Ο Kevin "επιστρέφει" στο Μόνος στο Σπίτι, 28 χρόνια μετά!


Στο επίσημο κανάλι της Google στις δημοσιεύτηκε βίντεο να δείχνει το Μόνος στο Σπίτι (Home Alone) του 1990 που γνωρίζουμε όλοι μας με την διαφορά ότι τώρα δείχνει τον ηθοποιό Macaulay Culkin να είναι κατα 28 χρόνια μεγαλύτερος απο τον παλιό Kevin που είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια.
Στο βίντεο βλέπουμε τον πρωταγωνιστή Kevin να μην έχει πλέον πρόβλημα με το aftershave, τον βλέπουμε να χοροπηδάει πάνω στο κρεβάτι όπως ο παλιός Kevin με την μόνη διαφορά όμως πλέον ότι έχει διάφορα θέματα με την πλάτη του όπως μπορούμε να δούμε, φυσικά δεν θα μπορούσε να λήψει η φάρσα που κάνει στον πιτσαδόρο με την τηλεόραση και πόσο μάλλον δεν γινόταν να μην δείξει κάποιο στιγμιότυπο να δείχνει τους κλέφτες που θυμόμαστε όλοι μας Joe Pesci και Daniel Stern ή όπως τους ξέρουμε όλοι Harry και Marv.
Το βίντεο είναι το “Home Alone Again with the Google Assistant” και δημιουργήθηκε απο την Rich Tech με τίτλο Arts and Letters Creative Co., όποιος δει το βίντεο θα καταλάβει ότι υπάρχει λεπτομερείς δουλεία μιας και είναι σαν να βλέπουμε την ταινία Home Alone του 1990.
Επίσης πρέπει να πούμε πως εκτός από τις οπτικές αναφορές της διαφήμισης υπάρχουν κάποια Easter eggs που συνδυάζονται με τη διαφήμιση στις συσκευές Google Assistant. Έτσι αν έχετε ένα προσπαθήστε να αναφέρεται με μία από αυτές τις ερωτήσεις ή σχόλια:
• Hey Google, how much do I owe you?
• Hey Google, did I forget something?
• Hey Google, the Wet Bandits are here.
• Hey Google, it’s me Snakes. I got the stuff.
• Hey Google, I’m the man of the house.
νέο βίντεο Google Macaulay Culkin επιστρέφει Home Alone, Ο Kevin "επιστρέφει" στο Μόνος στο Σπίτι, 28 χρόνια μετά!
Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Ο συγκεκριμμένος ηθοποιος ειναι ζωντανο παραδειγμα για το κακο που κάνει σε πολυ μικρη ηλικία η δημοσιότητα … περασε παρα πολλα … και ελπιζω να ιναι καλα τωρα

behappy

Μακάρι και εγώ που είμαι μεγάλος πια να είχα την ίδια εικόνα προσώπου, να έδειχνα δηλαδή νέος όπως ο Macaulay Culkin.

Theo

Ισχύει nikosar

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema Nova

Nova: Νέα εμπειρία θέασης με την EON On Demand

Η EON On Demand προσφέρει σύγχρονο και φιλικό προς τον χρήστη user interface, που περιλαμβάνει προτεινόμενο περιεχόμενο, εξατομίκευση και επιλογή λήψης (download).

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Home Cinema Samsung

Samsung 98″ Q80C: Η μεγαλύτερη τηλεόραση QLED

Η Samsung επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο της κορυφαίας σειράς QLED με τη μεγαλύτερη τηλεόραση που έχει κατασκευάσει μέχρι στιγμής, την 98″ QLED Q80C.