και υπάρχει η δυνατότητα επιλογής για SSD δίσκο στα 128GB/256GB. Το Surface Go 2 δεν είναι απλά ένα tablet καθώς με το Surface Go Signature Type Cover, μετατρέπεται σε φορητό υπολογιστή ικανό να ανταποκριθεί σε όποια εργασία και αν χρειαστεί.

, Υπηρεσία προηγμένης ανταλλαγής για πλήρη υποστήριξη των Microsoft Surface

Με τις βιντεοκλήσεις στο χώρο εργασίας να αποτελούν μια καθημερινή διεργασία, το Surface Go 2 δε θα μπορούσε να μην είναι ικανό για αυτές, αφού με τη selfie κάμερα των 5.0MP που εξασφαλίζει Full HD video στα 1080p αλλά και την πίσω κάμερα των 8.0 με αυτόματη εστίαση και υποστήριξη Full HD video στα 1080p, όπως και το διπλό μικρόφωνο και τα στερεοφωνικά ηχεία με Dolby Atmos, η ποιότητα αυτών των κλήσεων αλλάζει επίπεδο, βελτιώνοντάς τη σημαντικά.

Τα νέα Microsoft Surface είναι εδώ για να αλλάξουν τον τρόπο που οι εργαζόμενοι κάνουν τις καθημερινές τους εργασίες, καθώς η υψηλή ποιότητα που τα διακρίνει αλλά και οι επιδόσεις, θα βοηθήσουν τους εργαζόμενους να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους και τις επιχειρήσεις να πετύχουν τους στόχους τους, καθώς θα έχουν επενδύσει σε εξοπλισμό που είναι ικανός να ανταπεξέλθει σε κάθε ανάγκη που θα προκύψει.

Εδώ θα βρείτε εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές Microsoft Surface για την επιχείρησή σας.

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.