Omnidirectional Linear Field Radiating τεχνολογία ηχείων της Axiom

Τα νέα ηχεία high end της Axiom διαθέτουν αρκετές καινοτομίες και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, με το σημαντικότερο από αυτά να είναι η τεχνολογία Omnidirectional Linear Field Radiating, η οποία διασφαλίζει ότι ο ήχος διαχέεται στο χώρο, δίνοντας βάθος σε κάθε άκουσμα, χωρίς να επηρεάζεται το balance, άσχετα με το είδος της μουσικής που ακούτε.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι ηχείων με το δικό τους ψηφιακό επεξεργαστή ήχου DPS, 11 μεγάφωνα, πάνω σε κάθε ηχείο, μπροστά και πίσω, έτσι ώστε να προκύπτει το απαιτούμενο βάθος και η σωστή τονικότητα που θα ήθελε να απολαμβάνει ένας φίλος της υψηλής πιστότητας, ο οποίος επιλέγει να ακούει τα βινύλια του σε ανώτατη ποιότητα.

, Omnidirectional Linear Field Radiating τεχνολογία ηχείων της Axiom

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gian

αν κάποιος θέλει ποιότητα, πρώτα να φτιάξει τον χώρο του και μετά να κοιτάξει για ηχεία.

η διάχυση είναι φυσικό φαινόμενο και επηρεάζετε από οποιαδήποτε μάζα υπάρχει στον χώρο.
ότι διάχυση και να κάνει το ηχείο κλάιν μάιν αν δεν έχει γίνει μελέτη στον χώρο και στην θέση ακρόασης.

Κώστας Βλαχάκης

gian, πολύ σωστή παρατήρηση, δεν είναι βέβαια πάντα εφικτό λόγω αρχιτεκτονικής του κάθε χώρου ξεχωριστά (ντουβάρια, γωνίες κ.α.). Όλα μπορούν να βελτιωθούν αλλά θα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν τον παράγοντα WAF (Wife Acceptance Factor) :p

madrocker

+1 cVlachakis

Πιστέψτε με το WAF δυστυχώς είναι το πρώτο και μετά τα άλλα 🙂

Σταμάτης

Συγχαρητήρια για το άρθρο….

Σε πολλούς αρέσουν οι hi end συσκευές και ας μην μπορούμε να τις αγοράσουμε
(αλλά έχουμε δικαίωμα στο όνειρο)

Παρακολουθώ το techblog.gr καθημερινά και ας μην ειμαι πολύ ενεργός χρήστης…

Συνεχίστε έτσι δυνατά…..

Ευχαριστώ

Haduuken!

χα χα το χάρηκα πολύ το άρθρο γιατί είμαι και εγώ άρρωστος χαϊφιντελάς, να προσθέσω ότι δεν έχει γεννηθεί ακόμα ο άνθρωπος που θέλει να ακούε ανωτάτη ποιότητα βινύλιο σε ηχεία με dsp εκουαλαίζερ :}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema Nova

Nova: Νέα εμπειρία θέασης με την EON On Demand

Η EON On Demand προσφέρει σύγχρονο και φιλικό προς τον χρήστη user interface, που περιλαμβάνει προτεινόμενο περιεχόμενο, εξατομίκευση και επιλογή λήψης (download).

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Home Cinema Samsung

Samsung 98″ Q80C: Η μεγαλύτερη τηλεόραση QLED

Η Samsung επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο της κορυφαίας σειράς QLED με τη μεγαλύτερη τηλεόραση που έχει κατασκευάσει μέχρι στιγμής, την 98″ QLED Q80C.