COSMOTE TV: Διαθέσιμη η εφαρμογή σε Sony Android TV

, COSMOTE TV: Διαθέσιμη η εφαρμογή σε Sony Android TV

Διαθέσιμη και για smart τηλεοράσεις της Sony με Android TV είναι η εφαρμογή της νέας streaming υπηρεσίας της COSMOTE TV. Όσοι διαθέτουν μοντέλα τηλεοράσεων Sony με λειτουργικό σύστημα Android TV 8.0 (δηλαδή μοντέλα με χρονολογία κατασκευής από το 2016 και μετά ή νεότερο), μπορούν να εγκαταστήσουν την εφαρμογή, μέσω του Google Play Store στην τηλεόρασή τους, αποκτώντας πρόσβαση στις δυνατότητες της νέας COSMOTE TV.

Η νέα streaming υπηρεσία προσφέρει, μέσω AI recommendation engine, προσωποποιημένες προτάσεις περιεχόμενου στους συνδρομητές, συνδυάζοντας το ζωντανό τηλεοπτικό πρόγραμμα με τις on demand ταινιοθήκες. Μέσα από 70 premium κανάλια, από τα οποία τα 16 παραγωγής COSMOTE TV (SPORT, CINEMA & HISTORY), οι χρήστες απολαμβάνουν αποκλειστικό αθλητικό και κινηματογραφικό περιεχόμενο, ντοκιμαντέρ, πρωτότυπες ελληνικές παραγωγές και εκπομπές, παιδικά προγράμματα, ενώ για πρώτη φορά παρέχεται και 4K περιεχόμενο στο κανάλι COSMOTE SPORT 4K.

Η νέα COSMOTE TV είναι προσβάσιμη μέσα από app στο COSMOTE TV Wi-Fi Android TV Box (με εύκολη εγκατάσταση χωρίς κεραία & καλώδια), σε smart τηλεοράσεις: Samsung, Sony και σύντομα LG και σε φορητές συσκευές (tablets, smartphones) & μέσα από browser σε PCs/laptops.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NT

Δηλαδή οι Sony android τηλεοράσεις 4Κ του 2015 και αρχές του 2016 με android 7.0, που τις πλήρωνε ο κοσμάκης 1,5 και 2,5 χιλιάρικα, δεν τους κάνουν και θέλουν να αγοράσει πάλι ο κοσμάκης, εν μέσω νέας κρίσης καινούρια τηλεόραση android 8.0 και άνω ή εάν την έχει κρεμασμένη στον τοίχο να αγοράσει το box τους και να γεμίζει το σαλόνι του κουτάκια. Ή είναι ηλίθι@ι και χάνουν καμιά εικοσαριά χιλιάδες πελάτες ή έχουν χορηγούς την apple και την samsung και δεν τους ενδιαφέρει. Μέχρι να αρχίσει να τους ενδιαφέρει, το Netflix και το Amazon είναι τέλεια και 4Κ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Απολαύστε το πρώτο teardown βίντεο της συσκευής

Το πρώτο teardown βίντεο του Sony Xperia 1 VI είναι διαθέσιμο και αποκαλύπτει λεπτομερώς τα εξαρτήματά του.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 5 VI: Διέρρευσαν εικόνες από τον κατασκευαστή της θήκης

Ένα δημοσίευμα από τον περασμένο μήνα έδειξε ότι η Sony μπορεί να καταργήσει σταδιακά τη σειρά Xperia V, ωστόσο αυτό μάλλον ανατρέπεται.

Gear PlayStation PlayStation 5 Sony

Sony: Αφαιρεί το λογότυπο «8K» από τη συσκευασία του PS5

Όταν έφτασε το PlayStation 5 από τη Sony το 2020, είδαμε με έκπληξη το λογότυπο “8K” στο κουτί και την υπονοούμενη υπόσχεσή του.

Gear PlayStation PlayStation 5 Sony

Sony PSVR 2: Έρχεται προσαρμογέας για PC – Θα φέρει αύξηση των πωλήσεων του headset;

Τo PSVR 2 headset της Sony κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2023 με τιμή 549,99 $/599,99 € και συμβατότητα αποκλειστικά με την κονσόλα PlayStation 5 της εταιρείας.