Ο Βασιλιάς Αρθούρος επιστρέφει στους κινηματογράφους


Το “The Kid Who Would Be King” είναι μια βρετανική ταινία περιπέτειας και φαντασίας του 2019 γραμμένη και σκηνοθετημένη απο τον Joe Cornish. Οι ηθοποιοί είναι ο Louis Ashbourne Serkis (γιος του Andy Serkis), Tom Taylor, Rebecca Ferguson και τον Patrick Stewart.
Στην ταινία είναι ο Alex ένα μικρό αγόρι που πηγαίνει σχολείο αλλά δεν είναι και απο τους δημοφιλέστερους εκεί με αποτέλεσμα να τον πειράζουν. Μια μέρα όμως αυτό αλλάζει όταν βρίσκει και τραβά την προσοχή του το σπαθί του βασιλιά Αρθούρου. Στην ταινία βλέπουμε τον Alex να είναι διατεθειμένος να σχηματίσει μια νέα στρογγυλή τραπέζη για μια επερχόμενη μάχη με τη κακοποιό Morgana που καλεί τις δυνάμεις του κακού να κυβερνήσουν τον κόσμο. Οφείλουμε να πούμε πως όπως όλα τα King Arthur’s της σειράς έτσι και τώρα o Alex, στην περιπέτεια που θα περάσει, έχει για μια ακόμη φορά τη βοήθεια του μάγου Merlin.
Η ταινία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα από την 20th Century Fox στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 25 Ιανουαρίου 2019 και στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 15 Φεβρουαρίου 2019.
Βασιλιάς Αρθούρος επιστρέφει κινηματογράφους, Ο Βασιλιάς Αρθούρος επιστρέφει στους κινηματογράφους
Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Topdim

Ίδιος ο πατέρας του ο μικρός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema Nova

Nova: Νέα εμπειρία θέασης με την EON On Demand

Η EON On Demand προσφέρει σύγχρονο και φιλικό προς τον χρήστη user interface, που περιλαμβάνει προτεινόμενο περιεχόμενο, εξατομίκευση και επιλογή λήψης (download).

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Home Cinema Samsung

Samsung 98″ Q80C: Η μεγαλύτερη τηλεόραση QLED

Η Samsung επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο της κορυφαίας σειράς QLED με τη μεγαλύτερη τηλεόραση που έχει κατασκευάσει μέχρι στιγμής, την 98″ QLED Q80C.