Martin Logan Dynamo, Ασύρματο subwoofer

Ένας από τους μεγαλύτερους πονοκέφαλους στο Home Cinema είναι η τοποθέτηση του subwoofer καθώς και η σύνδεσή του σε ένα σύστημα. Καθώς δεν υπάρχει τίποτε πιο αντιαισθητικό από ένα καλώδιο που «τρέχει» κατά μήκος του σαλονιού η Martin Logan παρουσιάζει τα Dynamo 1000 και Dynamo 700 με δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης και μεταφοράς ήχου.

, Martin Logan Dynamo, Ασύρματο subwoofer

Επιπλέον τα Dynamo έχουν δυνατότητα τοποθέτησης είτε front firing, είτε down firing, δίνοντάς σας έτσι ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία. Εξοπλισμένα με νέους ψηφιακούς ενισχυτές 500Watt και woofer 12” (Dynamo 1000) και 300W με woofer 10” (Dynamo 700) τα νέα μοντέλα της Martin Logan μπορούν να αποδώσουν τόσο στον κινηματογράφο όσο και στη μουσική μπάσο όπως αυτό θα έπρεπε να είναι.

Martin Logan Dynamo 1000: 1380 ευρώ με το ΦΠΑ
Martin Logan Dynamo 700: 980 ευρώ με το ΦΠΑ

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema Nova

Nova: Νέα εμπειρία θέασης με την EON On Demand

Η EON On Demand προσφέρει σύγχρονο και φιλικό προς τον χρήστη user interface, που περιλαμβάνει προτεινόμενο περιεχόμενο, εξατομίκευση και επιλογή λήψης (download).

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Home Cinema Samsung

Samsung 98″ Q80C: Η μεγαλύτερη τηλεόραση QLED

Η Samsung επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο της κορυφαίας σειράς QLED με τη μεγαλύτερη τηλεόραση που έχει κατασκευάσει μέχρι στιγμής, την 98″ QLED Q80C.