COSMOTE TV: Διαθέσιμη η εφαρμογή σε Sony Android TV

, COSMOTE TV: Διαθέσιμη η εφαρμογή σε Sony Android TV

Διαθέσιμη και για smart τηλεοράσεις της Sony με Android TV είναι η εφαρμογή της νέας streaming υπηρεσίας της COSMOTE TV. Όσοι διαθέτουν μοντέλα τηλεοράσεων Sony με λειτουργικό σύστημα Android TV 8.0 (δηλαδή μοντέλα με χρονολογία κατασκευής από το 2016 και μετά ή νεότερο), μπορούν να εγκαταστήσουν την εφαρμογή, μέσω του Google Play Store στην τηλεόρασή τους, αποκτώντας πρόσβαση στις δυνατότητες της νέας COSMOTE TV.

Η νέα streaming υπηρεσία προσφέρει, μέσω AI recommendation engine, προσωποποιημένες προτάσεις περιεχόμενου στους συνδρομητές, συνδυάζοντας το ζωντανό τηλεοπτικό πρόγραμμα με τις on demand ταινιοθήκες. Μέσα από 70 premium κανάλια, από τα οποία τα 16 παραγωγής COSMOTE TV (SPORT, CINEMA & HISTORY), οι χρήστες απολαμβάνουν αποκλειστικό αθλητικό και κινηματογραφικό περιεχόμενο, ντοκιμαντέρ, πρωτότυπες ελληνικές παραγωγές και εκπομπές, παιδικά προγράμματα, ενώ για πρώτη φορά παρέχεται και 4K περιεχόμενο στο κανάλι COSMOTE SPORT 4K.

Η νέα COSMOTE TV είναι προσβάσιμη μέσα από app στο COSMOTE TV Wi-Fi Android TV Box (με εύκολη εγκατάσταση χωρίς κεραία & καλώδια), σε smart τηλεοράσεις: Samsung, Sony και σύντομα LG και σε φορητές συσκευές (tablets, smartphones) & μέσα από browser σε PCs/laptops.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NT

Δηλαδή οι Sony android τηλεοράσεις 4Κ του 2015 και αρχές του 2016 με android 7.0, που τις πλήρωνε ο κοσμάκης 1,5 και 2,5 χιλιάρικα, δεν τους κάνουν και θέλουν να αγοράσει πάλι ο κοσμάκης, εν μέσω νέας κρίσης καινούρια τηλεόραση android 8.0 και άνω ή εάν την έχει κρεμασμένη στον τοίχο να αγοράσει το box τους και να γεμίζει το σαλόνι του κουτάκια. Ή είναι ηλίθι@ι και χάνουν καμιά εικοσαριά χιλιάδες πελάτες ή έχουν χορηγούς την apple και την samsung και δεν τους ενδιαφέρει. Μέχρι να αρχίσει να τους ενδιαφέρει, το Netflix και το Amazon είναι τέλεια και 4Κ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.