Οι τηλεοράσεις της Xiaomi με Android TV έρχονται στην Ελλάδα τον Απρίλιο

, Οι τηλεοράσεις της Xiaomi με Android TV έρχονται στην Ελλάδα τον Απρίλιο

Μέσα στον Απρίλιο θα ξεκινήσει η διάθεση των τηλεοράσεων της Xiaomi στην Ελλάδα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Techblog. Πρόκειται για τρία διαφορετικά μοντέλα με Android TV (λειτουργικό σύστημα Android 9) σε διαστάσεις 32″ με ανάλυση HD Ready και σε 43″ και 55″ με ανάλυση 4K UHD και τεχνολογία MEMC για ευκρινή και ομαλή εικόνα.

Τα μοντέλα Mi TV 4S 43″ και Mi TV 4S 55″ ενσωματώνουν τετραπύρηνο 64-bit επεξεργαστή MediaTek 6886 με 2GB μνήμη RAM και 8GB αποθηκευτικού χώρου. Το μοντέλο Mi TV 4A 32″ ενσωματώνει τετραπύρηνο επεξεργαστή και 1GB μνήμη RAM.

Τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων της Xiaomi ανακοινώθηκαν επίσημα τον περασμένο Νοέμβριο και έφτασε η ώρα να τα δούμε και στην ελληνική αγορά μέσα από την InfoQuest, τον επίσημο διανομέα της Xiaomi στην Ελλάδα. Μέχρι και αυτή τι στιγμή δεν έχουμε πληροφορίες για την τιμή τους.

Διαβάστε επίσης: Τι είναι το Android TV: Το μέλλον της Τηλεόρασης

Xiaomi Mi Android TV

Mi TV 4A 32″ HD Android TV
Mi TV 4S 43″ 4K UHD Android TV
Mi TV 4S 55″ 4K UHD Android TV

Δες επίσης τις νέες τηλεοράσεις Turbo-X Android TV και F&U Android TV.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Greg

Εάν δυστυχώς πάρουμε παράδειγμα τις τιμολογήσεις της InfoQuest στα Xiaomi κινητά τότε να υπολογίζουμε τις 43″ και 55″ τηλεοράσεις κανα 200€-250€ παραπάνω από όσο έχουν στην Ασία και κανά 100€-150€ από όσο θα έχουν στην Ευρώπη, Πάντως καλό είναι να έρχονται νέες μάρκες, μακάρι να έρθει και η TCL, και η Honor TV και η One+ TV αλλά και νέα καταστήματα, η Ελληνική αγορά τις-τα έχει ανάγκη γιατί οι λίγοι που έμειναν έχουν γίνει κλίκα και καθορίζουν τις τιμές όπως αυτοί θέλουν, τρανό παράδειγμα το βλακοBlackfriday που όλοι είχαν τις ίδιες τιμές, ακόμα και στα λεπτά του ευρώ. (υγ. όσο για την 32″ με ανάλυση HD Ready 720p εαν η τιμή της δεν είναι μεταξύ 90€-110€ δεν έχει νόημα να υπάρχει)

Greg

Edit Μόλις τσέκαρα σε γνωστά ιντερνετικά καταστήματα και βρήκα τιμές από καταστήματα που δεν της παίρνουν από την InfoQuest αλλά από το εξωτερικό, Η Mi TV 4S 43″ 4K ξεκινάει από τα 348,50€ και η Mi TV 4S 55″ 4K ξεκινάει από τα 438,00€, από χαρακτηριστικά κλπ δεν λένε και πολλά αλλά για αυτό το εύρος τιμής νομίζω δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά, η τιμή της 32άρας είναι αστεία ξεκινάει από τα 178€ και σε αυτά τα χρήματα σε άλλες μάρκες παίρνεις Full HD.

Cot

Για δείξε μου ρε φίλε που βρίσκεις σε αυτά τα λεφτά Full HD, Android TV?

Greg

ΔΕΝ είμαι έμπορος ούτε και θα πάρω ποσοστό από το κατάστημα αν σου δείξω… όποιος ψάχνει βρίσκει λέει μια παροιμία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.