Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για το μεγάλο event της HP

Η μεγάλη βραδυά πλησιάζει. Την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου η HP θα πραγματοποιήσει το πρώτο μεγάλο μουσικό event για το 2008. Στο club Fuzz στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 22 θα βραβευθούν τα καλύτερα τραγούδια του διαγωνισμού Design your Personal Life ενώ παράλληλα οι τυχεροί που θα βρεθούν εκεί, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα φαντασμαγορικό Fashion Show από τους MI-RO, Dimitris Dassios, Christos Kostarellos και Pavlos Kyriakides αλλά και στα decks τον G PAL. Οι δέκα πρώτοι που θα αφήσουν ένα σχόλιο εδώ θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για αυτό το super event.

Μουσικό Event “Design your Personal Life”
Η κορύφωση του μεγάλου μουσικού διαγωνισμού θα γίνει στις 31 Ιανουαρίου 2008, μια νύχτα που θα τα έχει όλα: ανάδειξη καλύτερου συγκροτήματος, συμμετοχή αγαπημένων παρουσιαστών, Live συναυλία από τους Raining Pleasure, fashion show από MI-RO, Dimitris Dassios, Christos Kostarellos και Pavlos Kyriakides live performance από τον DJ G PAL.

Το opening του event θα κάνουν οι μοναδικοί Raining Pleasure! Στη σκηνή τους διαδέχονται ο απρόβλεπτος Δημήτρης Σταρόβας και η funky-mad Λυδία Παπαϊωάννου για να παρουσιάσουν τα 5 πρώτα μουσικά συγκροτήματα που θα ψηφίσει το κοινό για να αναδείξει το μεγάλο νικητή της βραδιάς.

Το μεγάλο γεγονός θα γιορταστεί με ένα φαντασμαγορικό Fashion Show, όπου θα συμμετάσχουν οι μεγάλοι Έλληνες σχεδιαστές μόδας: MI-RO, Dimitris Dassios, Christos Kostarellos και Pavlos Kyriakides. Θα παρουσιάσουν στους προσκεκλημένους τις τελευταίες δημιουργίες τους, λίγο πριν ανέβει στα decks ο G PAL για να ξεσηκώσει το πλήθος με τις μουσικές του και να αρχίσει το party. Στη σκηνή το δικό τους ρυθμό θα δίνουν οι χορογραφίες του Πάνου Μεταξόπουλου.

Το μεγάλο event θα πραγματοποιείται παράλληλα την ίδια ημέρα σε Ντουμπάι, Κωνσταντινούπολη και Γιοχάνεσμπουργκ με κορύφωση τη δορυφορική σύνδεση για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή της κάθε χώρας!

Δείτε επίσης:
> MacBook Air | Πετάει η Apple
> techblogTV: Asus P535, P527, P526 hands on
> Η Fujitsu Siemens άνοιξε γραφεία στο Second Life

Επεξεργάστηκε την 24 Ιανουαρίου 2008 1:10

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.