Apple, Έχει στα σκαριά τηλεόραση με iOS;

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Daily Tech, η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια τηλεόραση που θα έχει ενσωματωμένο το λειτουργικό σύστημα iOS και θα μπορεί να τρέχει το iTunes έχοντας πρόσβαση σε κινηματογραφικές ταινίες και σήριαλ για κατέβασμα και αναπαραγωγή. Δεν είναι η πρώτη φορά που συζητείται κάτι τέτοιο.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 22 Ιουνίου 2011 10:04

Σχόλια

  • Τελικά αυτοί εκει στην apple έχουν τρελαθεί ...τρέχουν και μαζί τους τρέχουμε και εμείς!!!!αυτη η τεχνολογια συνεχώς κάτι έχει να επιδείξει ......μου αρέσει η ιδέα μιας τέτοιας τηλεόρασης αν και δεν ξέρω κατα πόσο θέλω στην tv μου iTunes !!!άραγε βιντεοκλησεις μέσω FaceTime θα κάνει;;;;;;χα...χα βλέπεις κάτοχος iPhone!

  • Για να δούμε. Η TV επειδή συνήθως αποτελεί το κέντρο της ψυχαγωγίας μας και ενός home cinema, θέλουμε και πρέπει να είναι πλήρης από εξοπλισμό για να καλύπτει και τις ανάγκες μας αλλά και τη πρόοδο της αγοράς.
    Αν εδώ η Apple ακολουθήσει το γνωστό "less features, huge price", θα ικανοποιήσει μόνο τα apple boys και αυτούς που δεν θα τους νοιάζει τόσο το θέμα εξοπλισμού.

  • Το ότι η apple (και η κάθε εταιρεία) έχει στα σκαριά κάτι τέτοιο, δεν υποχρεώνει και κανέναν να το αγοράσει όταν βγει. Από το κοινό εξαρτάται αν θα είναι επιτυχημένο ή όχι. Πάντως ότι καινούριο βγαίνει μόνο καλό πιστεύω κάνει...αρκεί να μην πουλήσει κανείς το νεφρό(η περίπτωση του κινέζου) του για να αγοράσει ένα gadget..

  • Υπάρχει και μια αντίστοιχη τηλεόραση, η Scandinavia της Lava (σουηδική εταιρία) με android λειτουργικό.
    https://www.peopleoflava.com/television/scandinavia/

    Το κατά πόσο εύχρηστο θα είναι το android με τηλεκοντρόλ αυτό είναι άλλη υπόθεση (θα το προτιμούσα με ένα kinetic )

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.