NOVA ή OTE TV [community]

Είστε κάτοχος πακέτου δορυφορικής τηλεόρασης; Πείτε την εμπειρία σας για το πακέτο που χρησιμοποιείτε και πόσο ευχαριστημένοι είστε. NOVA ή OTE TV; Πόσο καιρό είστε συνδρομητές, πόσα χρήματα πληρώνετε, έχετε κάποιο οικονομικό πακέτο, κάποια special προσφοράς. Σας καλύπτουν τα διαθέσιμα κανάλια, πληρώνετε για τα extra κλειδωμένα κανάλια; Ποια άλλες επιπρόσθετες λειτουργίες χρησιμοποιείτε;

Πείτε τη γνώμη σας και βοηθήστε άλλους φίλους να λύσουν τις απορίες τους και να επιλέξουν.

NOVA ή OTE TV;, NOVA ή OTE TV [community]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

122 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
panos-

nova3play+novasports+novacinema = 55€
Είμαι ικανοποιημένος. Δώρο και το nova hd μαζι με τον αποκωδικοποιητή

Costas

Ote TV με replay TV απλά μια υπηρεσία που είναι φανταστική! Δεν χάνεις καμία πια εκπομπή η movie.

Tek Thanos

Εγω εχω Nova το full pack με ολα τα καναλια και ειμα ικανοποιημενος οτι θελω μπορω να το δω.

ilias99

εχω και τα 2 για τα αθλητικα. Αλλα το ote ειναι και πιο ποιοτικο και εχει ποιο πολλα χρησιμα hd καναλια

jim

Τίποτα από τα δύο.XBMC με iptv και βλέπω τα πάντα δωρεάν.

kostas52

δεν εχω OTE ή Nova αλλα και παλι απο του χρονου που ο OTE περνει το Champions League και Europa League πιστευω οσοι εχουν ΟΤΕ ειναι τυχεροι

shouldangelsdie

Είμαι κάτοχος nova 3play με Full πακέτο καναλιών, μόνο το adult δεν έχω, με HD με on demand, και με τον pvr δέκτη. Όλα τα παραπάνω τα έχω εδώ και 3 μήνες με ένα πολύ τυχερό πακέτο θα έλεγα. Όλα δωρεάν με συνδρομή 49€ και χωρίς τέλη ενεργοποίησης για νέα γραμμή (δεν είχα γραμμή πιο πριν καθολου). Είμαι πολύ ικανοποιημενος, το μόνο που με χαλάει είναι ότι του χρόνου δεν θα έχει αγώνες CL και EL ! Πολύ κρίμα.

Θάνος

XMBC ΜΕ IPTV?Εχεις καμια οδηγια να το κανω και εγω?

Merkouris

Έχω Double Play +OTE-TV. Επειδή έκανα αίτηση για να πάω Forthnet και Nova μου έκαναν καλύτερη προσφορά. Απεριόριστα Αστικά-Υπεραστικά-Διεθνή, 5 ώρες κινητά, έκπτωση στο πάγιο,δωρεάν αποκωδικοποιητής-πιάτο-εγκατάσταση, και το Full Pack του OTE-TV με 35€/ μήνα!
Με τέτοια προσφορά δεν σκέφτομαι να πάω σε Nova. Ιδικά τώρα που πήρε και το Champions & Europa League… Κομπλέ!

Πανος

xmbc η/και popcorntime…

iasonas4

@jim μια απο τα ιδια! why pay anyway!!!!

Άγγελος

Ote TV , το έβαλα μόνο και μόνο για το Moto Gp. Φυσικά έχει απίστευτα κανάλια και σε πολύ καλή τιμή.

Antouan

Εχω και τα δυο αλλα ο Οτε ειναι πολυ πιο μπροστα απο την Νοβα
Ο μηνας και για τα δυο μου βγαινει 57 ευρω αλλα δεν εχω σταθερο
Για ιντερνετ εχω επιλεξει κοσμοτε στικακι 20 γκιγκα που ειναι και 4g

sotiris

Καλημερα ειχα Nova αλλα απο τοτε που εβαλα ΟΤΕ μακραν η καλυτερη τηλεοπτικη πλατφορμα απο πολλες αποψεις…επομενως ψηφιζω δαγκωτο ΟΤΕ!!!!!

Γιώργος Χαρίτος

Καλημέρα. Έχω OteTV SportsPack με 24,8 το μήνα. Βλέπω στα 6 αθλητικά κανάλια HD (και ένα ακόμα 7ο για highlights) ότι παίζει σε Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία, τις ματσάρες της Footballeague (η SuperLeague είναι μάπα οπότε δε χάνω κάτι), NBA, F1, Tennis. Από του χρόνου θα βλέπουμε και ChampionsLeague, οπότε αν παραμείνει στα ίδια χρήματα θα είναι ότι καλύτερο!

Διονυσης

Εχω μονο ote tv με 27,5€ το μηνα και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Εχει τα παντα απο ολα τα σπορ, δν νομιζω πλεον πως τιθεται συγκριση με NOVA που ειναι κ πιο ακριβη.

Κώστας

ΟΤΕ VDSL 30 2Play + OTE TV Full pack 50 Ευρώ (ειδική προσφορά). Περισσότερα κανάλια σε σχέση με Nova και με καλύτερη ποιότητα εικόνας και σε SD & HD κανάλια σε σχέση με τη Nova. Σπάνια κολήμματα αποδικωποιητή. Έχω δορυφορικό OTE TV

fotis

Nova 3d play sports cinema το καλητερο το εχω 2.5 χρονια

Makis

@ Θάνος

Τι πως; μπαίνεις youtube και το λέει. Φτωχομπινεδιάρικες απάτες για εξυπνάκηδες. Αργότερα σταματάει να δουλεύει και μετά φτου κι απ´την αρχή να το σετάρεις.

nord

ote tv full pack 21,90 το μηνα…να μου το θυμηθείτε στα επόμενα 2 χρόνια θα παίζει μπάλα μόνη της..

Γιώργος

Nova φτηνότερο πακέτο (με προσφορές triple play) αλλά φτωχό σε αθλητικό περιεχόμενο και με λίγα HD κανάλια , ΟΤΕ πολύ πιο ακριβός (με τηλέφωνο και internet) αλλά όλα τα ποιοτικά αθλητικά (Premier League , Primera , ΝΒΑ , F1 , WRC κτλ) και με τριπλάσια HD κανάλια. Δεν υπάρχει καν σύγκριση.

Than

Έχουν σχεδόν τα ιδια κανάλια. Αλλα προτιμώ OTE TV, πλέον εχει ολα τα ωραια πρωταθλήματα του εξωτερικου και θα εχει και Europa και Champion league!!! Οτι δεν εχει το ελληνικό πρωτάθλημα δε μου λεει και κατι. Ποιοτικό ποδόσφαιρο θελουμε!!!

kostas

Εχω το σπορτς πακ του οτε τν με 24.80 ευχαριστημενος και του χρονου τσαμπιονς λιγκ το θεμα ειναι η συνδρομη ποσο θα παει

χρηστος

Ote tv full pack +κινητο(400 λεπτα 350mb)+24αρη (λεμε τωρα)ιντερνέτ +σταθερο 60ευρω.τωρα για το ποιο ειναι καλυτερο εξαρτάτε απο το τι θέλει ο καθενας.ταινιες ντοκιμαντέρ και σειρες εχουν και τα δυο,το ελληνικο Πρωτάθλημα δεν με απασχολει πλεον(ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ!!!) και μ ενδιαφερει παρα πολυ το motogp και η formula1 γι αυτο και προτίμησα ote tv.για το μονο που μετανιωσα ειναι που εφυγα απο την wind και εχω cosmote και απιλαμβανω και γω σημα μπανάνα!!!!

Alexis

OTE TV δαγκωτο!Εχει ολα τα κορυφαια πρωταθληματα της ευρωπης και αλλες διοργανωσεις και απο του χρονου θα εχει και champions league και europa league,τωρα αν ειναι να συγκρινουμε τις 2 πλατφορμες το μονο πλεονεκτημα της nova ειναι στις ταινιες σε σχεση με τον ote!Κατα τα αλλα εχουν σχεδον τα ιδια καναλια οπως αναφερθηκαν πιο πανω.

vaggelas

Παιδιά εγω εχω οτε tv..Πολυ ευχαριστημένος απο την τιμή,Πολύ καλά τα αθλητικά κανάλια.Δεν μ αρέσουν ομως τα καναλια με το cinema.Καθολου καλές ταινίες.Σε αυτό υστερεί πολύ.Δε ξέρω αν συμφωνεί άλλος μαζί μου…

Merkouris

Όντως @vaggelas! Ειναι μόνο 3 κανάλια ΟΤΕ TV εκ των όποιον το ενα ειναι μόνο για αρχαίες ελληνικές ταινίες,+ τα δυο Village. Σε αυτόν τον τομέα το Nova Cinema υπερτερεί !

i998

@vaggelas

Θα συμφωνήσω γι’αυτο που λες για τις ταινίες
Άλλωστε εγω για το motoGP το εχω

Θανάσης

Όσοι έχετε γονείς συνταξιούχους από τον Ο.Τ.Ε. βάλτε το παρακάτω πακέτο full pack Ο.Τ.Ε. TV 14 €

Georgis

Κανένα iptv link/playlist για OTE TV ή NOVA παίζει? Ή κάποιο site με updated links? PM

perbuaro

nova γιατι εχει καλυτερες πρεμιερες αλλα και oτε tv για τη καλητερη εικονα ever

pazzo

Ote tv. Για να βλέπω μπαλίτσα από αγγλικό που με ενδιαφέρει και φυσικά ΑΕΚΑΡΑ. Τώρα για τα υπόλοιπα κανάλια βλέπω 2-3 μόνο τα 2 από αυτά εναλακτικη στο να μην βλέπω ξανα και ξανα Κωνσταντίνου και Ελένης την ώρα που τρωω και το άλλο ένα για καμια καλή ταινία το βράδυ. Αυτό που με κέρδισε βέβαια έναντι της nova είναι τα αθλητικά.

Γιωργος g

Εγώ ειμαι από τους τυχερούς καθώς η σύζυγος είναι υπάλληλος ΟΤΕ οπότε το ΟΤΕ tv βγαίνει στα 9.95! Τώρα από πλευράς εμπειρίας και μόνο που έχει γύρω στα 20 κανάλια σε hd αυτό φτάνει.Δεν υστερεί σε τίποτα από τη nova που είναι και αρκετά χρόνια πιο πριν στο χώρο.να σημειωθεί ότι είχα και nova παλαιότερα.η αλήθεια είναι ότι οποιο πακέτο και να έχεις πάντα θα βρεις κάτι να δεις.η τιμή και τι προσφέρει το καθένα είναι στην κρίση του καθενός.

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Eχω ΝΟVA 3play με ολα τα αθλητικα και HD (για 1 χρονο), 12 ωρες προς κινητα και ΑΝ (!) τελιωσουν συνεχιζω με αστικη χρεωση. Φυσικα 24αρι ιντερνετ και απεριοριστα αστικα υπεραστικα. 40 ευρω.
Εδω και 2 μηνες πληρωνω το ΗD +5 ευρω…αρα 45 το μηνα. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να πληρωνω εξτρα κατι που θα επρεπε να υπαρχει σε ΟΛΑ τα καναλια!
ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ (ΣΙΚΕ) ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Πριν γινει ο ΟΤΕ μονοπωλιο.

apostolis

Εγώ έχω ΟΤΕ TV το fullpack το είχα βάλει όταν πρώτο βγήκε σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος άλλα σε συνδυασμό με τηλέφωνο και internet(έχω το economy)μου βγαίνει πολύ ακριβά 110 ευρώ το μηνά ποιο κάτω δεν πάει με βλέπω να πηγαίνω σε Nova

apostolis

***Το δίμηνο 110 ευρώ 55 είναι το μηνά

George Angelou

Λοιπον:
Θελω εκατονταπλασια καναλια απο αυτα που δινουν οι δυο παροχοι.
Θελω ελληνικους υποτιτλους.
Θελω και OTETV και NOVA, αλλα δεν εχω περισευμα 400 ευρο τον χρονο για να βλεπω τηλεοραση, τα θελω ΔΩΡΕΑΝ.
Δεν θελω δορυφορικες κεραιες στο μπαλκονι, ουτε δυο δεκτες, ουτε αλλα τοσα τηλεκοντρολ.
Θελω να σωζω οσα βιντεο με ενδιαφερουν στον υπολογιστη μου και να χρησημοποιω το smartphone μου για τηλεκοντρολ.
Τελειωνωντας, θελω να μοιραζομαι εικονα και ηχο στο wifi του σπιτιου μου με οσες συσκευες ειναι συνδεδεμενες σε αυτο.
Γινεται;

Παναγιώτης

Καλησπέρα. Κάτοχος nova για πολλά χρόνια στο full pack πλήρωνα 61.5 ευρώ το μήνα .έχει 2 εβδομάδες που πήγα οτε tv full pack και σταθερό ΟΤΕ με απεριόριστα αστικα υπεραστικά 60 λεπτά δωρεάν σε κινητά και 50mb Internet. Στη περιοχή των Σερρών .σύνολο για τους πρώτους 18 μήνες 56 ευρώ το μήνα και μετα στα 66 ευρώ .. εχει τα πάντα εκτός απο ελληνικό πρωτάθλημα και από του χρόνου Θα έχει και c.l kai e.l οπότε νομίζω ειναι ότι καλύτερο. .σημείωση ότι πιάνω όντως τα 50mb καθε μερα κάνω speed test τη ποιο λίγη ταχύτητα που έχει παει ειναι στα 46mb ..

spiros

Ote double play 24mps+απεριόριστα αστικα/υπεραστικα 24 € για 18 μήνες.
Ote tv full pack 10,90 € για 12 μήνες.
Cosmote 1500′ +1500 sms +2GB internet με 25 € για 18 μήνες.
Σύνολο δίνω 60 € και είμαι μια χαρά… Η προσφορά έγινε μετά απο αίτηση φορητοτητας (για ολα εκτός του ote tv),χωρίς να έχει λήξει η διάρκεια συμβολαίου μου.
Έχω πληροφορηθεί ότι ο ότε ίσως εξαγοράσει το προσεχές έτος την forthnet/nova, κίνηση που θα τον καθορίσει ως μονοπώλιο,καθώς η nova πουλάει ακόμα λόγω του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Αν φυγει και αυτό μετά το champions league και Europa league,τότε θα έρθει και το τέλος της nova

gt77

Έχω ΟΤΕ 2play απεριόριστα σταθερά έως 24mbs (19 πιάνει) full pack ΟΤΕ TV 42€ λήγει σε λιγότερο από 1μήνα.. θα το κάνω ανανέωση το ιδιο με 35€.Ενώ προσφάτως ανανέωσα με NOVA στα 29.57 full pack συν τα hd κ μου έδωσαν δωρεάν τον pvr 865 δέκτη που είναι όλα τα λεφτά για αυτό κ ήταν κ ένας από τους λόγους που ανανέωσα.Δηλ θα μου βγαίνουν όλα αυτά NOVA OTE Internet σταθερο κάνα 65 το μηνα αφού πρώτα ξανά ανανεώσω με ΟΤΕ.
Νομίζω είμαι καλάαααα. ..

Makis

@ George Angelou

Κάτσε να ᾽νέβει ο Αλέξης να τα φτιάξει όλα αυτά που θέλεις. Φίλε είπαμε να λέμε και καμμία κάπου και που αλλά εσύ το τερμάτισες…

alo_14

Nova gia formula 1……..

Μιχαλης

Ήμουν στην νόβα και ήμουν ευχαριστημένος .
Πριν ένα μηνά μου έκανε μια προσφορά ο ΟΤΕ το Full Pack του OTE-TV με 35€/
Και δέχτηκα . Αλλά μην κάνετε την μεταφορά από νόβα σε ΟΤΕ γιατί για 20 ήμερες δεν θα έχετε καθόλου τηλεόραση

Ηλίας

Από τον Οκτώβριο του 2013 έχω ΟΤΕ TV (full pack), πλέον εδώ και μερικούς μήνες σε συνδυασμό με Double Play VDSL 30 Απεριόριστα, πληρώνω 60 ευρώ το μήνα. Απόλυτα ευχαριστημένος. Δεν υπαρχει καμια σύγκριση με nova, κλάσης ανώτερος ο ΟΤΕ απο άποψη ποιότητας εικόνας, με ΟΛΑ τα αθλητικα κανάλια σε HD, και γενικότερα πολλα κανάλια HD. Είναι ηλίθιο στις μέρες μας να πληρώνεις έξτρα το HD (όπως κάνει η nova). Α, επίσης επειδή είμαι απο εκείνους που την περισσότερη ώρα μπροστά στην TV την περνάει βλέποντας ντοκιμαντέρ (και τα ΣΚ πραγματική μπάλα και όχι τα καραγκιοζιλίκια της σουπερλιγκ) ο ΟΤΕ TV εχει όλα τα κανάλια ντοκιμαντέρ σε HD και επίσης είναι ο μοναδικός που εχει το Discovery Science HD. Να σημειώσω τέλος ότι απο τότε που έβαλα OTE TV δεν είχα ποτε πρόβλημα με τον αποκωδικοποιητή.

George Angelou

Φιλε Μακη νομιζα αυτα θα τα εφτιαγνε ο Αντωνακης.
Παντως για ξερολας, εισαι βαθια νυχτωμενος.
Εγω σου λεω οτι γινεται και μαλιστα νομιμα.
Εσυ, σαν γνωστης που εισαι, ξερεις πως γινεται, η δεν σκαμπαζεις;

Κωστας

OteTv παιδια, μπηκα σε προσοφορα και πληρωνω το full pack μονο 10,95 ευρω για 1 χρονο με συνδυασμο ote double play 25 ευρω……επειδη εφυγα απο την NOVA…….πελατης NOVA ημουν σχεδον 9 χρονια, οι τιμες τους εχουν ξεφτιλιστει τελειως και ειναι πανακριβα σε σχεση με το τι πληρωνεις! κατα την γνωμη μ, μπορει να δουμε και μια αυξηση 3-5 ευρω στα πακετα του ΟTE tv λογω και την προσθηκη CL και Europa, αλλα μακαρι να βγω λαθος! 

Nikolaos Nikiforos

Εχω κ τα δυο … Το ενα συμπληρωνει το αλλο …. Ολα τα ελευθερα ειναι σχεδον ιδια …. Πακετο movie θεωρω εχέι καλυτερο το nova πακετο αθλητικα ειναι τα ιδια αναλογα με το τι ενδιαφερει το καθενα μας περισσοτερο….nova= champions league , europa league , super league , euroleague και αλλα και ote tv = ξενα πρωταθληματα και ολος ο μηχανοκινητος αθλητισμος , f1 moto gp , wrc , formula e κτλ ….. Οποιος μπορει ας εχει κ τα δυο … Δεν ειναι κανενα καλυτερο του αλλου ως προς τα προγραμματα αλλα το τι ενδιαφερει περισσοτερο τον καθενα μας …ως προς το interface και ποιοτητα εικονας ο ote tv υπερτερει ξεκαθαρα …. Απλα σκεφτειτε λιγο ολοι πως ooooooooλααααα αυτα κυριως τα αθλητικα προγραμματα τα βλεπαμε την δεκαετι του 90 ΤΣΑΜΠΑ στο mega , στον alpha κ στα υπολοιπα ελευθερα καναλια …. Τωρα ως προς την συνδρομη που πληρωνουμε καθε μηνα στη δημοσια τηλεοραση , απλα δεν την σχολιαζω …. Αυτα !

X

Και τα δύο είναι για κορόιδα – αν δεν τα βάζαμε όλοι σαν τους χάνους τώρα θα βλέπαμε μπάλα δωρεάν – Έχω Nova το οποίο περιμένω να λήξει τον Αύγουστο για να το στείλω στον αγύριστο πεταμένα λεφτά είναι και φυσικά σιγά να μην πάω σε Ote φτάνει με τον κάθε λογής μάγκα που βρίσκει τρόπο να τα παίρνει από παντού – ειδικά με το nova τα αθλητικά είναι για γέλια οι εκφωνητές δεν τολμούν να σχολιάσουν καν τις φάσεις μη θυμώσουν οι αθλητικοί παράγοντες που τους ταΐζουν – Αθλητικά στη NOVA = κοροϊδία !!!

ΥΓ. Και μιας και μιλάμε για εξυπνάδες (για να μην το πω αλλιώς) το Nova Go δε δουλεύει σε συσκευή ios με Jailbreak και επίσης για να βλέπεις αθλητικά πρέπει να έχεις όλο το αθλητικό πακέτο αν για παράδειγμα έχεις μόνο SUperspor1 παρ όλο ου το πληρώνεις δεν θα το βλέπεις στο Nova Go

John T.

NOVA η καλύτερη με διαφορά! Είχα και OTE TV αλλά δεν αξίζει καθόλου!!

Makis

@ George Angelou
Ούτε Αλέξης ούτε Αντώνης… ούτε και κανένας άλλος φυσικά. Εαν ξέρεις οτι γίνεται νόμιμα τι ρωτάς τότε; για εντυπωσιασμό; Εγώ όχι “δεν ξέρω” γιατί ως ξερόλας έχω την τηλεόραση κλειστή. Ειδικά για ελληνική μπάλα. Είτε με nova είτε με ote TV λίγα σου δίνει η τηλεόραση. Κάνω αλλά πράγματα 😉

Ιωάννα

Nova που βλέπεις ότι ταινία θες στο Nova cinema on demand δωρεάν ένω στο οτε cinema on demand την πληρώνεις μια καινούργια ταινία

Βασίλης

Καλημέρα. Έχω forthnet-nova 3ple play με intenet, δωρεάν σταθερά, 12 ώρες σε κινητά και nova cinema pack με 39,9 € το μήνα.

Nogger

Έχω hol με 14 ευρώ τ μήνα 24αρα, δωρεάν εντός Ελλάδας και 1 ωρα κινητά… ΚΑΙ δεν βλέπω τηλεόραση! Γλιτώνω 300+ ευρουλακια τν χρόνο από το να είχα nova η ΟΤΕ και πάω ενα ταξίδι παραπάνω τ χρόνο… Good deal!

Stefanos

Nova full pack, hd δωρεάν,300′ κινητά 49,90€ απλά πράγματα. Είχα 2play και με πήραν για αυτή την προσφορά πριν κάτι μήνες και δέχτηκα. Μου είχαν κάνει και από τον Οτε 39,80 αλλά με 4mbps δεν πας πουθενά.

koutis

Είχα nova αλλα τωρα ΟΤΕ TV …με διαφορα καλυτερος σε πολλα… καλα για τεχνικη υποστηριξη δεν υφισταται καν συγκριση..

mixalis

nova με 49,90 που τα έχει όλα ιντερνετ 24 , αθλιτικά που βλέπουμε την ομάδα μας και στις ταινίες έχι όλες τις καινούργιες ταινίες δωρεάν

dimitrisss

ΟΤΕ tv πολυ μπροστά απο νοβα στα αθλητικά καθώς εχει 7 αθλητικά κανάλια HD με οοοτι θες να δεις και απο του χρονου που θα έχει και champions-europa league τι να του πει η νοβα . Επισης ο ΟΤΕ ειναι πολυ μπροστά και στα κανάλια ντοκιμαντέρ καθώς ειναι ολα HD και η εικόνα ειναι πραγματικά απίστευτη Ειμαι σχεδόν 1 μηνα συνδρομητής ΟΤΕ tv και ειμαι πολυ ευχαριστημένος και απο αυτα που βλέπω και απο αυτα που πληρώνω (11€ το μηνα) αλλα αν ζηλεύω κατι απο τη νοβα αυτο ειναι τα νοβασινεμα καθώς στο κομμάτι των ταινιών (ειναι και το μονο) η νοβα υπερτερεί του ΟΤΕ. Πραγματικα ειναι αστειο η νοβα που ειναι τοσο ακριβή για αυτα που προσφέρει να θελει +5€ για τα HD Τελος μακάρι να δουμε και απο τον ΟΤΕ το αντίστοιχο ΟΤΕ go

nikolas

Εγω εχω nova 3play απο τον Ιουνιο με 29 ευρω και τον Αυγουστο εβαλα τα cinema που πανε 10 ευρω εξτρα.Επισης εχω την υπηρεσια nova go για να δω novasports.Στο cinema η nova ειναι κορυφη και προσφατα ειδα και 3D

xristos7

Nova βάλαμε με την Χριστουγεννιάτικη προσφορά που έχει και θα βλέπουμε από το σπίτι πλέον όλους τους αγώνες του ολυμπιακού χωρίς να τρέχουμε έξω 2 φορές την εβδομάδα σε καφετέριες για να δούμε τον ολυμπιακό

Manos

Ο κάθε ένας διαλέγει αυτό που τον ικανοποιεί περισσότερο. Εμένα μου αρέσει περισσότερο η Nova καθώς θέλω να βλέπω το ελληνικό πρωτάθλημα και τα παιχνίδια της Euroleague που παίζουν οι δύο αιώνιοι. Όσο για τις ταινίες έχει δωρεάν πρεμιέρες χωρίς έξτρα χρέωση. Και επιπλέον όπως έχει αναφερθεί και παραπάνω παρέχει και την δυνατότητα να βλέπεις από παντού τα novasports αλλά και ταινίες.

tasos213

Παιδια εχω οτε τν και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.εχω το φουλ πακετο συν 24αρι ιντερνετ κ απεριοριστα τηλεφωνα 35 ευρω τον μηνα!!!απο τη νεα σεζον με την προσθηκη του τσαμπιονς λιγκ και του γιουροπα λιγκ πιστευω πως η ταφοπλακα για τη νοβα ειναι δεδομενη!!επισης η νοβα ειναι πανακριβη και πιστευω πως δεν προσφερει για αυτα τα χρηματα που ζηταει.επισης στον οτε τν ολα τα hd καναλια ειναι δωρεαν ενω η νοβα ζηταει καποια χρηματα επιπλεον για αυτα τα καναλια.οτε τν δαγκωτο και δεν θα το μετανιωσετε!!!!!!!!!

Μάνος

Εγώ πρόλαβα μια προσφορά 15.5€ για ένα χρόνο και το έκλεισα. Είχα διαβάσει ότι ο ΟΤΕ είναι καλύτερος αλλά εδώ διάβασα ότι είναι καλύτερος στα αθλητικά. Δυστυχώς εμένα με ενδιαφέρουν οι ταινίες οπότε λέτε έκανα πατάτα??

dimitra

Στις καινούργιες ταινίες ο οτε τις χρεώνει στο οτε cinema On demand μέχρι 4,5 ευρώ ανα ταινία επιπλέον από τη μηνιαία συνδρομή ενώ η nova τις έχει όλες δωρεάν

Ελευθερία

Nova full pack με 55 ευρώ 24 internet , στο cinema έχει όλες τις πρεμιέρες , και στα αθλητικά βλέπει ο αντρας μου στο σπίτι τον ολυμπιακό και έτσι έχουμε την ηρεμία μας

Passion Art

Αυτή τη στιγμη ειμαι συνδρομητής forthnet με 39.90 το μήνα και έχω το πακέτο με δωρεάν αστικά υπεραστικά και απο κανάλια μονο το sports 1 και cinema 1.Ο ote μου έκανε προσφορά με 35 ευρώ το μήνα το full pack μαζί με αστικά υπεραστικά δωρεάν και 30 λεπτα προς κινητά.Η forthnet μαθαίνοντας οτι θελω να φύγω μου έκανε της εξης προσφορά.Στα 39.90 ολα τα κανάλια cinema και sports τα HD κανάλια για ενα χρονο δωρεάν τη nova go υπηρεσία δωρεάν καθώς και αστικά υπεραστικά δωρεάν και τα κινητά θα χρεωνονται με αστική κλήση!Θα ήθελα τη βοήθεια σας πανω σ αυτές τις προσφορές.Να τονίσω οτι η τιμή του ote tv ισχυει για ενα χρονο και μετα η τιμή θα αλλάξει ενω της forthnet ειναι για παντα σταθερή!

marios

Passion Art η nova σου έκανε πολύ καλή προσφορά και στα novacinema στη nova τις έχει όλες τις ταινίες δωρεάν ενώ στον οτε αν δεις ταινία στο οτε cinema on demand έχει extra χρέωση .

giorgos

nova 3play με 12 ώρες κλήσεις για κινητά , multiview nova , nova go και full pack 55 ευρώ . Το έψαξα και στα αθλητικά και cinema η nova έχει αυτά που αρέσουν στη γυναίκα και στα μικρά

Passion Art

Τελικά επέλεξα τη nova.Σήμερα έγινε η ενεργοποιηση όλων των καναλιών cinema sports 3d και είναι πραγματικά καταπληκτικά.Πιστευω ότι τα 39.90 είναι αρκετά καλή τιμή για όλα που προανέφερα σε άλλο μου σχόλιο!

xristina

αρχικό πακέτο Nova triple play 29,90 το μήνα με πολλά δορυφορικά κανάλια για ντοκιμαντέρ , αθλητικά που είναι πολύ καλά .

Lena

Έχω nova 3play. Μου έκαναν προσφορά απ τον ΟΤΕ να αλλάξω πριν τελειώσει το συμβόλαιο μου. Απ τη nova μου είπαν πως αν προχωρήσω θα με χρεώνουν 130 ευρώ για το σπάσιμο του συμβολαίου. Δεν ξέρω αν ισχύει όμως αυτό το πόσο η μου το είπαν για να μη συνεχίσω τη διαδικασία. Ξέρει κάποιος το ποσό να με βοηθήσει

Passion Art

Λενα ενας λογος που δεν διεκοψα τη forthnet για να παω στον οτε ηταν οτι επρεπε να πληρωσω στη forthnet 80 euro και στον οτε 30 euro για τελη επανασυνδεσης!Προσπαθησε να παρεις οσο το δυνατον καλυτερη προσφορα απο τη nova!

Γιάννα

Λένα έχω nova 3play cinema που έρχεται πιο φθηνά από τον οτε tv και στη novacinema πρώτα παίζουν οι πρεμιέρες στη nova και μετά από πολύ καιρό στon ote tv . Επισης η nova σου έχει σταθερή τιμή ακόμη και μετά την λήξη του συμβολαιόυ

mikelakis

Nova 3play με full pack 55 ευρώ με χριστουγεννιάτικη προσφορά και έχει nova go δωρεάν που μπορείς να βλέπεις ότι θες ταινία ή αγώνα από tablet ή laptop

Trackbytrack

Εδω και μια εβδομαδα μου καναν προσφορα απο την Nova στα 49,90 για παντα: internet 24mbps,απεριοριστα σταθερα+κινητα+εξωτερικο,Nova full pack+HD+multiview…..Νομιζω ειναι καλη προσφορα

john

Εγώ έχω ΟΤΕ TV εδώ και 3 μήνες. Πληρώνω μαζί με τηλεφωνία και 30mbps ιντερνετ 65 ευρά το μήνα. Είμαι απολύτα ικονοποιημένος απο το περιεχόμενο του. Ειδικά το ΣΚ απο τις 2 η ώρα μέχρι το βράδυ έχει συνέχεια ποδοσφαιρο. Και απο του χρόνου θα έχω και Champions League και Europa League. Όσο για τις ταινίες δεν με ενδιαφερουν. Οτι γουσταρω να δω το κατεβάζω. Το μονο που θα ηθελα παραπάνω ειναι να εχει την υπερεσια multiview ώστε να μπορώ να βλέπω και σε αλλη τηλεοραση του σπιτιού μου.

ΜΑΡΙΟΣ

Έχω νοβα full pacκ στα 45,00 ευρώ + δώρο τα HD κανάλια.Ειδική προσφορα.

antonis7

Εχω και τα δυο μπουκετα πληρωνω για την nova ποσο 39.90 και εχω τηλεφωνο, internet κσι full pack τα καναλια της nova. Γισ τον ote tv πκηρωνω 27.38 τον μηνα. Συνολικα εχω και τα δυο μπουκετα μρ 67.28 ευρω και τηλεφωνο και internet.

anonymous

Θάνος αν θες ακομα οδηγιες για iptv πες μου…

dimitris

@anonymous
αν μπορεις θα ηθελα εγω οδηγιες, λογω του οτι ζω στο εξωτερικο και δεν μπορω να εχω τιποτα απο τα δυο.

konstantinos

Έχω νόβα 3play….+novacinema1+novasport1+απεριόριστα κινητά 50ευρω…το σκέφτομαι για αλλαγή προς ΟΤΕ αλλά με βάζουν σε σκέψεις 2 πραγματα….αν η νόβα αγοραστεί απο τον ΟΤΕ τι θα γίνει και 2ον η νόβα σου λέει οτι η τιμη είναι για παντα ενω στον ΟΤΕ δεν ξέρεις στο μέλλον τι θα γίνει

Nikolas A

Είμαι συνδρομητής στην Forthnet επι 93 μήνες, με double play στα 25€ / μήνα. Καθε φορά που μας παίρνανε για προσφορά με Nova, οταν άκουγαν οτι είμαστε συνδρομητές τους, μας έλεγαν οτι δεν ισχύει για εμάς, αλλα μονο για νέους συνδρομητές… Έτσι λοιπόν πριν απο λίγες μερες δεχθήκαμε προσφορα απο τον Ote TV για πακέτο full pack, 80 κανάλια, με δωρεαν τα κανάλια high definition, δωρεαν εξοπλισμό και δωρεαν εγκατάσταση, 30′ για κινητά, 24mbps internet, εθνικά και υπεραστικά απεριόριστα, για ενα χρονο, με κοστος τελών ενεργοποιηςης 31€, στην τιμή 35,85€/μηνα, το οποίο και προχωρήσαμε. Μετα απο δυο μερες δεχθήκαμε αντιπροσφορα απο την Forthnet για full πακέτο, εθνικά και υπεραστικά απεριόριστα, προς κινητά με χρέωση 0,03/λεπτό, 24mbps internet, nova cinema ολα τα κανάλια, nova sports ολα τα κανάλια, nova cinema 1, nova go, high definition για ενα χρονο, δωρεαν εξοπλισμός, δωρεαν εγκατάσταση και για πάντα, σε τιμή 39,90€/μηνα. Ακυρώσαμε τον Ote tv και τελικώς δεχθήκαμε την αντιπροσφορά της Forthnet… Δεν ξέρω αν κάναμε καλα, θα δείξει στο μέλλον…

manos

έχω Nova full pack pvr +multiview έβαλα ote tv δοκιμαστικά 10 ήμερες πέρα από τα αθλητικά δεν έχει τίποτα άλλο ταινίες του 1990 τις καινούργιες μόνο με πληρωμή ….τελικά διάλεξα Nova Πληρώνεις κάτι παραπάνω άλλα κατά την γνώμη μου αξίζει .

Aris Pateras

Έχω NOVA αλλά δεν έχω μείνει ευχαριστημένος! Γιατί δίνανε τον καινούργιο αποκωδικοποιητή σε νέους συνδρομητές δωρεάν και εγώ που είχα κάνει πριν δύο μήνες με “ακύρωσαν” κανονικά! Αυτό που δεν ξέρω είναι αν στην OTE TV πιάνει Supertennis (Ιταλικό κανάλι). Αν το έχει γιατί νομίζω είναι ελεύθερο, τον Σεπτέμβριο που έρχεται και λήγει το συμβόλαιο, πάω με τα χίλια στον ΟΤΕ! H NOVA απαράδεκτη σε θέματα marketing…

γιαννισ

wind φοιτητικο πακετο η οσοι δημοσιοι υπαλληλοι το εχουν 1500λεπτα 1,5 γιγα και 80 σμσ δωρο τετοια προσφορα πουθενα λιγο το σημα καμμια φορα αλλα ολα αυτα με 8 ευρω ναι 8 ευρω τα καλυτερα πακετα προσφορες και πολλα δωρα σταθερο κινητο ιντερνετ δεν το συζηταω

Nikos

παιδια εχω NOVA3play με απεριοριστα αστικα/υπεραστικα, 24mbps internet και novasports στην τιμη 49,80 και μου κανει προσφορα ο ΟΤΕ για απεριοριστα αστικα/υπεραστικα,24mbps και full pack ote tv στην τιμη τον 45,00, τι να κανω??

Aris Pateras

Πάνε OTETV. Κι εγώ περιμένω να λήξει το συμβόλαιο να φύγω.

κοστας

παιδια εχω και εγω ακριβως το ιδιο πακετο με τον Niko (85) εμενα ο ΟΤΕ μου κανει προσφορα για
απεριοριστα αστικα/υπεραστικα,24mbps και full pack ote tv στην τιμη τον 42,80.Ομως δεχθήκαμε αντιπροσφορα απο την Forthnet για full πακέτο εθνικά και υπεραστικά απεριόριστα, προς κινητά με χρέωση 0,03/λεπτό, 24mbps internet, nova cinema ολα τα κανάλια, nova sports ολα τα κανάλια, nova go, high definition για ενα χρονο δωρεαν για πάντα, σε τιμή 39,90€/μηνα τι κανω?

Panos

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Το συμβολαιο μου γράφει αυτολεξή Απεριόριστα σταθερά και κινητά!

Τώρα με χρεώνουν γιατί ξεπέρασα τις 12 ώρες στο κινητά….

Απλά απαράδεκτοι.

Nova 3play,,,

Θάνος

Το nova sports pack είναι πανάκριβο (52,20€), αλλά πρέπει να μειωθεί κατα πολύ γιατί πρώτον είναι κλεψιά αυτή η τιμή και δεύτερον το champions και το europa πήγαν στον ote tv.

ΔΗΜΗΤΗΡΗΣ

καλησπερα.

θα σας πω την εμπειρια μου και βγαλτε τα δικα σας συμερασματα.

ημουν συνδρομητης στην nova απο το 2000 και παντα ειχα το full pack μαζι με τα hd και πληρωνα 67Ε. οσες φορες επαιρνα και ζηταγα μειωση , παντα μου απαντουσαν οτι δεν μπορουν να κανουν τιποτα αλλα εαν εβαζα 3play θα μου τα εδιναν ολα με 30Ε. στην απαντηση μου οτι δεν θελω να αλλαξω παροχο τηλεφωνου, δεν μπορουσαν να κανουν τιποτα.

ετσι λοιπον και εγω πηγα στο otetv στο full pack με 21,90Ε μαζι με τα HD. και μετα απο 2 μερες με πηρε η nova να μου μειωσει το προγραμμα απο 67Ε σε 30,90Ε.

οταν λοιπον μια εταιρεια δεν φροντιζει τους πελατες της οταν πρεπει και πρεπει ολα να γινονται στο παρα πεντε , δεν ειναι λογικο και ο πελατης να επιλεγει το συμφερον του.

και τι εγινε που ο οτε ανεβαζει κατα 5 ευρω το full pack και παλι τα εχεις ολα με 27ε ενω το αντιστοιχω στη nova ειναι 67ε.τα συμερασματα δικα σας

θανος

Καλησπερα.Εχω οτε tv και ειμαι πολυ ικανοποιημενος.Εχει πολλυ πλουσιο τηλεοπτικο προγραμμα.Να μην μιλησω για το αθλητικο προγραμμα.Υπαρχουν φορεσ που δεν ξερω τι να πρωτοδω!!!!!!!!!!Απο αγγλικο προταθλημα μεχρι και moto gp.Απο του χρονου κιολας που θα εχει και cl και el θα ειναι 3 φορεσ καλυτερο απο την nova. Ote tv full pack forever.

NIKOS

Ειχα NOVA3play με απεριοριστα αστικα/υπεραστικα, 24mbps internet και novasports στην τιμη 49,80 και μου εκανε προσφορα ο ΟΤΕ για απεριοριστα αστικα/υπεραστικα,30λεπτα κινιτα ,24mbps και full pack ote tv στην τιμη τον 40,80 και ολα δωρεαν (εγκατασταση εξοπλισμος και κεραια) και δεχτηκα.Εδω και μια εβδομαδα το εχω και ειμαι απολυτα ευχαριστημενως.

θανος

Γεια σας.Ειμαι ο ιδιος που εγραψα στο 91.Ο οτε τv ειναι καλυτεροσ απο ποτε.Παρολο που ειναι καλοκαιρι τα live δεν τελειωνουν ποτε!!!!!!!!!!!!Καθε μερα εχω να διαλεξω απο ποδοσφαιρο σε μπασκετ και μοτο γπ και βολευ……κλ.Αν εισαι στο διλλημα οτε ή νοβα παρε ανεπυφυλακτα και χωρις 2η σκεψη οτε γτ αν το συνδθασεισ με ιντερνετ και τηλεφωνο ειναι τελειο.Το καλυτερο ειναι μεσο δορυφορου γτ αν κολλησει το ιντερνετ μπορεισ να δεισ.Βεβαια καποιεσ φορεσ κολλαει απο την καταιγιδα αλλα μονο οταν ριχνει καρεκλοποδαρα(μενω στουσ προποδεσν της παρνηθασ που ο καιρος δεν ειναι και τοσο ιδανικοσ το χειμωνα με χιονια κλ)

θανος

καλησπερα.Ειμαι ο ιδιοσ απο το 91 κι 93.Θα ηθελα να προσθεσω οτι το champions leageu κι το europa leageu ειναι το κερασακι στην τουρτα και το headshot που θα ριξει την νοβα στον πατο του καλαθιου των συνδρομητων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

θανος

Σε οποιον αρεσουν τα θριλερ και η δραση οτε τω

Takis

Καλημέρα, είμαι συνδρομητής 2 χρόνια στο 3play της nova…μετά από προσφορά ote tv full pack 40,80 που δέχτηκα να πάω στον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΑΡΟΧΟ ΟΤΕ θεωρητικά σε ένα πακέτο full όπως μου είπαν και επιπλέον απέρριψα και την προσφορά της nova για 3play full pack 39,90 και να σημειώσω ότι εφόσον την απέρριψα τώρα δεν την δικαιούμαι, έμαθα και είδα τα εξής: 1ον ο οτε θα κάνει αύξηση τιμών από 20/8/2015 με λίγα λόγια μου σπάει το συμβόλαιο στην τηλεόραση και αν θέλω να φύγω θα πληρώσω επιπλέον 125 € για σπάσιμο συμβολαίου στο τηλ. με ενημέρωσαν στην εξυπηρέτηση πελατών. και 2ον έκανα ζάπινγκ στις ταινίες που με ενδιαφέρουν περισσότερο και τι να δω ταινίες του ’71 ???? Είναι σοβαροί οι άνθρωποι???? Όλες οι καινούργιες είναι με πληρωμή – ενοικίαση με ενημέρωσαν και σκέφτομαι δορυφορική έβαλα στο σπίτι ή video club??? Όσο αφορά τα αθλητικά δεν έχω παράπονο για να είμαι ειλικρινής ωστόσο έχω τις επιφυλάξης μου γιατί πολλά μου είπαν γενικά και άλλα διαπίστωσα!!! Νova και πάλι nova ακόμα και στα 60 €, τουλάχιστον δεν μου αλλάζουν την τιμή επειδή δεν βγαίνουν τα έξοδα!!!!!! Θέλω να φύγω χθες όχι αύριο, ξέρει κανείς πως μπορώ να το κάνω βάση ΕΕΤΤ… Συνέχεια »

ΣΑΜ

Έχω ΟΤΕ ΤV που είναι μακράν καλύτερο από το νόβα τα αθλητικά του είναι τελεια εχεις μπουντεσλιγκα, λα λιγκα, πρεμιερ Λιγκ, σεριε α, φουτμπολ Λιγκ γερμανικο, ιταλικο , ισπανικο κυπελλο , μοτο γπ μοτο 2,3,4 τενις χάντμπολ και όλα σε λογικη τιμη επισης τα σινεμά είναι τελεια

ΤΑΣΟΣ

ΚΑΙ ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΡΕ ΦΩΤΗ ΜΕ ΤΗ ΝΟΒΑ ΤΗΝ SUPER-ΠΑΡΑΛΙΓΚΑ.

ΠΩΠΩ ΨΟΦΑΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΛΛΟΝΗ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ.

ΤΗ ΝΟΒΑ ΤΗ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ Ο ΟΤΕ ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑ

Βαγγελης

Εχω OTE TV εδω και 1,5 χρονο και δεν το αλλαζω με τιποτα!!Εχει τα αγαπημενα μου πρωταθληματα την Premier League και την Primera Division!Επισης απο φετος θα εχει το κορυφαιο ολων το Champions Leaage!Απο’κει και περα τα καναλια των ντοκιμαντερ που τα βλεπω ειναι απαιχτα!Στο μονο που υστερει λιγο ειναι τα καναλια cinema αλλα πιστευω οτι θα βελτιωθουν και σε αυτο το κομματι σιγα-σιγα!

giorgos

Είμαι κάτοχος του ote triple play (δηλαδή και ίντερνετ και σταθερή τηλεφωνια και ΟΤΕ TV) και πληρώνω 51-53€ το μηνα. Επειδή ήμουν κάτοχος του ΟΤΕ τη τελευταια δεκαετια, υπήρξα προνομιουχος με αυτή τη προσφορά αφού εχω απεριόριστα σταθερά και 2.5 ώρες προς κινητά όσο αφορά τη σταθερή τηλεφωνία. Τώρα οσο αφορα το ίντερνετ έχω υψηλή ταχύτητα ADSL (24mbps) αν και στην περιοχή δεν μπορω καλά καλά να φτάσω τα 20mbps (τη διαθεσιμοτητα ίντερνετ μπορείτε να τη δείτε στο site του ΟΤΕ). Last but not least, η κορυφαία δορυφορική τηλεόραση του ΟΤΕ TV, εκεί μπορω να βλέπω τα καλύτερα πρωταθληματα του κόσμου (Premier league, Serie A, Bundesliga+της δεύτερη κατηγορία γερμανιας που γίνετε της μουρλης, LA Liga, τα κυπελλα των παραπανω+της ελλαδας, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ απο αυτη τη χρονια τις κορυφαιες ευρωπαικες διοργανωσεις CHAMPIONS KAI EUROPA LEAGUE!!!, NBA για αυτούς που ξενυχτάνε τα βράδια, ATP tennis, Moto GP και τις υποκατηγοριες του, Formula 1 νομιζω,τέλος τα προκριματικά του EURO 2016) [μπορεί να έχω ξεχάσει και κανένα] στα 13 sport κανάλια του εκ των οποίων τα 11 μεταδιδονται σε HD (OTE sport 1HD,2HD,3HD,4HD,5HD,6HD,7HD,8HD,HighlightsHD,Eurosport 1HD,MotorvisionHD). Βέβαια πιανεις και όλα τα συμβατικά γνωστά καναλια (Mega,Ant1,Alpha,Star,Skai… κ.α.) μαζί με κάτι αλλά απο διάφορες περιοχές της Ελλάδας (Kriti… Συνέχεια »

Χαλκηιοπολος βασιλις

Είμαι συνδρομητής του Nova στο full
πακέτο 3play..θα ήθελα να δω το κανάλι HBO ..ευχαριστώ..

Defkalion

Nova με ccam server. Είμαι εντάξει.

KKK

Θετικά ΟΤΕ:
Ξένα εθνικά πρωταθλήματα
Τσάμπιονς Λιγκ
Γιουρόπα Λιγκ

Θετικά ΝΟΒΑ:
Ελληνικά Πρωταθλήματα
Ασύγκριτα καλύτερες παραγωγές
Ασύγκριτα καλύτερες ταινίες
Ασύγκριτα καλύτερες σειρές
Καλύτερη ποιότητα εικόνας
3D κανάλι (1 ταινία τη βδομάδα)

Ο ΟΤΕ 25 ευρώ περίπου το φουλ πακέτο (πρόσθετη χρέωση άλλων υπηρεσιών)
Η ΝΟΒΑ 35 ευρώ το φουλ πακέτο (δωρεάν HD)
Νομίζω ότι αν βρείτε την τιμή των 35 ευρώ, ΝΟΒΑ με τα χίλια…

KKK

Ξέχασα να πω για τα παιδικά
To baby TV του ΟΤΕ ιδανικό για μωρά, όμως το Boomerang της ΝΟΒΑ είναι το καλύτερο παιδικό κανάλι και των δύο, παρόχων αφού περιέχει Ροζ πάνθηρα Τομ και Τζέρη και Σκούμπι Ντου.

παριανος

ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ NOVA H OTETV ME XIΛΙΑ 0-1 OTETV. ΑΠΟ ΘΕΜΑ FULL PACK NOVA H OTETV ΜΕ ΧΙΛΙΑ 0-2 OTETV ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ 0-3 OTETV ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΧΑΧΑΧΑ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΓΕΛΙΟ! ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΠΙΑ Η NOVA! ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΓΥΦΤΙΚΑ! ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ 0-4 OTETV K ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΤΙΜΗΣ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΠΑΚΕΤΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗΣ,ΟΧΙ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Κ ΣΤΑΘΕΡΟΥ,Η ΝΟVA ΣΤΟ ΔΙΝΕΙ ΤΟ FULLPACK ME 60E ΤΟΝ ΜΗΝΑ,ΕΝΩ Ο OTETV ME 22E TON MHNA! ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Takis

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ ΤΡΕΞΙΜΟ,ΒΡΙΣΙΜΟ ΚΤΛ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΣΤΗΝ NOVA ΜΕ 3PLAY 12ΩΡΕΣ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ FULL PACK 45€ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΟΝ ΟΤΕ TV ΜΕ 19,90 €, ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ DEAL ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΤΗΝ COSMOTE ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ!!!!! ΕΝΩ ΣΤΗΝ NOVA ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΛΙΓΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΟΤΕ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΛΑΜΑ!!! ΣΤΗΝ NOVA ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ. ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΝΑΣ FUN ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ OTE TV & NOVA ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ & ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΟΛΑ (ΑΘΛΗΤΙΚΑ & ΤΑΙΝΙΕΣ) ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ NOVA,ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ Η ΠΙΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ ΠΛΕΟΝ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ (ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ) ΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ Ή ΑΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΡΕΖΕΡΒΕ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ Ή ΑΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ-ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟΘΕΜΑ ? ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΝΗΚΕΤΕ ? ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΠΑΡΑΓΚΑ-ΠΑΡΑΓΚΑ-ΠΑΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ… Συνέχεια »

Δημήτρης

OTE TV

kleitos

Εχω nova για ταινειες περισσοτερο αλλα δεν ξερω τι ποιοτητα σε ταινειες προσφερει το ote tv????

Σωτηριος

Nova start pack + ολα τα cinemovies +12 ώρες προς κινητά 36 ευρω

Efstylexgr

Ο OTE TV ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΣΙΝΕΜΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΚΙΖΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΝΓΧΟΝΕΥΣΗΣ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΛΟΓΙΚΑ Ο ΟΤΕ ΘΑ ΕΞΑΓΩΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΝΟVA

Γιώργος

Για όποιον ενδιαφέρεται για αθλητικά είναι μονόδρομος ο OTE , επίσης έχει καλύτερα ντοκιμαντέρ (9 κανάλια έναντι 6) και 19 HD κανάλια (τριπλάσια από την NOVA). H NOVA υπερτερεί σε ταινίες και σειρές (αλλά ποιος περιμένει 9 μήνες μετά να δει μια ταινία όταν μπορεί να την δει άμεσα;).
Για εμένα η NOVA αξίζει μόνο λόγω χαμηλής τιμής ή αν επιμένει κάποιος να βλέπει την Supa League με την γνωστή “ποιότητα” (παράγκες , στημένα κτλ).

Γιωργος Ξενακης

Η υπειρεσια σας ειναι απαραδεκτη που ξανακουστηκε ιδιωτικη υπειρεσια να κανει απεργιες πρωτακουστο!!!.Οταν ομως πας και τους σκας το 2μηνο τα 80-100 ευρο ειναι καλα…Εντελος απαραδεκτο!!!Δεν ειναι πραγματα αυτα!!!

ΜΑΡΙΑ ΠΕΤΡΟΥ

Απίστευτοι ΑΛΗΤΕΣ και ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ NOVA…ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑ

Ήμουν συνδρομήτρια για 2 χρόνια στην εν λόγω εταιρεία τον τελευταίο χρόνο όμως έχω μετοικήσει στο εξωτερικό και σε συνέχεια με επικοινωνία μαζί τους διατήρησα ένα πρόγραμμα σταθερής και internet για τις ημέρες των διακοπών μας που επιστρέφουμε Ελλάδα.

Η εν λόγω λοιπόν εταιρεία καθότι είχα αμελήσει να πληρώσω τα πάγια 3 μηνών το φοβερό ποσό των 200 ευρώ!!!! προχώρησε ΕΡΗΜΗΝ μου σε οριστική διαγραφή του αριθμού μου.

Παρότι λοιπόν πλήρωσα τις ληξιπρόθεσμες οφειλές μου ΕΚΠΛΗΚΤΗ αντιλήφθηκα ότι η γραμμή μου ΕΙΧΕ καταργηθεί. Με ενημέρωναν με γραπτό μήνυμα στο ελληνικό κινητό που φυσικά είναι ανενεργό!!!. Και σαν να μην έφτανε αυτό ερχόμενη Ελλάδα διαπίστωσα ότι με χρέωσαν και extra 56,17€ λόγω αθέτησης Δέσµευσης!!!! Αλήθεια γνωρίζει κανείς πώς μπορούμε να προστατευτούμε από αυτούς τους αλήτες , οι οποίοι χρεώνουν ότι γουστάρουν

Δημητρης

Εδω και 2 χρονια συνδρομητης ΟΤΕ με 47 ευρω το μηνα λογαριασμο.Αποφασισα να βαλω NOVA με 24,90 το μηνα.Κανω την αιτηση στη ΝΟVA και δεχομαι μετα απο 3 μερες κληση απο τον ΟΤΕ,οπου μου κανουν την εξης προσφορα:Σταθερα δωρεαν,1 1/2 ωρα προς κινητα,σε 2 καρτοκινητα καθε μηνα 200 λεπτα και αλλαγη του router με νεο στα 42 ευρω!Μαλλον θα παραμεινω στον OTE!

Efstylexgr

Αλλαξα γνωμη ο ΟΤΕ εχει περασει πολυ την ΝΟVA και μαλλον θα βαλω το full pack οτε για ταινιες και αθλητικά μονοδρομος!!!

john

σε ποιοτητα εικοναϛ ποιοϛ ειναι καλυτεροϛ

john

εχω οτε full pack για 2 χρονια στα 45 ευρω που πηγε τωρα 48 με τα νεα τελη μετα θα παω συν 5ευρω δηλ 53 ευρω ισωϛ και 55 ευρω δεν ειναι ακριβο σκεφτομαι να παω νοβα

Κατερίνα Γκικα

Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένη . Είχα συμφωνία για 55€ το δίμηνο για ΟΤΕ τν κ χωρίς ενημέρωση πήγε στα 75. Επιπλέον πληρώνω κ παίζουν μόνο δυο κανάλια.

AKIS

Γεια σας Ειμουν πελάτης nova και θέλω να ξαναγίνω…. Είχα νόβα και προπληρωνα τους λογαριασμούς μου σύμφωνα με την πολιτική της εταιρείας σας. Κάποια στιγμή αρχίσατε να μου λέτε για ποινές λόγω κάποιας καθυστέρησης εξόφλησης λογαριασμού ΕΝΩ ΜΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.Μετά βάζετε κάποια εταιρεία Παλατινο να με παίρνει τηλέφωνο να μου λέει ότι σας χρωστάω το απαράδεκτο ποσό των 190€ που είναι μόνο για γέλια εφόσον οι λογαριασμοί προεξοφλουνται και είχα κλείσει ένα έτος από την αρχική σύνδεση αλλά έβαλα τα σινεμά μετά και χωρίς να μου πείτε ότι ανανεώνεται την σύνδεση για ένα έτος μου ζητάτε να πληρώσω κάτι βλακειες ποινές που βγάζετε από το μυαλό σας χωρίς να με ενημερώσετε χωρίς να έχω υπογράψει τίποτα. Θέλω να ξανασυνδεθω έχω τον εξοπλισμό δεν θα σας κοστίσει τίποτα μόνο κέρδος μπορείτε να έχετε… Αν θέλετε καλέστε με να μιλήσουμε. Τα 190€ ΑΔΙΚΩΣ ΤΑ ΖΗΤΑΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΝΟΜΙΚΟΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΥΣΦΗΜΙΤΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ….. ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΑΛΩ ΝΟΒΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ… Συνέχεια »

KAPTEN DIMI

Παιδια στην ΟΤΕ TV γιατι δεν πηρατε τα δικαιωματα και για το WIBLETON (τενις) οπως καθε χρονο μεχρι τωρα?

jim

OTE TV από την πρώτη μέρα λόγο του Moto GP. Από φέτος όμως περνάω σε Nova. 50 ευρώ γραμμή ΟΤΕ και για GP με ένα on demand που το χρυσό πληρώνεις για ταινίες με το σταγονόμετρο ΌΧΙ δεν αξίζει. Επίσης δεν με ενδιαφέρουν τα τόσα κανάλια που έχει με το τόπι. Εκεί πατάνε και παίρνουν τα φράγκα. χώρια που ο ΟΤΕ βαράει συνέχεια αυξήσεις.
Nova 38 ευρώ Internet και πακέτο cinema + δωρεάν ondemand + αρκετά πιο νέες ταινίες. Θες replay TV βάλε ένα στικάκι και γράψε αυτό που θες να δείς..ΑΠΛΑ

Dimis46

OTE TV μέ replay tv πακέτο με ιντερνετ 30mbps102ευρω τό δίμηνο το έκανα γιατί δεν έτρεχε η γραμμή γιά το replay όλο κολλαγε ..τό2016 πληρωνα 82 ευρώ το δίμηνο μέ24mbps ..τώρα σαν συνδρομητης τού ΟΤΕ TV είμαι ευχαριστημένος έχει ότι θελω από αγώνες ποδόσφαιρου μέχρι μηχανοκίνητα σπορ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured Nova

Nova Data Jump: Ακόμα περισσότερα data στην ίδια τιμή

Η νέα Nova γιορτάζει μια χρονιά-ορόσημο επιτυχημένης λειτουργίας στην Ελληνική αγορά και προσφέρει “Data Jump”.

Home Cinema Nova

Nova: Νέα εμπειρία θέασης με την EON On Demand

Η EON On Demand προσφέρει σύγχρονο και φιλικό προς τον χρήστη user interface, που περιλαμβάνει προτεινόμενο περιεχόμενο, εξατομίκευση και επιλογή λήψης (download).

Business Nova

Η Nova γιορτάζει μία χρονιά ορόσημο

Αύξησε την κάλυψη 5G κατά 22 ποσοστιαίες μονάδες από 53% σε 75% εντός του 2023. Αύξησε το ρυθμό ανάπτυξης του δικτύου οπτικών ινών κατά 5 φορές σε σύγκριση με το 2022.

Internet Nova

Nova Data Jump: Περισσότερα Data στην ίδια τιμή

H νέα Nova συμπληρώνει ένα χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας λανσάροντας το “Data Jump”, προσφέροντας ακόμα περισσότερα Data στην ίδια τιμή.