OTE TV PVR, Ο δέκτης θα διατεθεί στα μέσα Οκτωβρίου

Στα μέσα Οκτωβρίου θα ξεκινήσει η διάθεση του δέκτη PVR και των αντίστοιχων υπηρεσιών από τον OTE TV όπως μαθαίνουμε από πληροφορίες εδώ στο Techblog. Πρόκειται για απαίτηση πολλών συνδρομητών των υπηρεσιών OTE TV που θέλουν να έχουν τη δυνατότητα εγγραφής των αγαπημένων τους προγραμμάτων αλλά και το pause στη live TV.

Οι συνδρομητές OTE TV που θα επιλέξουν τον νέο δέκτη PVR (Personal Video Recorder) θα έχουν τη δυνατότητα να παγώνουν τη ζωντανή μετάδοση των καναλιών για όλα τα κανάλια και να ανατρέχουν πίσω σε περιεχόμενο έως και 48 ώρες πριν κάτι που μέχρι σήμερα μπορούσαν να κάνουν μόνο οι συνδρομητές OTE TV μέσω IPTV και για ορισμένα κανάλια.

Επίσης με τον νέο δέκτη PVR θα μπορούν όσοι το επιλέξουν αν συνδέσουν πάνω του τον απλό δέκτη και να βλέπουν σε δύο τηλεοράσεις διαφορετικά κανάλια από το πρόγραμμα του OTE TV με κάποιο επιπλέον κόστος.

Η τιμή του νέου δέκτη PVR δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες μας αυτό πρόκειται να γίνει σύντομα ίσως και στις αρχές Οκτωβρίου.

Σχόλια

    • Όποιος θέλει θα αναβαθμίσει τον εξοπλισμό του, έτσι δεν γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις;

  • Ενοσω 'τρεχει' το 12μηνο της αρχικης συμβασης;

    Με τι κοστος; +3€/μηνα οπως στο OTE IPTV (leasing);

    Ο απλος αποκωδικοποιητης KAON εχει θυρα USB. Με αναβαθμιση του firmware μπορει να υποστηριξει εξωτερικο σκληρο δισκο; (Οπως λενε αυτοι που τον εχουν στο μενου του υπαρχει η λειτουργια PVR, αλλά ειναι ανενεργη.)

    • Χμμ, γνωρίζω ότι σε λίγες μέρες θα γίνουν περισσότερες ανακοινώσεις και θα έχουμε την ευκαιρία και εμείς να ρωτήσουμε περισσότερα. Δεν ξέρω κάτι άλλο εκτός από αυτά που αναφέρουμε παραπάνω. Θα μεταφέρω τις ερωτήσεις σου και θα επανέλθω :)

  • Εμείς με iptv θα μείνουμε με τα ορισμένα κανάλια και χωρίς δυνατότητα να δούμε διαφορετικά κανάλια? Αν μπορείς Κώστα μετέφερε και αυτήν την ερώτηση! Thanks! :)

    • Lefteris, θα το κάνω man. Θα συγκεντρώσω όλες τις ερωτήσεις που θα προκύψουν από αυτό εδώ το άρθρο. Σε ευχαριστώ :)

  • Αν μπορείς ρώτησε και για την δυνατότητα να βλέπουμε σε δεύτερη τηλεόραση στο ίδιο σπίτι εμείς που έχουμε ip TV.Στο oteshop μου είπανε ότι δεν θα δουλέψει δεύτερο router και αποκωδικωποιητης στην ίδια τηλεφωνική γραμμή. Τώρα αναγκάζομαι να κάνω '' μετακόμιση''κάθε φορά που θέλω να δω στην μέσα τηλεόραση. Ευχαριστώ

  • Αποστολε αν θες να βλέπεις το ίδιο κανάλι σε δεύτερη τηλεόραση υπάρχουν αναμεταδότες απλά λόγω wifi πρέπει να είναι στα 5.8ghz συν βέβαια ότι δεν το γλιτώνεις το 50αρι! :Ρ Τεσπα αυτό έστω και έτσι αντιμετωπιζεται το πρόβλημα είναι κυρίως στα διαφορετικά κανάλια σε δυο τηλεοράσεις...

  • Απόστολε, παραμετροποίησε το router σου ώστε να βγάζεις δύο ίδιες θύρες IPTV και προμηθεύσου άλλο ένα αποκωδικοποιητή.Εαν πιάνεις τουλάχιστον 10Mbps θα βλέπεις καλά και στους δύο διαφορτικά κανάλια σε διαφορετικές TV.

  • Στο manual του δικού μου αποκωδικοποιητή, αναφέρεται ότι η θύρα USB υπάρχει για "μελλοντική χρήση".
    Φυσικά υπάρχει PVR στο μενού, όπως και τα αντίστοιχα κουμπιά στο χειριστήριο.
    Για να δούμε...

  • Σκέφτηκα άλλες δύο ερωτήσεις... Τώρα με την vdsl θα δούμε hd στην iptv.... ή έστω 5.1 σε περίπτωση που γίνει και στο δορυφορικό;

  • Τελικα τι ειναι καλυτερα να τον πληρωσεις εφ απαξ η να σου χρεωνει π.χ 3ευρω /μηνα επιπλεον;;;

  • Το άρθρο περιέχει πολλές ανακρίβειες. Πχ δεν υφίσταταιτε σε δορυφορικό πακέτο 48 ωρες πίσω να πηγαίνει ο δέκτης άντε το πολύ 1-2 ωρες και δεύτερον δεν υφίσταται multiview στην παρούσα φάση και ειδικά με τον τροπο που περιγράφεται.

  • Γιαννης, δεν ειμαστε "ειδικοι" στα δορυφορικα, οπότε μην περιμένεις να διαβάσεις τις πληροφορίες μας με το τεχνικό λεξιλόγιο που θα περίμενες. Εχουμε επαφες στον ΟΤΕ και μαθαμε για την κυκλοφορια του PVR μεσα στον Οκτωβριο. Οι αναλυτικες λειτουργιες τις συσκευης μενουν να ανακοινωθουν.

    Γραφουμε οτι θα ειναι εως και 48 ώρες, οχι ακριβως 48 ωρες και παραπεμπουμε σε αυτη τη δυνατοτητα που εχουν οι συνδρομητες OTE TV μεσω IPTV. Την λειτουργια multiview που θα εχει την περιγραφω εγω ως πρωην συνδρομητης Nova και οπως ειχα καταλαβει οτι γινεται.

    Συμπληρωστε και μια νεα πληροφορια, ο δεκτης δεν θα αγοραζεται αλλα θα ενοικοιαζεται. Η ουσια ειναι στις πληροφοριες που εχουμε.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.