Turbo-X Android TV: Νέες τηλεοράσεις με Android TV 9.0 από τις 43″ και έως τις 65″

, Turbo-X Android TV: Νέες τηλεοράσεις με Android TV 9.0 από τις 43″ και έως τις 65″

Το Πλαίσιο έφερε στην Ελλάδα τις τηλεοράσεις τεχνολογίας LED Turbo-X με Android TV σε μια ποικιλία μεγεθών, 43″, 50″, 55″ και 65″ με τιμή από 269 ευρώ και έως 499 ευρώ. Πρόκειται για τηλεοράσεις Smart TV 4Κ (3840×2160 pixel) με πιστοποίηση HDR10 και λειτουργικό Android TV 9.0, το οποίο παρέχει πρόσβαση στις μεγαλύτερες πλατφόρμες περιεχομένου (Netflix, Amazon Prime Video, Spotify κ.α.), σε φωτογραφίες, παιχνιδιά και σε δημοφιλείς εφαρμογές.

Με συνδεσιμότητα Wi-Fi και Bluetooth, εύχρηστο τηλεχειριστήριο με ενσωματωμένο μικρόφωνο και πλήκτρο φωνητικών εντολών για τον Google Assistant θα σε φέρει σε επαφή με το διαδίκτυο λέγοντας απλά “Ok, Google”. Οι νέες τηλεοράσεις Turbo-X Android TV ενσωματώνουν Google Chromecast για να μεταφέρεις ασύρματα το περιεχόμενο από το Android κινητό σου ή tablet στην οθόνη της τηλεόρασης και τηλεχειριστήριο με Netflix button.

Turbo-X Android TV

TXV-U4380SMT 43″ τιμή 269 ευρώ
TXV-U5080SMT 50″ τιμή 299 ευρώ
TXV-U5580SMT 55″ τιμή 349 ευρώ
TXV-U6580SMT 65″ τιμή 499 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

43 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas-DOHA

Περιμένω αναλυτικό review

Γιώργος Μ

Παιδιά εγώ πρόλαβα και την πήρα αλλά δυστυχώς ΔΕΝ υποστηρίζει ακόμη ελληνικά… Κατά τα άλλα για τα λεφτά της είναι πολύ καλή

R.MPI.

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΟΣ RAM – ROM ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΡΑΠΥΡΙΝΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..

Intelcom

Installed ram 1,5GB
Internal storage Total Space 4394
CPU Core 4 x ARM Cortex-A55 @ 1400Mhz

Intelcom

Κανε update απο χθες υποστηρίζει.. οχι όμως στο google assistant..

Παναγιώτου Χ.

Στο πλαίσιο είπαν ότι με το τέλος του χρόνου θα έχει πάρει αναβάθμιση που θα περιέχει και τα ελληνικά.
Εσείς που την έχετε αγοράσει βοηθήστε λίγο και τους υπόλοιπους. Γράψτε μια ολοκληρωμένη αξιολόγηση. Για π.χ. ζεσταίνεται καθόλου; & είναι γρήγορη στην περιήγηση μεταξύ των τοπικών καναλιών ή όταν αλλάζεις πηγές;
Τα χρώματα είναι ανάλογα της ποιότητας ανάλυσης που διαθέτει; κ.α. Περιμένουμε κάτι περισσότερο.
Ευχαριστώ !!

Intelcom

Εχει 5 μερες που έχω την TXV-U5080SMT και μπορώ να πω ότι για τα λεφτά της ειναι παρα μα παρα μα παρα πολυ καλή… έχω να παραθέσω ολα τα τεχνικά της χαρακτηριστικά αλλα και το brand που βρίσκετε απο πίσω απο το turbo-x αλλα τα έχω σε φωτογραφίες στο κινητό και δεν μπορώ να τα ποστάρω εδω γιατι δεν με αφήνει να κάνω upload. Αν κάποιος admin μπορεί να τις ανεβάσει ας μου στείλει email να τις στείλω.

R.MPI.

INTELCOM ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ REVIEW ΣΤΟ YOUTUBE.

Κωνσταντίνος

Έχετε βρει τρόπο να λειτουργήσουν οι freeview εφαρμογές (bbc κτλ) μου βγάζει πάντα σφαλμα σύνδεσης.. είναι θέμα ελαττωματικο λογισμικό η επειδή είμαστε ελλάδα;

Νίκος

Καλημέρα μία ερώτηση σας παρακαλώ πήρα χτες την 50αρα και δεν μπορώ να κάνω αυτό με τίς φωνητικές εντολές ξέρει κανείς να με βοηθήσει?

Ιωάννης Κ

Χθες αγόρασα την 50΄΄ νομίζοντας ότι το android είναι κάτι παρεμφερές με αυτό των smartphones ,αν και ρώτησα τον υπεύθυνο και μου απάντησε καταφατικά. Η tv είναι μια smart tv με προεγκατεστημένες διάφορες εφαρμογές, οι περισσότερες άχρηστες για μένα με εξαίρεση το Kodi και το vlc, για πλοηγό έχει ένα web browser όπως το λέει και δεν βρίσκω κουμπί να τον κλείσω .Μια εφαρμογή του καιρού έχει διαφημίσεις εκτός αν πληρώσεις 4-5 ευρώ / έτος. Σε ερώτηση σχετικά με το android με τεχνικό στα κεντρικά τους , όταν προσπάθησα μέσω του πλοηγού να κατεβάσω τον Chrome και δεν υπήρχε συμβατότητα, “μένεις με αυτά που έχει, ίσως σε αναβάθμιση στο μέλλον , όλες έτσι είναι πλην της Sony ” Αύριο θα κάνω θέμα στο κατάστημα για την ελλειπή ενημέρωσή τους και θα προσπαθήσω να την αλλάξω με επώνυμο brand. Τo άλλο που μου “χτύπησε ” άσχημα, ” θέλετε να επεκτείνετε την εγγύηση για 3 χρόνια επιπλέον για 30 ευρώ? ” Τέλος η tv είναι Vestel ….

stargreek

Μπορει να τα προσθεσεις σκετα apk απο usb stik h dropbox κτλπ και στην sony που εχω ετσι το κανω γιατι εχει android tv

Ιωάννης Κ

πως ακριβώς προσθέτεις apk ? δεν έχω ιδέα από android…μπορείς να μου πεις τον τρόπο?

Ανδρεας

Μετα απο αρκετό ψάξιμο βρήκα οτι μπορείς να βάλεις σχεδον τις περισσότερες εφαρμογές μεσω στικακι με μορφη APK. Αν εγκαταστήσεις και το black market aptoide κάνεις download και απο εκεί. Το μονο θέμα οτι αυτές τις εφαρμογές που θα εγκαταστήσεις με αυτο τον τρόπο δεν τις βάζει μαζι με τις άλλες απο play store. Πρέπει να μπεις ρυθμίσεις – εφαρμογές και να τι ανοίξεις απο εκεί. Παιζω πολυ άνετα εφαρμογές iptv – kodi και ote tv go- crome απίστευτα εύκολα. Πραγματικά για τα 300 ευρώ δεν ειναι απλως τίμια. Νομιζω χάρισμα.

Κωνσταντίνος

Από πού το κατεβάσατε καιι το βάλατε σε στικάκι;

Μακης

Καλησπέρα
Λίγες πληροφορίες παραπάνω πως γίνεται η εγκατάσταση σε παρακαλώ ?
Έχω τοποθετήσει εφαρμογές στο στικάκι αλλά πώς γίνεται η εγκατάσταση ?
Θέλει κάποια άλλη εφαρμογή ακόμη ?

stragreek

Ξερει καποιος να πει ποση μνημη ram εχει εμενα μου ειπαν 4 giga αλλα δεν το πιστευω και τελος εαν υποστηριζει 4Κ Netflix στο androit που εχει? Ευχαριστω.Το μονο που ειναι σιγουρο ειναι Τουρκικη τβ απο ενα ταμπελακι που ειδα σε ενα demo

Θοδωρης

LG η turbo x ας με βοηθήσει κάποιος

R.MPI.

Turbo-X TXV-U5080SMT :VA panel,50/60Hz

Made in Turkey by Vestel
Model: Cosmos Board:Cosmos170
Device:yeoksam
Hardware:m7322
Platform:m7322
Installed RAM:1,5 GB
Available Memory: 533 MB
Internal Storage Total Space:4394 MB
Internal Storage Free Space: 3550 MB
Bluetooth Version : 4+

4 x ARM Cortex -A55@1400 MHz
Instruction set :64 bit ARM v8-A(32 bit mode)
CPU Cores :4
CPU Clock Range:1100-1400 MHz
Core 1 Clock:1100 MHz
Core 2 Clock:1100 MHz
Core 3 Clock:1100 MHz
Core 4 Clock:1100 MHz
GPU Vendor:ARM
GPU Renderer:Mali-470 MP
Open GL ES Version:2.0

Android TV Version : 9 (Pie)
API Level:28

Petar

Γειά σου!
Για Turbo-X Android TV TXV-U4380SMT 43″ 4K Ultra HD
είναι τα ίδια χαρακτηριστικά?

Petar

Ποια είναι η φωτεινότητα ?
250 cd/m2, 280 cd/m2, 300 cd/m2 ?

πόσα pixel ανά ίντσα είναι – ppi70, ppi100, ppi110 ?

Αιμίλιος

Αγόρασα την 55′ παραμονές Χριστουγέννων. Δυστυχώς το σύστημα android ακόμα είναι σε πρωτόγονο στάδιο για την συγκεκριμένη τηλεόραση. Στα αγγλικά για λόγους συμβατότητας, δεν λειτούργησε ποτέ το μικρόφωνο από το κοντρόλ και βεβαίως απέχει παντελώς οποιαδήποτε δυνατότητα web browser. Έχω κάνει την τελευταία αναβάθμιση και περιμένω.Μετά την αναβάθμιση βιώνω και αρκετά κολλήματα εξαναγκάζοντας με να κάνω συνεχώς επανεκκινήσεις. Ίσως κάποια στιγμή μέσω αναβαθμίσεων συμπεριφερθεί σαν ANDROID TV, προς το παρών δεν κάνει κάτι παραπάνω από την ΙΚΕΑ smart tv μου αγορασμένη προ 5ετίας.

Παναγιωτης

Ακριβώς τα ίδια προβλήματα και εμείς…….κολλήματα και επανεκκινήσεις. Άστα……..ζητώ άμεσα αντικατάσταση της με άλλη επώνυμη και σωστη

Τασος

Γεια και χαρα σε ολους.Πηρα και εγω την 55 ιντσων και αμεσως την ξεσκονισα απο θεμα ρυθμισεων.Η τηλεοραση ειναι πολυ καλη για τα λεφτα της,εχει ομως δυο τρια που προσεξα εγω. 1- Το πληκτρολογιο της Gboard της Google δεν εχει ελληνικα.ενω παντου υπαρχει η ελληνικη γλωσσα,μενου κλπ,δεν γραφει στα ελληνικα,και ουτε υπαρχει σαν επιλογη στισ ρυθμισεις του πληκτρολογιου για να την προσθεσω.Τελος παντων αυτο το ελυσα κατεβαζοντας αλλο πληκτολογιο απο το google play.Αν καποιος εχει ελληνικα στο πληκτρολογιο απο μαμα ας μου το πει παρακαλω για να δω αν ειναι γενικο η μονο σε εμενα. 2- Το EPG η αλιως PROGRAM GUIDE δεν εχει ελληνικα.Εμφανιζει μονο στα ΕΡΤ1-ΕΡΤ2-ΕΡΤ3-ΕΡΤHD-ΒΟΥΛΗ ελληνικα και σε οοοολα τα υπολοιπα μονο λατινικα.Σε μερικα καναλια μαλιστα οπως το ANT1 ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ και μου λεει adjust your language setings,στα οποια εψαξα και δεν βρηκα τιποτα. 3- Web browser δεν εχει και οταν πηγα στο google play μου εβγαλε κατι δευτεραντζες.Ουτε CHROME -FIREFOX-OPERA.Ο τεχνικος που μιλησα μου ειπε οτι το google play εμφανιζει μονο οποιες εφαρμογες ειναι συμβατες με την τηλεοραση αυτη. 4- Η ταξινομηση καναλιων δεν λειτουργει (ειναι γκριζαρισμενη και δεν σε αφηνει).Αυτο ομως λυθηκε με μια αλλη επιλογη πιο κατω,Ταξινομηση καναλιου η καπως ετσι. 5- Το… Συνέχεια »

Ειρηνη

Καλησπερα. Μπορεις να μου πεις πως εκανες την ταξινομηση καναλιων γιατι δεν μπορω να το βρω? Στο βιβλιαρακη λεει κατι για αλλαγη χρηστη αλλα δεν το βρησκω.

Σταύρος

ευχαριστώ πάρα πολύ που αναφέρεις πως κάνουμε pair το τηλεχειριστήριο διότι δεν μπορούσα με τίποτα να κατάλαβω να βρω τον τρόπο να δουλεύει! Έχω συνδέσει την τηλεόραση και με ρούτερ Wind vision και γενικά μου δουλευειωπολυ αξιοπρεπή για τα χρήματα της. Έχω μια turbox 55” android TV.

tjoni

τούρκικες είναι παιδιά,η Vestel τις φτιάχνει!

Κωνσταντίνος

Έχετε βρει τρόπο να λειτουργήσει η σουίτα της freeview (bbc κτλ) μου βγάζει πάντα σφαλμα σύνδεσης (error FPV-300).. είναι θέμα ελαττωματικο λογισμικό η επειδή είμαστε ελλάδα;

Kosta

Την αγόρασα 20 ημέρες τώρα .Η ταξινόμηση προγράμματων έγινε εύκολα με οδηγίες από υποστήριξη πλαίσιο.Η φωνητική αναζήτηση λειτουργεί άψογα .Οι λεπτομέρειες προγράμματος εμφανίζονται κανονικά στα Ελληνικά αν θυμάμαι καλά επέλεξα Αγγλικά πρώτη γλώσσα.Για τα λεφτά της λειτουργεί άψογα με καλή εικόνα και ήχο.Προβληματικη μόνο η θέαση υπό γωνία.

Γεώργιος o 666ος

Για πες πως γίνεται η ταξινόμηση, μην παίρνω τηλέφωνο στην υποστήριξη γιατί 9/10 δεν βγάζω άκρη/

Gpan

Καλησπέρα, μήπως βρήκατε πως γίνεται η ταξινόμηση των καναλιών. Ευχαριστώ

Χρήστος

Γεια σας και από εμένα τελικά από τεχνικής άποψης αξίζει η αγορά μιας τέτοιας tv?
Και εννοώ χρώματα ταχύτητα γωνία θέασης. Γιατί όλα τα προβλήματα που διαβάζω αφορούν το λειτουργικό και είναι γνωστά όπως και οι λύσεις σε κάποια από αυτά. προσωπικά με ενδιαφέρει TXV-U6580SMT 65″ τιμή 499 ευρώ

Γεώργιος o 666ος

Καλή είναι αν και τ Buiild-in Chromecast μου τα σπάει λίγα και αναγκάζομαι να δουλεύω το παλιό chromecast που είχα που δουλεύει καλύτερα, πολλές φορές πάω να κάνω cast από το κινητό στην tv αλλά δεν υπακούει.
Από τον υπόλογιστή δεν δουλεύει με τίποτα.μ που λέε Device Not Supported. Σημειωτέον ότι δεν χρησιμοποιω το WiFi (αν και το έχω ρυθμίσει κανονικά) αλλά ethernet.

basilis

εμένα με ταλαιπώρησε πολύ από την μέρα που την πείρα … έβαζα αντένα ΑΝΤ1 και με πέταγε στα κρατικά ΕΡΤ1 το ίδιο και στα δορυφορικά έβαζα RAI και με πεταγε στο aljazera… τη να σας πω… βλαστήμησα δεν θα ξαναπάρω τίποτα από PLAISIO ..

Νικος

Αμα την βγάλεις από τη μπριζα αναμμένη και τη ξαναβάλεις στρώνει

Χρήστος

Καλές είναι από ποιότητα, η εφαρμογή για LiveTV είναι χάλια πάντως και ταξινόμηση είναι αδύνατη. Κανείς δεν έλυσε νομίζω αυτό το πρόβλημα με τη συγκεκριμένη εφαρμογή και αν ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ!
Τη πήρα για υπνοδωμάτιο και σε σχέση με τη Sony μου το λειτουργικό τρέχει καλά, αλλά το μενού είναι φτωχό. Εικόνα κτλ δεν έχει πολλές επιλογές, αλλά για δεύτερη σε αυτή τη τιμή και Android (μόνο αυτό το λειτουργικό αγοράζω πια), αξίζει τα λεφτά της

Χρήστος

Το LNC πρέπει να απενεργοποιήσετε παιδιά, ώστε να κάνετε ταξινόμιση.
Το Netflix δεν δέχεται τον κωδικό μου, προφανώς λόγω του πληκτρολογίου…

Νικος

Από που το απενεργοποιώ φίλε?

Johnny Red

Καλησπέρα, 2 πράγματα (εφαρμογές) μ’ ενδιαφέρουν: Kodi και ΟΤΕΤV OTT. Τρέχουν αυτά;
Ευχαριστώ.

Νικος

Γειά σας παιδιά πήρα την 49αρα.ολα καλά εκτός από ένα θεμα ενώ όλα τα κανάλια έπαιζαν μια χαρά μετά από 2 ωρες όταν επέλεγα το σκαι για 1 δευτερόλεπτο το άνοιγε και καπάκι με πέταγε στον αντ1. Από την 32 θέση στην 7.ξερει κάνεις πω; το διορθώνεται αυτό?

Μακης

Καλημέρα . Θα ήθελα να μια βοήθεια εάν έχει τύχει και σε κάποιον άλλον το συγκεκριμένο .
Έχω πάρει την AU5080SMT και αρκετα συχνά οπότε παρακολουθώ ertflix όταν θέλω να επιστρέψω στα κανάλια μου βγάζει “ανάκτηση δεδομένων” χωρίς όμως να γίνεται κάτι.
Σε αυτό το σημείο έχω μαύρη οθόνη δεν γίνεται καμμιά εντολή από το τηλεκοντρόλ .
Μετά από υπόδειξη του service κλείνω το ρεύμα και κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων .
Αυτό έχει επαναληφθεί αρκετές φορές .
Ευτυχώς την έχω αγοράσει με την 5ετη εγγύηση αλλά λόγω της κατάστασης που επικρατεί με τις μεταφορικές είπα να καθυστερήσω την μεταφορά στο service.
Το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος ?

Ευχαριστώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android TV Google Google TV

Τέλος το Google Play Movies & TV για Android TV από τις 17 Ιανουαρίου

Η Google κάνει πολλές αλλαγές στις εφαρμογές της, είτε αποσύροντάς τις σταδιακά, είτε αντικαθιστώντας τις, είτε καταργώντας τις τελείως.

Internet Android TV Spotify

Το Spotify δεν λειτουργεί σωστά στο Android TV

To Spotify φαίνεται να μην λειτουργεί με τον πιο σωστό τρόπο στο Android TV και ειδικότερα όσων αφορά τις λίστες αναπαραγωγής της εφαρμογής.

Home Cinema TCL Android TV

TCL 43P715 4K HDR Android TV για διασκέδαση χωρίς όρια

Η νέα σειρά P71 των 4K HDR Android TV αποτελεί μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για την οικιακή μας διασκέδαση καθώς συνδυάζει τεχνολογικές καινοτομίες που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο.

Home Cinema Android TV

Η εφαρμογή Google TV θα αποκτήσει λειτουργία Remote Control

Η λειτουργία Remote Control θα επιτρέπει τον έλεγχο μίας Android τηλεόρασης από smartphone.