LG 3D Infinia Borderless, Παίξτε κρυφτό και κερδίστε

Η LG Electronics, καλωσορίζει το νέο έτος με δημιουργικότητα και φαντασία, διοργανώνοντας ένα μεγάλο διαγωνισμό που προσφέρει τη δυνατότητα στο κοινό να συμμετέχει σε ένα ψηφιακό «κρυφτό» με την LG 3D INFINIA Borderless, διεκδικώντας ένα μοναδικό πακέτο δώρων από το συναρπαστικό κόσμο της τρισδιάστατης ψυχαγωγίας.

Συμμετοχές στο Facebook Fan Page της LG.

Ο πρωτότυπος διαγωνισμός, -που θα διαρκέσει έως τις 16 Ιανουαρίου 2011- διεξάγεται μέσα από την επίσημη σελίδα της LG Hellas στο Facebook, όπου οι χρήστες διαγωνίζονται σε ένα παιχνίδι ανακάλυψης των χαρακτήρων της φράσης LG 3D Infinia Borderless, με στόχο τη συμπλήρωσή της στο συντομότερο δυνατό χρόνο. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να διαδώσουν το διαγωνισμό στους φίλους τους και να τους προκαλέσουν να ξεπεράσουν τις επιδόσεις τους.

Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί κλήρωση ανάμεσα στους χρήστες με τους καλύτερους χρόνους και θα αναδειχθεί ο τυχερός νικητής, ο οποίος κερδίζει ως έπαθλο την εκπληκτική τηλεόραση 47 ιντσών LG Infinia Borderless LX9500 Full LED 3D και το επαναστατικό LG BX580 Blu-ray player.

Η LG Hellas προσκαλεί το κοινό να δοκιμάσει τα αντανακλαστικά του μέσα από την σελίδα της εταιρείας στο Facebook και να ανακαλύψει περισσότερα για τη φιλοσοφία 3D INFINIA Borderless διεκδικώντας παράλληλα το μεγάλο έπαθλο, γιατί Life’s Good!

Επεξεργάστηκε την 14 Ιανουαρίου 2011 13:08

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.