Home Cinema

Mega Διαγωνισμός: Κερδίστε την 65άρα Ultra HD LED TV Hitachi 65HL7000 από το You.gr [Έχουμε νικητή!]

Τέτοιο δώρο δεν έχει δώσει ποτέ ξανά άλλος διαγωνισμός! Πάρε μέρος στον τρελό διαγωνισμό του Techblog με δώρο την 65άρα Ultra HD LED TV Hitachi 65HL7000 για να απολαμβάνεις σε τεράστια εικόνα Netflix, YouTube και οτιδήποτε άλλο θέλεις από ίντερνετ, HDMI ή USB.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται στο YouYutube και για να λάβετε μέρος θα πρέπει να αφήσετε εκεί στο σχετικό βίντεο το σχόλιο-συμμετοχή σας!

Update: Έχουμε νικητή για την 65άρα Hitachi 65HL7000!!! Και είναι ο χρήστης με ψευδώνυμο “Peristeri Uber Alles”! Περιστεράρα πάει η TV. https://www.youtube.com/watch?v=oRJFNRdg-Mo

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τη συμμετοχή σας! Η τεχνολογία μας ενώνει!!!

Update: Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε! Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τη συμμετοχή σας. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Απριλίου το απόγευμα και ο τυχερός νικητής θα ανακοινωθεί εδώ με νέο update αλλά και στο βίντεο του διαγωνισμού. Καλή επιτυχία σε όλους!

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται το Σάββατο 13 Απριλίου και ο τυχερός νικητής θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης. Ο νικητής θα πρέπει να παραλάβει την τηλεόραση από την έδρα του Techblog στην Αθήνα ή θα επιβαρυνθεί με τα έξοδα αποστολής. Καλή επιτυχία σε όλους!

Hitachi 65HL7000

Ίντσες: 65″
Ανάλυση οθόνης: 4K UHD 3840×2160 pixel
Αντίθεση: 1200:1 – 5000:1
Φωτεινότητα: 350 cd/m2
Smart TV: Ναι
Δορυφορικός δέκτης: DVB-S/S2DVB-S2
Ψηφιακός Δέκτης: DVB-T/T2DVB-T/T2
Συνδεσιμότητα: HDMI x3, USB x2, Bluetooth, WiFi, VGA, Composite video, Ethernet
Διάφορα: HDR10, Netflix, YouTube, Browser, Application store
Εγγύηση: 2 χρόνια

Το you.gr διαθέτει όλη την γκάμα της Hitachi σε ανταγωνιστικές τιμές με δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα και με άτοκες δόσεις, ενώ επιπλέον μπορείτε να βρείτε πάνω από 100 διαφορετικά μοντέλα τηλεοράσεων, όλων των brand της ελληνικής αγοράς στις καλύτερες τιμές. Το brand της Hitachi διανέμεται επίσημα και αποκλειστικά από τη Westnet Distribution A.E.

Επεξεργάστηκε την 19 Ιανουαρίου 2022 8:30

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.