Batman vs Superman – Dawn of Justice: Διέρρευσε το trailer

Batman vs Superman. Τι κι αν η ταινία αναμένεται σε έναν χρόνο από σήμερα; Τι κι αν ακόμα δε γνωρίζουμε καλά καλά την πλοκή κι έχουμε δει απλά έναν απογοητευμένο Batman σε μια αρκετά αμφιλεγόμενη φωτογραφία; Η διαρροή είναι διαρροή και τίποτα δεν τη σταματά.

Έτσι λοιπόν, διέρρευσε το trailer, που ίσως να μην είναι τελικό, ίσως να βγει και κάποιο ακόμα και κυκλοφορεί σε αρκετές video-sharing σελίδες παρά την προσπάθεια της Google και της Warner Bros. να το περιορίσουν από το να γίνει viral.

Αν και, όσοι ψάξετε για καλύτερη ποιότητα στο youtube κι άλλες υπηρεσίες video προβολής, δε θα βρείτε κάτι κι όποια λινκ εμφανίζονταν μέχρι πρότινος στο google search, πλέον είναι αδιέξοδα.

Το trailer επρόκειτο να κυκλοφορήσει στις 20 Απριλίου του 2015 και η διαρροή ίσως αλλάξει τα σχέδια της Warner Bros. γι’ αργότερα. Η προβολή που σας δείχνουμε είναι στα πορτογαλικά και εικάζουμε πως ίσως προέρχεται από τη Βραζιλία όπου η πειρατεία έχει μεγάλη άνθιση και πιθανόν από κάποια δοκιμαστική προβολή στις αίθουσες σινεμά της χώρας.

Update: Το video κυκλοφόρησε και επίσημα.

Απολαύστε Bad Ass Batman ελεύθερα:

Πηγή

Δημήτρης Μηλόπουλος

Επεξεργάστηκε την 18 Απριλίου 2015 11:05

Σχόλια

  • Το the real Batman vs superman δε θα βγει σε ενα χρονο,αλλα 2 μαιου! (pacquiao vs mayweather )

  • @παπαροκας tiamat, δεν ξέρω γιατί, αλλά παραπλανείς με άστοχο χιούμορ κι εκτός θέματος...

  • πολυ μα πολυ ακυρο vs....... ειναι σαν να λεμε βαλιστικος πυραυλος vs νεροπίστολο......

  • Ναι ρε παιδια που κολλαει το VS?
    Ο ενας γυρναει την γη αναποδα και ο αλλος πεταει αστερακια.
    Καμια σχεση σε δυναμη.
    χαχαχαχαχαχ

  • Φοβερή ιδέα και αντιστοίχιση δυνάμεων. Ανυπομονώ να δω και το Jason Statham vs Superman, Rocky Balboa vs Terminator, και James Bond vs Hulk

  • ολοι εσεις που κοροϊδευετε οτι δεν υπαρχει συγκριση, το ξερετε οτι στο τελος ΧΑΝΕΙ superman ετσι?

  • Όλοι οι ειδήμονες που σχολιάσατε εδώ είστε άσχετοι με τα κόμικς ε; Ουπς ξέχασα...εσείς είσαστε "ειδικοί" στα πάντα, πως μπορεί να μην έχετε άποψη και για τα κόμικς, ακόμη και αν δεν έχετε διαβάσει ποτέ κάποιο!
    Παρεμπιπτόντως, Batman vs Superman σημειώσατε 1!!! Και η ταινία αναμένεται να είναι γ@μάτη!!!

  • ε και δε χρειαζεται να σας πω το τελος.στην αρχη θα πλακωθουν και αφου καταστρεψουν τη νεα υορκη και το μανχαταν και την αμερικη θα αποφασισουν να πολεμισουν το νεο enemy και αφου διαλυσουν και το υπολοιπο πλανητη θα τα βρουνε και θα παν για καφε

  • @Manolis, κάνε μια καλή και ψάξε στο youtube το Super Cafe... είμαι σίγουρος θα επιβεβαιωθείς...

  • διαβαστε το the dark knight returns του frank miller και μετα μιληστε για το αν ειναι ισοδυναμοι....διαβαστε ομως πρωτα!

  • Ποιός μίλησε για ίση δύναμη; Φυσικά και ο Superman είναι δυνατότερος από το Batman. Εξάλλου για τη μάχη ο Batman φοράει ειδική πανοπλία. Η ουσια ειναι πως αυτή τη μάχη είναι η προσωποποίηση της μάχης Μυαλού vs. Ωμής Δύναμης.

    Ανυπομονω να τη δω στους κινηματογράφους!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.