Η ΝGi αλλάζει το όνομα της σε Gi geointelligence

0

Destinator PN2Η ομάδα της Gi Geointelligence κρύβεται πίσω από την επιτυχία του συστήματος πλοήγησης GPS Destinator, αφού είναι υπεύθυνη για τους χάρτες του λογισμικού, για την αξιοπιστία που παρέχουν σε χιλιάδες οδηγούς αλλά και για τις συνεχείς αναβαθμίσεις. Η τελευταία αναβάθμιση που πρόκειται να γίνει στα τέλη του Νοέμβρη θα συμπεριλαμβάνει και τους χάρτες της Κύπρου.

Η Gi Geointelligence εξειδικεύεται με τον καλύτερο τρόπο. Έφερε πρώτη στην Ελλάδα το σύστημα καταγραφής LIDAR , που ουσιαστικά «σκάναρε» από αεροπλάνο τα 2 μεγάλα αστικά κέντρα της Ελλάδας , για να συνεχίσει μετά στην ψηφιακή χαρτογράφηση τους και να επεκτείνει μέρα με την μέρα την καταγραφή του Ελλαδικού χώρου. Καταγραφείς βγαίνουν καθημερινά στο δρόμο για την σωστή κάλυψη, την αρίθμηση των δρόμων και αναλαμβάνουν να «σώσουν» τους χάρτες από όλα τα bugs (αυτή τη στιγμή καταγραφείς βρίσκονται στην Χίο).

Με λίγα λόγια, η Gi Geointelligence βοηθά καθημερινά οργανισμούς, εταιρείες και ιδιώτες να βρουν γρήγορα και με ασφάλεια το δρόμο τους.

Η υψηλή εξειδίκευση στους τομείς της γεωπληροφορικής επιτρέπει την ανάπτυξη ψηφιακών χαρτών και πρωτοποριακής τεχνολογίας λογισμικό, αλλά και την προώθηση συνεργασιών με πρωτοπόρους στις σύγχρονες εφαρμογές συστημάτων γεωγραφικών πληροφοριών (GIS).

Εξειδικευμένα εργαλεία που απευθύνονται σε εταιρείες ανάπτυξης λογισμικού, δικτυακών τόπων και εγκατάστασης συστημάτων ERP/CRM. Επιτρέπουν τον εμπλουτισμό των εφαρμογών με υψηλής ποιότητας γεωγραφικά δεδομένα. Ο Gi MapServer, με ενσωματωμένους τους πλέον ενημερωμένους & ολοκληρωμένους ηλεκτρονικούς χάρτες της Ελλάδας, προσφέρει γρήγορα και εύκολα υπηρεσίες απεικόνισης χαρτών, ελέγχου διευθύνσεων, γεωκωδικοποίησης και δρομολόγησης.

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα