Οι τηλεοράσεις της Xiaomi με Android TV κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα

, Οι τηλεοράσεις της Xiaomi με Android TV κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα

Οι αποκλειστικές πληροφορίες του Techblog επιβεβαιώθηκαν για ακόμα μια φορά και είναι πλέον επίσημο ότι οι τηλεοράσεις της Xiaomi κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά από την Info Quest με δύο χρόνια εγγύηση.

H νέα σειρά smart τηλεοράσεων Mi TV περιλαμβάνει 3 μοντέλα: τη Mi LED TV 4S 55″, τη Mi LED TV 4S 43″ και τη Mi LED TV 4A 32″, με λειτουργικό σύστημα Android TV, θύρες πολλαπλής σύνδεσης, ήχο Dolby & DTS – HD και ανάλυση 4K HDR για τα μοντέλα Mi TV 4S 55″ και Mi TV 43″ κάνουν την τηλεθέαση μια ξεχωριστή νέα εμπειρία.

Οι νέες smart τηλεοράσεις Mi TV είναι άμεσα διαθέσιμες με προτεινόμενες λιανικές τιμές 219 ευρώ, 399 ευρώ και 549 ευρώ για τα μοντέλα των 32″, 43″ και 55″ αντίστοιχα.

Τα μοντέλα Mi TV 4S 43″ και Mi TV 4S 55″ ενσωματώνουν τετραπύρηνο 64-bit επεξεργαστή MediaTek 6886 με 2GB μνήμη RAM και 8GB αποθηκευτικού χώρου. Το μοντέλο Mi TV 4A 32″ ενσωματώνει τετραπύρηνο επεξεργαστή και 1GB μνήμη RAM.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κωνσταντίνος Α.

Ας σταματήσει το δούλεμα… Μιλάμε για μοντέλα τέλη 2018, με πολλά προβλήματα στο πάνελ του.. Κυκλοφορεί ηδη το μοντέλο του 2020 (4X) που έχει σημαντικές βελτιώσεις! Όχι άλλο κάρβουνοοοο

George ganas

Έχετε δίκιο. Τα σκουπίδια τους πουλάνε.

Georgetsl

Παλιά μοντέλα που έχουν κυκλοφορήσει εδώ και μια διετία και οι τιμές τους δεν καμία σχέση με αυτά που ζητάει η infoquest όπως πάντα … Και μετά σου λένε μη παιρνεις από Κίνα …είναι δυνατόν; Οι υπερκοστολογησεις από ελληνικές εταιρείες μεταπωλητών έχουν ξεφύγει εδώ και καιρό …από μια τηλεόραση και ένα κινητό θέλουν να πλουτίσουν αυτοί …

Νίκος

Μετά το στραπάτσο με το κορωνοϊό ας κάνουμε πέρα τα κινέζικα προϊόντα είτε από αντιπροσώπους είτε από τα e-shops. Καιρός να στραφούμε σε εθνικά ή ευρωπαϊκά

John

Θυμαμαι κατι φοβερα Ελληνικα κινητα , Zer phone νομιζω λεγοντουσαν , να τα προτιμησουμε.
Βρηκα και το επισημο site zer.gr , μιλαμε για κινηταρες. Να παρουμε 2-3 ο καθενας φιλε.

Παντελής

Καλησπέρα.σκοπεύω να αγοράσω ενα τέτοιο μοντέλο αλλά ηθελα να ρωτήσω εάν ξέρει καποιος….υπάρχει στο play store τους η εφαρμογή της cosmote tv ott;;;;και αν οχι σε ποια android tv υπάρχει;;;οεο;ας μου απαντήσει καποιος που να ξέρει!

Πασχαλης

Υπαρχει στο hiaomi tv box η εφαρμογη

Παντελής

Απλά ψάχνω να μπαίνει σε android tv.

Giorgos D.

Να ρωτησω.Ενας φιλος που την πηρε προχτες μου λεει οτι δε μπορει να πιασει να δει τα καναλια της ΕΡΤ.Υποψιαζεστε τι να φταιει?

Γκεμίζογλου Α

Παιδιά καλησπέρα πήρα μία mi 32A από Γερμανό δεν έχει ελληνικά και οι σταθμοί έχουν ότι να ‘ναι νούμερα ξέρει κάποιος κάτι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.