OTE TV δορυφορική τηλεόραση, Ο ανταγωνιστής της Nova

Το περιοδικό Digital TV φέρνει στη δημοσιότητα φωτογραφίες του εξοπλισμού που θα πωλείται μαζί με το αναμενόμενο δορυφορικό συνδρομητικό πακέτο OTE TV. Η ανταγωνιστική πλατφόρμα της Nova αναμένεται να ανακοινωθεί στα μέσα Φεβρουαρίου και θα χρησιμοποιεί τον δορυφόρο Hellas Sat.

Πρόσφατη Ενημέρωση για OTE TV:

Μάθε τα πάντα για την ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου και μέσω Conn-x.
Οι τιμές, τα πακέτα, τα κανάλια
.

, OTE TV δορυφορική τηλεόραση, Ο ανταγωνιστής της Nova
, OTE TV δορυφορική τηλεόραση, Ο ανταγωνιστής της Nova
, OTE TV δορυφορική τηλεόραση, Ο ανταγωνιστής της Nova

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
MoreAndroid

Ήδη δεν έχει το Connx-TV?

axel

FULL HD?!

Άρης

Έχει ήδη δοκιμαστικά κανάλια σε HD. Πολύ πιθανό να χρησιμοποιήσει παράλληλα και κάποια HD κανάλια από το ρουμάνικο πακέτο (πχ NG HD), σε συνδιασμό με ελληνικούς υπότιτλους.

Επίσης η κάρτα θα παίζει “μόνο” στον ιδιοκτησιακό δέκτη (NDS κρυπτογράφηση).

Paris

κάτι άσχετο, την digea την πιάνει?
για να μην έχουμε 5 για έναν λόγο.

Michael

άντε να έρθει να γλιτώσουμε από το νταβατζιλίκι τις νοβα

sakis

Γιατί ποιος είπε οτι αυτό θα ειναι τζάμπα?????????????????

Michael

ακριβώς τώρα έχει κάτι τιμές και σου λέει αμα θελεις… ενώ με τον οτε θα αλλάξει

naxiand

cVlachakis ,

πληροφοριακά η κάρτα της νοβα παίζει και σε άλλους δέκτες εκτός τον δικό της….άλλο ότι δεν της αρέσει αυτό……………

antonis

δυστυχως παιδια κανεις δεν προκειται να μειώσει τις τιμες να είστε σίγουροι γι΄αυτο.το μόνο που θα καταφέρουν θα είναι να σπάσουν την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος της σουπερλιγκας και μετά για να δει κάποιος τα ματς θα πρεπει να πληρώνει και τους δύο.

Aris

Κώστα ανεπίσημα θα υπάρχει σύντομα υποστήριξη ώστε η κάρτα να παίζει και σε άλλους δέκτες (linux).

@naxiand Οι κάρτες οι οποίες παίζουν σε όλους τους δέκτες είναι από παλιές συνδρομές. Οι νέες συνδρομές πάνε πακέτο με τον δέκτη

ανώνυμος

Α. Το national geographic HD το έχει αποκλειστικά η νόβα.
Β. Τα δικαιώματα της super league ανήκουν στη νόβα μέχρι και το 2014 οπότε δε σπάει η κεντρική διαχείριση μέχρι τότε.
Γ. Αφήστε πρώτα να δούμε τι περιεχόμενο θα σερβίρει ο ΟΤΕ και μετά κάνουμε συγκρίσεις. Προς το παρόν η nova έιναι γεμάτη σε όλους τους τομείς και εμπλουτίζεται και με νέα κανάλια HD συνέχεια.
Δ. Εξάλλου το nova in a box δείχνει ότι και η νόβα ρίχνει τις τιμές με διάφορα νέα πακέτα και πιστεύω ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες προσφορές.

Aris

Ανώμυμε ή μας κάνεις πλάκα ή είσαι άτομο της Nova. Θα είναι δυνατόν πακέτο με 60 ευρώ το μήνα να έχει 3 HD κανάλια και με τέτοιο bitrate; Ας δούμε καλύτερα στην Ευρώπη (βλέπε Sky UK με 50+ HD, Sky Italia το ίδιο, η αλβανική πλατφόρμα Digitalb ).

Όσο για την αποκλειστικότητα του NG μην παίρνεις όρκο 😉

giorgos

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΤΕ ΤV.

Β βασιλης

Οι οτε τα τιμολόγια της forthnet δυστυχώς δε μπορεί να τα φτάσει ούτε για πλάκα, και να θέλουν, δεν τον αφήνουν..

Παναγιώτης

Καλά το ότι θα βγει δορυφορική του ΟΤΕ δεν θα μειώσει τις τιμές. Θα τις μειώσει για 1-2 χρόνια μέχρι να μαζέψουν πελάτες και μετά θα πέσει ο πέλεκυς,βλέπε Cosmote-Vodafone που με μία ανανέωση κάρτας 10ε είχες 10ε χρόνο ομιλίας και πάαααρα πολλά λεπτά χρόνο ομιλίας με συνδρομητές του ίδιου δικτύου. Τώρα βάζεις 10ε,φεύγουν 1-2ε απ’το ΦΠΑ και για τον χρόνο ομιλίας πρέπει να στείλεις μήνυμα και να χρεωθείς 5ε.

Fanis

Προς Aris

Για την ακρίβεια έχει 6 (7 με το ERTHD) όλα κι όλα κανάλια HD (ανάλογα με το πακέτο που θα διαλέξεις) και εάν τα ενεργοποιήσεις πρέπει να χρεωθείς επιπλέον 5 ευρώ. Μιλάμε δηλαδή για το απόλυτο τίποτα (εάν σκεφτείς ότι τα μισά παίζουν και σε κανονική ευκρίνεια), που στο πλασάρουν σαν κάτι εξεζητημένο!!! Συμφωνώ μαζί σου, οι ξένοι είναι πολύ μπροστά (ακόμα και οι Αλβανοί).
Όσο για τις τιμές, δεν νομίζω να πέσουν με την έλευση του OTE TV, δεδομένου ότι η NOVA τους έχει μαντρώσει όλους μέχρι το 2014, λόγω super league και (πιθανόν) champions league.
Το πολύ-πολύ να σου δίνει τα HD κανάλια δωρεάν, αλλά μέχρι εκεί. Μετά το 2014 ξανασυζητάμε πάλι.

Fanis

Προς Βασίλης

Μην συγκρίνεις την τηλεφωνία, όπου ο ΟΤΕ έχει δεσπόζουσα-σχεδόν μονοπωλιακή θέση. Πουλάει χονδρική στους υπόλοιπους παρόχους και λιανική στους καταναλωτές, με αποτέλεσμα να υπάρχουν περιορισμοί στο ύψος των τιμοκαταλόγων του, αφού πρέπει προηγουμένως να εγκριθούν από την ΕΕΤΤ.
Στις υπηρεσίες δορυφορικής τηλεόρασης είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα. Σκέψου σαν κάτι ανάλογο αυτό που συνέβαινε στο ξεκίνημα των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας. Ξεκίνησαν εντελώς ανταγωνιστικά (ειδικά η Cosmote στο ξεκίνημά της) και ισοπέδωσαν τελείως τις τιμές. Το τι έγινε μετά είναι άλλη ιστορία.
Το μεγάλο μειονέκτημα του OTE TV είναι οτι η NOVA έχει καπαρώσει super league και (κατά πάσα πιθανότητα) champions league, με αποτέλεσμα βλέπω να κινείται σε ρηχά νερά στην αρχή τουλάχιστον. Το θετικό είναι ότι υπάρχει ένας μεγάλος κολοσσός από πίσω, εκεί που υστερεί λίγο η NOVA (όνομα, ρευστό).

Αστερικάκης

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το δορυφορικό δέκτη που ήδη έχω με την κεραία που ήδη έχω και απλά να κουνήσω την κεραία προς το δορυφόρο του ΟΤΕ TV και να βάλω την κάρτα του ΟΤΕ TV και να πιάνω τα κανάλια; Ή πρέπει να βάλω το δέκτη του OTE TV για να δουλέψει η κάρτα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured Nova OTE

Η επανάσταση της Οπτικής Ίνας στην Ελλάδα μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης

Τα μεγάλα δάνεια του Ταμείου Ανάκαμψης θα ενισχύσουν την ψηφιακή ανάπτυξη της Ελλάδας με έμφαση στην κάλυψη όλων των πολιτών με δίκτυα οπτικών ινών και την εξασφάλιση ταχύτητας σύνδεσης 1 Gbps.

Internet OTE

Υλοποιήθηκε το Εθνικό Μητρώο Ασθενών με COVID-19

Το Εθνικό Μητρώο Ασθενών με COVID-19 υλοποίησε ο Όμιλος ΟΤΕ, σε συνεργασία με την εταιρεία Byte Computer, για το Υπουργείο Υγείας, μέσω της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (Η.ΔΙ.ΚΑ ΑΕ).

Internet OTE

Όμιλος ΟΤΕ: 43.000 χλμ οπτική ίνα σε όλη την Ελλάδα

O Όμιλος ΟΤΕ σε διάστημα 8 μηνών ανέβασε τον αριθμό των καμπινών που είναι συνδεδεμένες με οπτικές ίνες σε σχεδόν 13.000, ολοκληρώνοντας με επιτυχία το πλάνο που είχε καταθέσει στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων για την Α’ φάση του Κανονισμού Δικτύων Νέας Γενιάς.

Internet COSMOTE OTE

Ξενάγηση στον υπόγειο καλωδιακό κόσμο των τηλεπικοινωνιών

Μια υπόγεια καλωδιακή βλάβη (βλάβη σε κεντρικό καλώδιο του τηλεπικοινωνιακού δικτύου, που περιλαμβάνει πολλαπλές συνδέσεις πελατών), που επηρέαζε τις υπηρεσίες τηλεφωνίας και internet αρκετών συνδρομητών, διόρθωσαν πριν λίγες μέρες, στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, οι τεχνικοί δικτύου του Ομίλου ΟΤΕ.